Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Objavljena knjiga sa 5.515 imena Srba stradalih u Sarajevu  (Pročitano 13413 puta)
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia ispo iz modu
ma vole da karikiraju Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pojednostavljujemo
da nas lakše razumijete Smile
IP sačuvana
social share
...snaga udarca mi varira...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Равна Гора победити мора!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 708
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
Ма,нису овде проблем Хрвати,већ ови наши изроди! Хрвати су већином усташе,а има нешто мало и домобрана,а ми имамо ових неокомунистичких елемената који би да и даље гајимо братство и једниство са онима који су нас клали!Највећи проблем је у томе што се ћутало после Другог светског рата,уместо да су Хрвати кажњени за све што су учинили,они су награђени.На жалост,у томе су им помогли српски комунисти. По некима овде,требало је опет да буде побијено пола милиона Срба,па да све буде ок. Извините,али доста смо ми Срби били жртве...Тек кад се све српске земље споје (Србија,РС,ЦГ,Барања,Лика...) и васпостави се монархија, биће мира на овим просторима... Smile
IP sačuvana
social share
Нек се сваки Србин напије воде са чесме хајдучке,нека узме сабљу Милоша Обилића и топуз Краљевића Марка,па ће опет настати царство Душаново!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
SonyEricsson k800i i D820
Uh jojj jadan ti Rasko....sa cime su to Hrvati bili nagradjeni dami je znati,....to su mi neke nove price.Hahahaha jesi smijesan,Crna Gora se tek odvojila a ti hoces opet bratstvo i jedinstvo,sa nekima koji jednostavno nezele.Jasno i glasno su rekli necemo zajedno i svako svoju kucu gradi...a Lika uh ja mi Drzave,...zaboravi zaboravi da smo se ikad voleli ludooooooo!!
« Poslednja izmena: 24. Okt 2006, 21:24:31 od tiger2005 »
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung S7220
Naravno. Najljepse je svako u svoje kljuse... Kakvo crno bratstvo i jedinstvo.
Sta su znali djenerali i brkati majori, jedino sto vicu pali, ali nisu najgori, krivi smo mi!  Smile
Nazalost krivi smo mi moj @Raskoljnikov... niko drugi. Da je bilo pameti i malo od 1914 pa do danas, ne bi bili ovdje gdje smo sad. Bili bi na vrhu stepenista u blizini podesta, a ne na prvom stepeniku... Granicili bi se sa Austrijom i Madjarskom u blizini Zagreba na istoku. Imali bih 50 miliona stanovnika i bili jedna od najrazvijenijih zemalja na svijetu.  Smile
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
SonyEricsson k800i i D820
Eh Vlado sada si ga uprskao,gdje ti ode daleko!!!
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Naravno. Najljepse je svako u svoje kljuse... Kakvo crno bratstvo i jedinstvo.
Sta su znali djenerali i brkati majori, jedino sto vicu pali, ali nisu najgori, krivi smo mi! Smile
Nazalost krivi smo mi moj @Raskoljnikov... niko drugi. Da je bilo pameti i malo od 1914 pa do danas, ne bi bili ovdje gdje smo sad. Bili bi na vrhu stepenista u blizini podesta, a ne na prvom stepeniku... Granicili bi se sa Austrijom i Madjarskom u blizini Zagreba na istoku. Imali bih 50 miliona stanovnika i bili jedna od najrazvijenijih zemalja na svijetu. Smile

Da, da... prekrasna, idilična slika...

I onda se probudiš!!!

A upravo zbog takvih snova kakve si ti opisao, došlo je do svih ovih sranja... jer nikako da se iza sebe ostave priče o srednjem vijeku, Kosovskoj bitci, caru Dušanu, Prvom srpskom ustanku, 1914. i slilčnim sranjima...

Ako se već ti događaji ne mogu prikazat objektivno, treba ih ostavit iza sebe a ne izvlačit ih cijelo vrijeme iz naftalina...
« Poslednja izmena: 24. Okt 2006, 22:57:06 od st_faca »
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung S7220
Nisam, pa pogledaj cinjenice. Evo necu da govorim o Srbiji, govoricu o SFRJ. Da nije bilo rata, gdje bi sada bili!? Slazes se? E pa pogledaj da je Srpska politika bila malo razumnija, pa da Srbija kao pobjednik Prvog svijetskog rata nije ulazila u zajednicku drzavu, nego na karti iscrtala teritoriju koju hoce da uzme i ojda da dojda...  Smile

Da, da... prekrasna, idilična slika...

I onda se probudiš!!!

A upravo zbog takvih snova kakve si ti opisao, došlo je do svih ovih sranja... jer nikako da se iza sebe ostave priče o srednjem vijeku, Kosovskoj bitci, caru Dušanu, Prvom srpskom ustanku, 1914. i slilčnim sranjima...

Ako se već ti događaji ne mogu prikazat objektivno, treba ih ostavit iza sebe a ne izvlačit ih cijelo vrijeme iz naftalina...

Recu samo jedno... Da nije bilo lidih Srba, Hrvatska bi jos uvijek bila pod Madjarima... Ne vracam se ja tako davno, nego samo 100 godina u nazad. Zelim da cujem vase misljenje. Imam osjecaj kao da sam vas zagolicao...  Smile
« Poslednja izmena: 24. Okt 2006, 23:00:08 od vlado85 »
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Jugoslavija nije mogla opstati ni ovako ni onako.

Trebalo se i moralo se i moglo se razić i bez rata. Ali do razlaza je moralo doć.

Da je Srbija nakon 1. svjetskog rata zauzela teritorij o kojem ti pričaš, onda bi izbio rat, ustanak, neredi, nemiri...

A sumnjam da bi Srbiji nakon 1. svj. rata zaista bilo dozvoljeno da zauzme teritorije o kojima ti pričaš.

Ali, ovo je totalno druga tema - i mislim da postoji već takva tema na forumu, naziv je  "Da li je 1918. najveća greška u srpskoj istoriji" ili nešto slično
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung S7220
Slazem se za Jugu, ali sam mislio na standard stanovnistva i uopste razvijenost zemlje u svakom pogledu. Pa mogla je na kongresu da odabere po dobar dio teritorije. Nije mi jasno ko bi digao ustanak.  Smile  Mozda Srbi. Jedino sto bi se muslimani u Bosni borili za neka prava, ali tesko je o tome sad pricati, jer i to zavisi od razvijenosti zemlje. Evo pogledaj primjer Spanije i Baskijaca...  Smile 
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.042 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.