Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 14:59:15
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 139 140 142 143 ... 233
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Objektivnost" zvana b-92  (Pročitano 78051 puta)
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
xe, xe...to je otprilike dobar zakljucak!
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Burn!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Carpe Diem

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1267
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 1100
Zar stvarno mislis da cu da citam 10 strana tvojih besmislica, da bi ti ustanovila da je "neobjektivna"?
Svasta!
Ne samo sto je neobjektivna, nego je treba spaliti a sve njih u zatvor. A ovi sto ih brane, slobodno mogu da im se pridruze.
To je tako civilizovano. Ma da, sve koji su protiv unistenja ove drzave treba spaliti i u zatvor.
IP sačuvana
social share

Is Google God? The Church Of Google believes a convincing argument can be made stating that the search engine Google is the closest mankind has ever come to experiencing an actual Deity.

If i have to find jesus, does that mean he's hiding? - "Come out, come out, wherever you are... oh, you’re on the cross again. Damn it jesus, you suck at hide and seek."
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Marshalka je za vas akademija nauka.
A tarantulica navalila na nju kao onaj nosorog u skupstini (jovanovicka).

Boro, u raciji 25-og januara 1942-e, ubijeno 1438 Srba. Za odmazdu 1945-e, streljano 23000 Madjara.
Ustasa u Srbiji nikada nije bilo. Preselili su se iz Hrvatske sa radikalima, pa ih je sada pun Beograd i vicu jedni drugima ustase.
Cim im nesto nije po volji, evo ustase.
Devedest procenata onih koji optuzuju za ustastvo, ima sahovnicu u djepu.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 395
OS
Windows XP
Browser
MyIE 2
mob
SonyEricsson W 550i
Posto sam tek sad videla koliko ste vremena potrosili komentarisuci moje stavove,koje ste usput iskrivili da bi vam "rasprava i razmena misljenja" lakse isla,odgovoricu.Ja ne mislim da  nije izvrsena nepravda i nad srpskim narodom,a posto vam razumevanje drugacijeg misljenja ide malo teze(a usput komentarisete objektivnost necega Smile) evo vam poente-->Treba pricati o svim zlocinima,i svi zlocini su apsolutno jednaki.Nisam pravdala ustase,vec mislim da se nista ne desava bez uzroka...Svi ti pojednici koji su to izazvali su jednako krivi.A jedino sto me donekle iritira medju ovim komentarima je mrznja mladih ljudi koja prosto izbija iz njihovih recenica,pa ponekad kazem nesto sto se shvati pogresno.Ne znam zasto je to tako tesko razumeti.Pobogu,i ja zivim u ovoj drzavi i maternji mi je srpski,samo sto ja svojoj drzavi zelim dobro na jedan drugaciji nacin....Hajde sad opet citiranje i izvrtanje mojih recenica Smile
Hvala,Shorpi Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Carpe Diem

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1267
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 1100
Jao boze,stvarno ste za posmatranje. Smile Kada porastete,kazace vam se samo Smile
To je rek'o i balasevic
IP sačuvana
social share

Is Google God? The Church Of Google believes a convincing argument can be made stating that the search engine Google is the closest mankind has ever come to experiencing an actual Deity.

If i have to find jesus, does that mean he's hiding? - "Come out, come out, wherever you are... oh, you’re on the cross again. Damn it jesus, you suck at hide and seek."
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Najveci problem je u tome, sto je sada dovoljna istorijska distansa da se vidi da je ideja Jugoslavije bila katarza srpskog naroda.
U toj i takvoj Jugoslaviji, svi su dobili sve, dok su Srbi izgubili sve. Jos gore, najvise na srpskim zrtvama.
Sada je ostala jos jedna karika, koja ce neminovno da otpadne. E sada kada bi trebao da sredis zivotni prostor, da krenes iz pocetka jer je to jedini nacin, imas sve ove strvine koje hoce nesto da brane, neke krecane, neko im je kriv, oni svakako nisu, Srbi bez Srba demokrata su jedini pravi Srbi, patriotizam, ljubav prema Kosovu itd itd.
I vidis da su stare strvine izrodile mlade strvine, jer strvinarstvo postaje nacin razmisljanja u Srbiji. Propagiraju se kolektivisticke ideje, socijalna pravda itd itd. Naravno strvine bi da dele pravdu, ali posto su gologuzi, moraju uzeti od onih koji imaju.
Svakog jutra iz pecina izlaze tarantulice, rashice i druge specije i uz obavezno: Dobro jutro Srbijo, citaju jedan Kurir koji ide od ruke do ruke, ispljuju sve sto je izdajnicko  (one koji ne citaju kurir), zagledaju ko je kako obucen, pa ako ima firmirano, onda evo mafijasa i sve takva idila.

