Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 00:15:56
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 150 151 153 154 ... 233
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Objektivnost" zvana b-92  (Pročitano 77900 puta)
Svakodnevni prolaznik

Kragujevac za prestonicu!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Motorola v3
E sad je vec nebitno sve sto ja pricam jer to sto ti pricas je dobro poznata retorika. I zna se cija je. Prema tome...
IP sačuvana
social share
Idemo u rat da se bijete!
 Neki cete da poginete, a neki cemo i da se vratimo!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pa reci bre slobodno!

Radikalska!? Jel tako!

Smile Smile
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Motorola v3
Ne. Nisu to smislili radikali. To je smislio neko drugi mnogo pre radikala.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Ovo je bila takva laz. Takva emisija nikad nije emitovana na b92. Mozda je, u pezurativnom smislu, pominjana neka emisija kao radikalska propaganda, ali da b92 pravi specijal o tome..... Bezocna laz!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Motorola v3
Ti si kao zlocudni tumor. pojavis se odjednom, prosiris se svuda i unistis sve sto je doro. Vrati se covece u pecinu gde si do sada spavao zimski san i nemoj vise da davis.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Ja sam lek koji unistava takve parazite kao ti!
Nemoj se sekiras, samo se predaj... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Motorola v3
Ti si kao zlocudni tumor. pojavis se odjednom, prosiris se svuda i unistis sve sto je doro. Vrati se covece u pecinu gde si do sada spavao zimski san i nemoj vise da davis.
Ja sam lek koji unistava takve parazite kao ti!
Nemoj se sekiras, samo se predaj... Smile

Svaki lek u vecim kolicinama je ustvari otrov.

[Edit by Mistreated: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] zabranjeno Pravilnikom Burek Foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!]
« Poslednja izmena: 15. Jun 2007, 19:49:01 od Mistreated »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Srbi su svoj nacionalizam i pre i posle Tita izražavali na razne načine, ponekad pogrešne, a ponekad u cilju odbrane sopstvenog identiteta i nove "katolizacije", koja je bila izražena čak i u vreme jugoslovneskog soft komunizma.
Da, jesmo rodoljubi, i to nije osobina koje treba da se stidimo, jer svaki normalan čovek, Amerikanac, Nemac, Japanac, Kambodžanin voli svoj narod i to nije sramota. Sramota je blatiti svoju naciju. U redu je priznati greške, u redu je suočiti se sa pogrešno vođenom politikom i njenim posledicama, i ja lično sa tim nemam nikakvih problema. Spremna sam bilo kojem Hrvatu, Bošnjaku, Šiptaru da pogledam u oči i da kažem: "Jeste, taj i taj je to uradio i nisam ponosna na to". Ali nisu mene pitali kada su činili zločine, jer da jesu, sigurno ne bi.
Pusti nas da budemo rodoljubi, a ti budi (crnogorci imaju veoma dobar izraz za takvu vrstu ljudi kao ti) nesoj.
Ali, koliko sam ja upućena, Hrvati su pod blagoslovom pape i svojih kardinala činili grozne stvari...i gde je tu b92 da o tome priča. Bošnjaci, potpomognuti finansijski sa fatalističkim islamistima su ubijali Srbe...i to žene, decu i starce...Naser Orić, da li je i jednom spomenut na B92? Šta je sa Tačijem, gde su njegovo lik i delo na b92?
Opet si se uhvatio Voje i Tome kao pijan plota. Pa spominješ ih više od bilo kojeg "velikosrbina" (hm, da li je to podsvesno divljenje istima sa tvoje strane"?
Znas jednu stvar koju treba da shvatis. U takvim slucajevima, osudjuju se svoji zlocini. I ocekuje se da u duhu pomirenja i druga strana osudjuje svoje.
Ako ces po Slobinom sitemu: vidi sta nam rade, jebacemo im majku, vadite kame braco Srbi, izlazite unezvereni na ulice i svaki muskarac da skida gace, vadi kitu i vidite dal je obrezan. Te izbezumljene zivotinje su svojim delovanjem uprljale jednu pravednu borbu bosanaca za svoju Srpsku Republiku.
I jos jedna stvar. Kada su se Nemci izvinjavali decenijama, i kada su ekonomski ojacali upitali su Ruse, kojima su pozjmljivali pare(Shreder): Dokle mislite da se mi Nemci izvinjavamo? Zar smo samo mi cinili zlocine? Ali to posle pet decenija izvinjavanja. I ekonomski jaki. I od onda se vise ne izvinjavaju.
Licno se nesto ne strecam za Srebrenicu, ali u svakom trenutku cu reci: osudi to i pitaj posle kada ce oni da osude Bratunac?
Jer da nije bilo Bratunca, ne bi bilo ni Srebrenice. Ali gledaj svoje dvoriste da bi mogao posle da pitas za tudje.

