Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 16:30:13
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 189 190 192 193 ... 233
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Objektivnost" zvana b-92  (Pročitano 76955 puta)
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
Ja mislim da si sa ovim sve rekao. Ako nekom sad nije jasno zbog čega se ljudi bune protiv b92, onda neznam kad će.
 Smile

Pa to ti ista fora kad radikalu ne mozes objasniti da Seselj nije Srpski junak  Smile Smile Sta god da mu kazes za Seselja on ce reci:"Ma Seselj je najbolji".Tako isto i sa ovima. Smile Smile Kad sam gledao onaj film gde je Alija bio dobrica i mirotvorac muka mi je bilo posle filma  Smile U filmu je glumioi poznati France glumac Vincent Perez.Vise ne mogu ni da se setim koliko je takvih sr.. bilo.A o Srebrenici je bila emisija 300 puta.  Smile Ako pustis par puta ukapirali smo poentu.Kao da je masa retardirana pa treba da se pusti 300 puta  Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Uhu, bingo!!!
Ovaj tekst o Sorosu je sve LDP izvukao iz rupa, moraju da brane gazdu.
To govori o istinitosti posta!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
Uhu, bingo!!!
Ovaj tekst o Sorosu je sve LDP izvukao iz rupa, moraju da brane gazdu.
To govori o istinitosti posta!

Da ne govoris mozda meni da sam za LDP????  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Pa ja vam to govorim. Vreme je iskrivilo istinu. Onaj Alija im je uvukao balije u najgore stradanje.
Ono sto je Mladic vezao unproforce lancima za bandere, to mu nikada nece oprostiti. Ja gledam od 95-e naovamo, na dan Srebrenice. Dve reci se vrte na stranim televizijama: Srebrenica Mladic. A 94-e kada ih je vezao za bandere osvanuo New York times: Svet u lancima generala Mladica.
Kada su hteli onog Rusa da posalju da pregovara, , receno mu je da ne dolazi, jer ce i on da zagrli neku bosansku bukvu.
Pobednici pisu istoriju: Alija dobrica, Mladic ubica.

Ali ako ne b92, onda rts ima sve da to opovrgne. A zasto to ne radi?
A ni Toma nece da kaze: Nije Mladic, mi smo to uradili. Mladic je vodio rat, a nase (Seseljeve) i Arkanove bande su sejale mrznju i smrt.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Ne, naravno, kazem da je ocito da je tekst istinit, s obzirom da su odma krenuli da pljuju post!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Z 240
A šta si drugo očekivao.........to im je prst u oku. Mada, znao je Čeda sve to, ali ćuti....najbolje da to javno kaže....neka budala bi ga odmah smakla.
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
A šta si drugo očekivao.........to im je prst u oku. Mada, znao je Čeda sve to, ali ćuti....najbolje da to javno kaže....neka budala bi ga odmah smakla.
nije u oku nego tamo gde sunce ne sija...vidis kako su se svi uzvrtili Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Z 240
Pa to sam i mislila...ali nisam napisala da me ne bi nazvali neobrazovanom, prostom srbendom Smile
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
Ne, naravno, kazem da je ocito da je tekst istinit, s obzirom da su odma krenuli da pljuju post!

Izvinjavam se.Pogresno sam protumacio tvoj post  Smile

Citat

On ako promeni plocu ceka ga CZ.Puno je on upetljan tako da je na ivici.Ukoliko neko propeva i da dobre dokaze ode nam Cedica na dugu robiju  Smile Smile

Citat
nije u oku nego tamo gde sunce ne sija...vidis kako su se svi uzvrtili Smile Smile Smile

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Kragujevac za prestonicu!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola v3
e dobro. sad ste se dobro izlupali, p ajde da vidimo nesto

Ali ako ne b92, onda rts ima sve da to opovrgne. A zasto to ne radi?
A ni Toma nece da kaze: Nije Mladic, mi smo to uradili. Mladic je vodio rat, a nase (Seseljeve) i Arkanove bande su sejale mrznju i smrt.

apsolutno se slazem.
a zasto uvek kad se pojavi neka ideja i neka misao koja nije ista kao i vasa gospodine, takvu ideju nazivate izdajnickom, prodavackom itd
pa valjda mi je dozvoljeno da imam svoju ideju, valjda nije to zabranjeno u ovoj zemlji. ako ti se ta ideja ne svidaj, sto se to mene tice? ni meni s e ne svidjaju vase ideje, pa? Ne kazem da su veleizdajnicke, krvnicke i zlocinacke, a mozda bi imao pravo da kazem tako nesto?
sledeca stvar. ja sam u ldp, ponavljam to po ko zna koji put, ali ako neko pogleda moj prethodni post, nadam se da ce umeti da procita sta sam tamo napisao. Nije mi jasno zasto uvek generalizujete stvari i na osnovu toga napadate sve sto vam se ne svidja?
@ tarantulica
branio sam te, mislio da si eto, neko sa svezom idejom, ali polako se uveravam da to nije tacno. pogresi covek nekad, sta ces
IP sačuvana
social share
Idemo u rat da se bijete!
 Neki cete da poginete, a neki cemo i da se vratimo!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 189 190 192 193 ... 233
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 16:30:13
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.184 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.