Majku vam radikalsku kada cete shvatiti da od grbace zavisi, ali od vase ne od tudje.

Sinoc slusam ne znam koji biser Jorgovanke Tabakovic: treba da gledamo perspektivu u Juznoj Americi. I jos se ljute kada kazem: ekser u glavu i natpis strvina na grudima.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Jeli devojcice, aj ti tako "pametna i moderna i sveznajuca" lepo objasni kako je to priznavanje nepostojecih zlocina, pristajanje na rasparcavanje drzave, govor mrznje i podsmevanje prema svemu sto je Srpsko, jer je to odma retrogradno i ne-evropski i jos mnogo drugih sranja kojim nas b92 zasipa sa Srpske frekvencije, dobro za Srbe i Srbiju?
Samo nemoj da se izvlacis na klinacke i debilne fore tipa "ti si radikal, sta ja tebi da govorim", itd.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1489
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 
Zar stvarno mislis da cu da citam 10 strana tvojih besmislica, da bi ti ustanovila da je "neobjektivna"?
Svasta!
Ne samo sto je neobjektivna, nego je treba spaliti a sve njih u zatvor. A ovi sto ih brane, slobodno mogu da im se pridruze.

Ovako govore pravi pitbul-ovi pokojnoga gazde SM-a
IP sačuvana
social share
"Cogito, ergo sum"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Z 240
Duhovi prošlosti se vraćaju. Izgleda da nas 90 i nešto procenata istomišljenika nismo uspeli da naučimo demokrate (kako sami sebe nazivaju) kulturi, da ovo nije mesto za vređanje i ruganje.
Zar takvi kao vi treba sutra da uče našu decu? Zar takvi kao vi treba da pišu istoriju? Škorpion i Maršalka očigledno po ceo dan gledaju skupštinu i b92, i samo šaltaju ta dva kanala, zato i pojma nemaju šta se dešava u spoljnom, realnom svetu.
1956. godine, Mađari su upali u moj grad, i mog dedu (Mađara) i babu sa još nekoliko stotina njih izveli na streljanje. Neki su preživeli, ali većina nije.
To je istorijska stavka koju slabo ko zna, a tu spadate i vi.
Smatrate nas nacionalistima, neukim, neobrazovanim, prostim i zadrtim. O kako samo grešite. Pa vama se po rečenicama vidi od koga kupite fraze (da li ih možda zapisujete, pa ih ovde koristite?) i kako ste spremni na sve samo da dokažete koliko ste otvorenih shvatanja. Mislite da ste neki buntovnici, a ja vam kažem da ste najobičnije kukavice. I možete da vređate i mene i sve nas ovde redom, ali većina je većina.
Vama ostavljamo da na miru gledate omiljen vam kanal, a vi nas ostavite da o njemu imamo stavove kakve imamo.
Radikali, radikali, radikali...to vam je jedini argument (vaša omiljena reč) koji koristite da nas omalovažavate, iako znate da bar većina nas nema nikakve veze sa istima. Mi barem volimo svoj narod, znamo ko smo i šta smo, a vi? Ko ste vi? Da li uopšte imate svoj nacionalni identitet ili ste se pretvorili u Antonelu Rihu, Olju Bećković, Čedu Jovanovića, Vila i Grejs?
Niste vi objektivni, vi ste samo obični pozeri koji misle da su inteligentniji od ostalih.
Što bi vi rekli...ima vremena, kad porastete, samo će vam se kazati, ali nemojte vi da nam otvarate oči.  
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 139 140 142 143 ... 233
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 14:59:15
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.