Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 16:47:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 142 143 145 146 ... 233
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Objektivnost" zvana b-92  (Pročitano 78056 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
Najveci problem je u tome, sto je sada dovoljna istorijska distansa da se vidi da je ideja Jugoslavije bila katarza srpskog naroda.
U toj i takvoj Jugoslaviji, svi su dobili sve, dok su Srbi izgubili sve. Jos gore, najvise na srpskim zrtvama.
Sada je ostala jos jedna karika, koja ce neminovno da otpadne. E sada kada bi trebao da sredis zivotni prostor, da krenes iz pocetka jer je to jedini nacin, imas sve ove strvine koje hoce nesto da brane, neke krecane, neko im je kriv, oni svakako nisu, Srbi bez Srba demokrata su jedini pravi Srbi, patriotizam, ljubav prema Kosovu itd itd.
I vidis da su stare strvine izrodile mlade strvine, jer strvinarstvo postaje nacin razmisljanja u Srbiji. Propagiraju se kolektivisticke ideje, socijalna pravda itd itd. Naravno strvine bi da dele pravdu, ali posto su gologuzi, moraju uzeti od onih koji imaju.
Svakog jutra iz pecina izlaze tarantulice, rashice i druge specije i uz obavezno: Dobro jutro Srbijo, citaju jedan Kurir koji ide od ruke do ruke, ispljuju sve sto je izdajnicko  (one koji ne citaju kurir), zagledaju ko je kako obucen, pa ako ima firmirano, onda evo mafijasa i sve takva idila.

Majku vam radikalsku kada cete shvatiti da od grbace zavisi, ali od vase ne od tudje.

Sinoc slusam ne znam koji biser Jorgovanke Tabakovic: treba da gledamo perspektivu u Juznoj Americi. I jos se ljute kada kazem: ekser u glavu i natpis strvina na grudima.
izgleda da ti sapunjas macora na pokojnog axeza Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
izgleda da ti sapunjas macora na pokojnog axeza Smile Smile Smile

Bice mnogo posla za tebe mrgec  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Prosecan Srbin ima 6 razreda osnovne skole,i ja mu ne bih preterano verovala u sud.

И зато си одлучила да следиш оне који имају по 3...  Smile  Smile  Smile

A ustase su same dosle jer nisu imale sta da rade tog podneva?Ma molim te....Ne mogu da verujem da jedan tako mlad covek tako razmislja....Pun mrznje,ostrascenosti i osvetoljubivosti.Nezrelo,Boro,nezrelo.

Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile

b92 je mala maca za slobine medije

Више нема "Слобиних медија" тако да ми стварно није јасно поређење...   Smile

Zar stvarno mislis da cu da citam 10 strana tvojih besmislica, da bi ti ustanovila da je "neobjektivna"?
Svasta!
Ne samo sto je neobjektivna, nego je treba spaliti a sve njih u zatvor. A ovi sto ih brane, slobodno mogu da im se pridruze
.

Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile

Pobogu,i ja zivim u ovoj drzavi i maternji mi je srpski...

Da sam mogla ja licno da biram,sada ne bih kuckala postove na ovom forumu na ovom jeziku Smile

Mozda su u 2. svetskom ratu Srbi i bili zrtve...

Историја из угла једног главића...  Smile  Smile  Smile

@tarantulica  @marshalka  @bora82

Еј такву сте тензију унели на претходних 10 страна (нарочито девојке) да су ми такве мисли дошле у главу (кад сте вас троје у питању)...         Smile
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
@tarantuliceKako ne bi licila na radikalku kada koristis njihov recnik. Pocela si da napadas B92 po onom patriotsko i anti.
Rekao sam ti gledaj samo vesti bez obzira koji je kanal. Komentare sroci sama a ne pod njihovim uticajem.
Pocela si neke radikalske lamente oko srpstva i ostale bande koji nisu Srbi (nisi bas tako rekla, ali je proizislo).
Onda si pocela da ulazis u konflikt samnom, kao vidi Boze ja nisam Srbin, nego neki srbomrzac.
Pa naravno da sam odgovarao kako sam odgovarao.
Ja sam marshalku branio iz cistog razloga sto devojka ima misao u svakom svom postu.
Napadi na nju su sa strane onih koji su besni, jer nisu u stanju da sazmu neke stvari sem dobacivanja i patriotske hrane koja je vec obljutavila.
Evidentno je dazivis u nekoj sredini, gde se ozonifilacija vrsi laznom ljubavlju prema svom narodu.
Htela ne htela, svrstala si medju onima koji skacu na rec srpstvo ko mladi majmuni, koji ne znaju ni bananu da oljuste. Cak bi i ratovali. Zamisli.
Hajde pocni pravu temu na b92 pa da razgovaramo. Ja ga dva dana nisam ni gledao. Ali sta te toliko muci?
Emisija o skorpionima? Pa ja placam RTS i svi mi. Oni su prvi bili koji su to trebali da daju. Sklanjanje para na Kipar? Pa da se vidi ko je i sta radio.
Mreza oko Subotica? Pa citava piramida prodaje cigara je bila po ulicama. Neko je to dozvolio i organizovao.
Pokazivanje kako Velja svinjar deli stanove na sred Beograda? Pa svaki tvoj razgovor sa mobilnog je usao jedan mali atom u taj stan.
Gradjnja klinike u basti? Ko danas u Srbiji moze tako da zaradjuje i od cega da gradi kliniku u dvoristu?
To niko ne daje, a prvi bi trebao RTS da to uradi ili demantuje.
Reci konkretno koja te mukica naterala da ih mrzis? Pa necu vredjati ,obecavam.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Ти од напада на радикале и брањења "демократа" губиш смисао све више. Мани се ћорава посла и причај шта мислиш стварно, не оптерећуј се борбом са Рашом. Само испадаш некултуран, а не износиш аргументе које имаш.

