Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Sep 2025, 23:35:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 136 137 139 140 ... 233
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Objektivnost" zvana b-92  (Pročitano 78142 puta)
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
au al je tebe neko nagazio od jutros!
pazi, malo preteruješ. b92 ni malo  nije objektivna televizija ali daleko od toga da sistematski uništava tradiciju i ostalo. ja gledam uglavnom b92 ali se isto tako zgrozim do besa kad vidim sonju biserko i natašu kandić kako kenjaju o ratnim zločinima koje su počinili srbi. gledam vesti b92 ali sam i juče, kao i uvek , poludela što im svake vesti počinju sa haškim tribunalom. šta ću, na rts nema šta da se gleda a njihov dnevnik ne gledam još od slobinog vremena a na pink skoro nikad ne prebacujem. ne vidim da mi je ispran mozak, nisam baš luda za amerikancima mada mi ni rusi nisu baš slatki. tata me naučio da ljude cenim ili ne cenim po tome koliko vrede i koliko su postigli u životu, a ne prema veri, naciji, boji a i mnogo puta mi je rekao da smo mi srbi mnogo zajeban narod sa krvavom istorijom  u kojoj sin ubija oca, kum kuma, brat brata, sve zbog vlasti i novca i nismo ni malo bolji od ostalih

b92 podize radikalima rejting i povecava inat.Ja zelim da ako se govori o nekom zlocinu da se kaze kompletan dogadjaj.Znaci sva sr... koja su bila od 90-te pa nadalje nisu posledica samo Slobe.Sloba je samo 1 kreten u moru kretena.Znaci ako su Hrvati divni sto proterase sve Srbe iz RSK,ako su Albancima ugrozena prava zasto su napravili teroristicku vojsku ciji se "vojnici" slikaju sa odsecenim glavama civila,ako je NATO 99 dosao da spasava sto su rusili zgrade i ubijali civile a ne rusili dedinje i Slobu...... To je sve b92 preskocio u svojim emisijama.Znaci b92 mene uci da ne zaboravim Srebrenicu a da zaboravim Kravicu,uci me da je Sloba kriv za sve a Alija i Franjo cool ljudi..... Pazi da bi nastalo sr... u bivsoj SFRJ bilo su potrebni:Franjo kao covek kojem NDH nije zlocinacka drzava,Alija koji je bio hapsen jer je islamski fanatik i Sloba koji je zeljan da bude glavonja svuda i sve kontrolise(kome se pritom digao k... jer je 80% Srbije skocilo za njega).Pazi nekome su super odgovarali ti likovi koji znaju samo za rat a ne za dijalog.Brankica kada napravi emisiju o Canetu sve kaze i gle cuda preskoci jednu bitnu stvar:"sto je vlada Srbije saradjivala sa tim mafijasem i dala mu da bude jedini distributer cigareta za nasu zemlju".Znaci to je preskocila da se ne bi bacila ljaga na bivseg premijera.Ako je kriv ili upetljan onda neka se zna ako ste toliko objektivni.... E to je glavni problem   Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Z 240
Veruj mi, ni ovo neće na dobro izaći. Sloba nas je zezao 10 godina, ali ni ova nova politika nije ono čemu se većina nas nadala posle 5. oktobra. A prošlo je 7 godina.
Na b92 nas ubeđuju kako prosperiramo i kako ćemo još više prosperirati ako klimamo glavama svetskim guzonjama koji i nemaju pojma gde je Srbija (eventualno po nekom tamo Milosevicu i Mladicu), a ja znam da je školovanje sve skuplje i skuplje, nezaposlenost ogromna i da mlad čovek nezna na koju stranu da se okrene i stvori sebi budućnost i porodicu.
Stalno nam reklamiraju pogodnosti za podizanje kredita za stan, savetuju nas kako da to finansijski izvedemo, a koliko procenata mladih ljudi ima tu mogućnost? Minimalan.
I sve rade po principu - priznajte da ste klali i ubijali i cvetaće vam ruže. Kako da ne. I ako mislimo da je u Hrvatskoj situacija bolja, varamo se...i oni beže od Haga kao đavo od krsta, i njihov standard je loš (gledajući obične građane), ali nikada ni na jednoj njihov televiziji nisam čula toliko mržnje prema svom naroda, čak ni prema nama Srbima kao na b92.
Baš sam gledala jednu emisiju na nekom hrvatskom kanalu gde je, između ostalih bila gost bila Biljana Vučo. Niko od gostiju (a svi su bili Hrvati) nije izrekao ni jednu lošu reč o nama, ali nas je dotično stvorenje, jer je ne mogu nazvati gospođom, opljuvala kao da smo najgori narod na planeti. Sećam se nekih njenih epiteta prilepljenih na naš narod: neobrazovani, prosti, neškolovani, malograđani, kukavice...Gledala sam, i nisam mogla da verujem. Čak je i voditelj imao zbunjenu facu.
Izgleda da je to novi trend - pljuj što više po svom narodu i bićeš ugledan građanin (da ne zaboravim, obrazovan i emancipovan).
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 395
OS
Windows XP
Browser
MyIE 2
mob
SonyEricsson W 550i
Jao boze,stvarno ste za posmatranje. Smile Kada porastete,kazace vam se samo Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Z 240
Da, verovatno ćeš ti da nas sve naučiš. Kako te nije sramota, ima ovde ljudi koji su izgubili nekog svog u ratu, a ti ćeš da deliš pravdu i da nam tupiš kako da razmišljamo.
IP sačuvana
social share
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Citat
Jao boze,stvarno ste za posmatranje. Smile Kada porastete,kazace vam se samo Smile

Ниједан смислен одговор који садржи аргументе.  Smile
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Ne pravi sebi idola niti kakva lika;nemoj im se klanjati niti im sluziti.

Zodijak
Pol
Poruke 513
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
U mojoj kuci, BEEEEE92 i Pink su deci zabranjeni! Bolje spreciti nego leciti..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 395
OS
Windows XP
Browser
MyIE 2
mob
SonyEricsson W 550i
Tarantulice,svi smo mi izgubili nekog u ratu,meni nemoj da pametujes.
Feanor,kada ljudi pricaju argumentovano,a onda druga strana predje na licnu notu,sto samo oznacava nedostatak argumenata ili nervozu,naravno da ce i ovaj razuman preci na neki primitivniji nacin price svima razumljiv.Sto bih se ja ovde trudila da pricam argumentovano ako...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Ма да пуна си аргумената  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
moj stav o ratnim zločinima koje su počinili srbi, a jesu, ok, desilo se ali ja ništa ne znam o tome tako da kao i da nije, i stvarno ne kontam zašto smo mi jedine budale u reginu koje moraju da prebrojavaju i vade hladnjače i grobnice i o tome trube na sva zvona
a moji rođaci su sve izgubili u ratu ali idu dalje, ne misle o tome šta je bilo, kakav bi im onda život bio

serbiko, šta gledaju tvoja deca?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Z 240
Marshalka, da li u tvom rečniku postoji ijedna druga reč od "argumentovano"? A o pametovanju.......psssssssst!
IP sačuvana
social share

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 136 137 139 140 ... 233
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Sep 2025, 23:35:49
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.