A to za onaj tvoj Vatikan i ostale pumpice oko katolicanstva, nemoj da pricamo. I Rusi i Srbi su kao pravoslavci prvi rekli: nema Boga!
Pa se sada izbezumljeni luipaju po glavi krstacama i prave biznis od pravoslavstva.
Pravoslavstvo na kile, lova da se ugrade imena u crkvena vrata!? itd itd.
Pa sada ti pripadaju mukice kada vidis da se onaj nije odrekao vere, da se stalno skupljao sa svojim popovima, slusao sta govore i prturali svoju politiku.
Srusisli su zemlju supersilu kao SSSR, a gde smo mi? Nebeska Srbija i pukovnici SPC?
Razmisli malo. Znas kako kaze Isus Hristos sta da trazis od Gospoda kada se molis? Nemoj traziti zlata, koje pojede moljac, nego trazi uma razuma i pameti, pa ces sve imati.
Ako neko treba da se stidi to su oni koji nisu imali Boga, pa ga sada odjednom hvale, maze, nude mu lovu a potajno se nadaju da ga nema. Smile
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Z 240
Ta televizija za razliku od ostalih upravo ima takvu uredjivacku politiku da vise nikad nijedan Keri ne ostavi glavu na bilo kom ratistu.Osim toga,da bismo mogli pricati o tudjim zlocinima,moramo se pomiriti i postati svesni svojih,a to je glavni cilj B92...Malo je licemerno ne priznavati sopstvene greske a pljuvati sve ostale.Prvo moramo pocistiti sopstveno dvoriste.
Ta rečenica "počistiti svoje dvorište" je iz usta Žarka Koraća i Čede Jovanovića...tako da ih barem navedi pod navodnike kad ih već citiraš.
300 puta sam rekla, priznajmo svoje zločine, ali neka i drugi priznaju svoje. Devojko iz varoši, prati čas, kako si ti meni onomad rekla.
Ovo ti kaže jedna devojka zdrave, seljačke, antiradikalske krvi. I ne prosipaj znanje bez osnova...to što si član te i te partije, što biflaš napamet njihove pamflete i navode sa sajta b92, ne daje ti pravo da vređaš ljude koji vole svoju zemlju.
Svi ste vi gotovani, veliki intelektualci i kvaziobrazovani šljamovi, ako ćemo već da se vređamo. Prvo očistite svoje glave koje vam pune sa tv kanala, a onda dođite ovde pa vređajte.
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Z 240
Srbi su svoj nacionalizam i pre i posle Tita izražavali na razne načine, ponekad pogrešne, a ponekad u cilju odbrane sopstvenog identiteta i nove "katolizacije", koja je bila izražena čak i u vreme jugoslovneskog soft komunizma.
Da, jesmo rodoljubi, i to nije osobina koje treba da se stidimo, jer svaki normalan čovek, Amerikanac, Nemac, Japanac, Kambodžanin voli svoj narod i to nije sramota. Sramota je blatiti svoju naciju. U redu je priznati greške, u redu je suočiti se sa pogrešno vođenom politikom i njenim posledicama, i ja lično sa tim nemam nikakvih problema. Spremna sam bilo kojem Hrvatu, Bošnjaku, Šiptaru da pogledam u oči i da kažem: "Jeste, taj i taj je to uradio i nisam ponosna na to". Ali nisu mene pitali kada su činili zločine, jer da jesu, sigurno ne bi.
Pusti nas da budemo rodoljubi, a ti budi (crnogorci imaju veoma dobar izraz za takvu vrstu ljudi kao ti) nesoj.
Ali, koliko sam ja upućena, Hrvati su pod blagoslovom pape i svojih kardinala činili grozne stvari...i gde je tu b92 da o tome priča. Bošnjaci, potpomognuti finansijski sa fatalističkim islamistima su ubijali Srbe...i to žene, decu i starce...Naser Orić, da li je i jednom spomenut na B92? Šta je sa Tačijem, gde su njegovo lik i delo na b92?
Opet si se uhvatio Voje i Tome kao pijan plota. Pa spominješ ih više od bilo kojeg "velikosrbina" (hm, da li je to podsvesno divljenje istima sa tvoje strane"?
Znas jednu stvar koju treba da shvatis. U takvim slucajevima, osudjuju se svoji zlocini. I ocekuje se da u duhu pomirenja i druga strana osudjuje svoje.
Ako ces po Slobinom sitemu: vidi sta nam rade, jebacemo im majku, vadite kame braco Srbi, izlazite unezvereni na ulice i svaki muskarac da skida gace, vadi kitu i vidite dal je obrezan. Te izbezumljene zivotinje su svojim delovanjem uprljale jednu pravednu borbu bosanaca za svoju Srpsku Republiku.
I jos jedna stvar. Kada su se Nemci izvinjavali decenijama, i kada su ekonomski ojacali upitali su Ruse, kojima su pozjmljivali pare(Shreder): Dokle mislite da se mi Nemci izvinjavamo? Zar smo samo mi cinili zlocine? Ali to posle pet decenija izvinjavanja. I ekonomski jaki. I od onda se vise ne izvinjavaju.
Licno se nesto ne strecam za Srebrenicu, ali u svakom trenutku cu reci: osudi to i pitaj posle kada ce oni da osude Bratunac?
Jer da nije bilo Bratunca, ne bi bilo ni Srebrenice. Ali gledaj svoje dvoriste da bi mogao posle da pitas za tudje.