Немој свугде триповати радикалске ламенте, девојка је рекла шта мисли и ја се слажем са њом у 99% ствари. Није радикалка али су теби почели да се привиђају.

Што се тиче маршалке која правда усташке злочине и негира остале злочине над Србима, ја немам више речи. Са њом сигурно више нећу разговарати јер са људима који толико мрзе и искривљују истину нема више речи.

Ти се сконцентриши на писање смислених постова јер мислим да кад иси у борни са силама мрака (читај Раша) имаш шта да кажеш.
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Z 240
@ Shkorpio
Ne moraš, dovoljno si. Pročitaj samo neke citate Marshalkinih izjava, pa mi reci ko treba da se vređa?
Da sam sa sela, pa i nisam, da sam velikosrpkinja, teško, jer sam polumađarica, da sam radikal i da koristim njihove reči, teško, jer uopšte ne pratim skupštinu. Već sam jednom navela da domaće kanale ne pratim, čak i fudbal gledam na Eurosportu.
Jedino što mi se na b92 sviđalo su bile bbc-eve emisije o prirodi i životinjama.
Što bi Đole Balašević rekao, ne volem kad mi neko stavlja reči u usta, ne volem kad se neko hvali kako je zdravo pametan i načitan, ne volem kad pljuju po seljacima (varošane kanda hrani Maxi i Vero, tamo raste hleb), ne volem kad mi neko pljuje po poreklu, ne volem kad mi bilo ko nameće šta da radim, kad da radim i kako da mislim.
I na kraju, ne volem da se svađam i vređam, a sve uvrede su krenule od drugih ka meni.
Rekla sam ti, nikada se nećemo složiti po ovom pitanju i tu je kraj priče, aman.
Želim ti svako dobro, živi svoj život i pusti druge da žive svoj.
« Poslednja izmena: 13. Jun 2007, 23:16:39 od tarantulica »
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Sile mraka, Feanor? Smile

Pa ti poceo po demokratorski?
Ne valja, ne valja....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
Hajde pocni pravu temu na b92 pa da razgovaramo. Ja ga dva dana nisam ni gledao. Ali sta te toliko muci?
Emisija o skorpionima? Pa ja placam RTS i svi mi. Oni su prvi bili koji su to trebali da daju

Emisija o skorpionima nije problem jer su oni gamad koja je sramotila Srpski narod i to su otpadnici

Citat
Sklanjanje para na Kipar? Pa da se vidi ko je i sta radio.

Slazem se da treba da se raskrinka banda koja je krala Srbiju do 2000 i to cu uvek da  Smile Smile Ja te pitam sta je sa raskrinkavanjem bagre posle 2000 god i gde su te pare koje je Dinkic nasao?Pojela maca ili.... ?  Smile

Citat
Mreza oko Subotica? Pa citava piramida prodaje cigara je bila po ulicama. Neko je to dozvolio i organizovao.

Slazem se ali nije samo klempavi Marko bio upetljan u to kao sto kaze b92 neko i Zoki koji se vozikao njegovim avionima i
isao na privatizaciju Sartida sa Canetom  Smile

Citat
Pokazivanje kako Velja svinjar deli stanove na sred Beograda? Pa svaki tvoj razgovor sa mobilnog je usao jedan mali atom u taj stan.
Gradjnja klinike u basti? Ko danas u Srbiji moze tako da zaradjuje i od cega da gradi kliniku u dvoristu?
To niko ne daje, a prvi bi trebao RTS da to uradi ili demantuje.

Slazem se da je Velja magarac i neandretalac ali sta cemo sa Cankom?Jos 1 majmun kojeg nikad nisu napali.Timotijev se javno hvali kako su prijatelji.Objektivnost?  Smile Smile

Ovo sam ti sve napisao jer sam znas da svaka medelja ima 2 strane a b92 pokazuje samo 1.Nije meni krivo sto oni napadaju Slobu,Velju... Meni je krivo jer ne diraju ostala g... Tako ta ostala g.. postanu super a ovi g... Opleti sve bato  Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
@glavitj, nemoj da ti odsecem glavich pa da pocnes da mislis glavom.
Sta ti je to mozda?
Ako ste prevarili, podvalili i dobili sto niste ni samo sanjali, jer ni u jednoj povijesti niste pisali da vam toliko pripada, onda nemoj negirati ono sto je istina i staviti pod znakom pitanja 'mozda'.
Cinjenica da si na ovom forumu, je zahvaljujuci srpkoj krvi, kada ste se udruzili sa nama. Da smo imali pameti i da nismo bili alavi, ostali biste madjarski podanici, pa danas ne bi mogli ovim nasim zajednickim jezikom jer ti ne bi znao srpski ili kako vec nazivas hrvatski, iliti srpski sa jekavskim narecjem.
Radi glavichem druge stvari a misli glavom.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Z 240
Ovo ti je vrh svih uvreda shkorpion...mađarski podanici. Smile
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 142 143 145 146 ... 233
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 16:47:02
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.