Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Objavljena knjiga sa 5.515 imena Srba stradalih u Sarajevu  (Pročitano 13514 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Slazem se za Jugu, ali sam mislio na standard stanovnistva i uopste razvijenost zemlje u svakom pogledu.

Ajde dobro, bar se u nečemu slažemo.

Pa mogla je na kongresu da odabere po dobar dio teritorije. Nije mi jasno ko bi digao ustanak. Smile Mozda Srbi. Jedino sto bi se muslimani u Bosni borili za neka prava, ali tesko je o tome sad pricati, jer i to zavisi od razvijenosti zemlje. Evo pogledaj primjer Spanije i Baskijaca... Smile

Opet ti kažem - offtopic. Potraži onu temu koju sam već naveo, tamo možemo nastavit diskusiju... ionako je ta tema zamrla u zadnjih 15-20 dana, što je šteta...
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung S7220
Ma OK nemam neku zelju da pricamo o tome... Jednostavno sam se nadovezao na @Raskoljnikov-a. Trenutak inspiracije. Pa mi je izgledao da sam vas malo zagolicao i da imate neka druga misljenja. Medjutim, prevario sam se...  Smile
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
A jebi ga, ja i moji zemljaci nešto u zadnje vrijeme često dobivamo ukore pred isključenje, pa se moram čuvat offtopica  Smile

Dakle, provokacija ti je načelno bila točna, samo je bila usmjerena na krivu osobu... da je ovde bio željko, garant bi se razvila burna diskusija  Smile Smile
IP sačuvana
social share

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
SonyEricsson k800i i D820
Sigurno bi doslo do pobuna Hrvata,muslimana i drugih naroda koji su zivjeli...Vlado nemoze se zemlja jedna okupirati i ocekivati da ce sve proci normalno.Vidis sve zemlje koje su tako ucinile kako im je,pogledaj Jerusalem i Jevreje palestinci su tu upravu...ali tko te pita kada imas love.Demokracija je nista drugo samo jedan period covjecanstva....a pare su vjecne!I samo ovako da vidimo jednu stvar,ja nebi nikada mogao reci da su samo Hrvati imali koristi od zajednicke Kraljevine ili samo Srbi,svi smo mi dobrovljno usli u zajednicu,kao sto sada isto zelimo uci svi u EU....ako nam to isto propadne bice opet jauka kako bi bili jaki da nismo usli......zivimo sada i sve odluke svi mi skupa radimo pojedinacno...i sa njima moramo da zivimo...tako i da za proslost i za buducnost!
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia ispo iz modu
tralalalalalalalalalala... :blahblah:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Pa ti si pun vrckavih dosjetki i visprenih komentara...

Svaka ti dala, majstore... svaka ti dala  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia ispo iz modu
Pa ti si pun vrckavih dosjetki i visprenih komentara...

Svaka ti dala, majstore... svaka ti dala  Smile Smile Smile

i na vreme dobila Wink
aj sad paljba
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung S7220
Sigurno bi doslo do pobuna Hrvata,muslimana i drugih naroda koji su zivjeli...Vlado nemoze se zemlja jedna okupirati i ocekivati da ce sve proci normalno.Vidis sve zemlje koje su tako ucinile kako im je,pogledaj Jerusalem i Jevreje palestinci su tu upravu...ali tko te pita kada imas love.Demokracija je nista drugo samo jedan period covjecanstva....a pare su vjecne!I samo ovako da vidimo jednu stvar,ja nebi nikada mogao reci da su samo Hrvati imali koristi od zajednicke Kraljevine ili samo Srbi,svi smo mi dobrovljno usli u zajednicu,kao sto sada isto zelimo uci svi u EU....ako nam to isto propadne bice opet jauka kako bi bili jaki da nismo usli......zivimo sada i sve odluke svi mi skupa radimo pojedinacno...i sa njima moramo da zivimo...tako i da za proslost i za buducnost!
Da da ali spomenuo sam Veliku, jaku Srbiju koja bi imala 50 miliona stanovnika, koja bi vodila diplomatsku politiku i izbjega sukube i gubitke sa svjestskim silama... Tesko da bi 500 000 manjina u takvoj Srbiji sa razvijenim i dobrim zivotom pobunilo protiv vlasti...  Smile  Medjutim ovo su samo nagadjanja... Sta bi bilo kad bi bilo...
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
kolko bi bilo manjine u toj tvojoj srbiji?
500 000?
ipak mislim malo više, malo puno više i naravno da bi se bunili i naravno da takva država ne bi mogla opstati jer niti mi možemo zajedno sa vama niti vi zajedno sa nama
ali možemo zajedno sasvim dobro funkcionirati svaki iz svoje kuće
IP sačuvana
social share
...snaga udarca mi varira...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
kolko bi bilo manjine u toj tvojoj srbiji?
500 000?
ipak mislim malo više, malo puno više i naravno da bi se bunili i naravno da takva država ne bi mogla opstati jer niti mi možemo zajedno sa vama niti vi zajedno sa nama
ali možemo zajedno sasvim dobro funkcionirati svaki iz svoje kuće

svaki iz svoje kuce da, ali zajedno....
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.