A to za onaj tvoj Vatikan i ostale pumpice oko katolicanstva, nemoj da pricamo. I Rusi i Srbi su kao pravoslavci prvi rekli: nema Boga!
Pa se sada izbezumljeni luipaju po glavi krstacama i prave biznis od pravoslavstva.
Pravoslavstvo na kile, lova da se ugrade imena u crkvena vrata!? itd itd.
Pa sada ti pripadaju mukice kada vidis da se onaj nije odrekao vere, da se stalno skupljao sa svojim popovima, slusao sta govore i prturali svoju politiku.
Srusisli su zemlju supersilu kao SSSR, a gde smo mi? Nebeska Srbija i pukovnici SPC?
Razmisli malo. Znas kako kaze Isus Hristos sta da trazis od Gospoda kada se molis? Nemoj traziti zlata, koje pojede moljac, nego trazi uma razuma i pameti, pa ces sve imati.
Ako neko treba da se stidi to su oni koji nisu imali Boga, pa ga sada odjednom hvale, maze, nude mu lovu a potajno se nadaju da ga nema. Smile
"Vadi kitu"....hm....zar to nije bilo na urbanoj b92 u VB VIP-u?
I dosta, nemam ja vremena da se raspravljam sa umišljenom intelektualnom elitom koja razmišlja guzicom.
Odjava!
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 150 151 153 154 ... 233
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 00:15:56
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.