Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Obezbeđenje splava premlatilo čoveka na smrt  (Pročitano 12937 puta)
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 462
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
Poznato mi to prezime Panajotović odnekud.  Smile

P.S. Ne mogu da se setim da li sam naleteo u novinama na njega kad su pričali ranije o tom Bugairnu, ili je možda bio u pitanju onaj pajser maneken iz Sarme,ili kog već reality shit-a.

To prezime se najcesce srece kod Bugara.Istina,malo modifikovano pa glasi Panajotov.

Kada smo u oslobodilackim ratovima osvajali jugoistocnu Srbiju koja je pretezno bila naseljena bugarskim zivljem,dodavano je ono -IC. Otuda Panajotovic. Inace,prijestonica Bugarske je tu na samoj granici.Bugari vaze u svijetu za najvecu olos koja je spremna na sve.A ovako i nisu narocito hrabri,ali su jako brutalni kada im se pruzi prilika. Za razliku od Srba koji su mnogo mirniji narod.
« Poslednja izmena: 04. Avg 2013, 13:41:24 od aragua12 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
Zato su posle Bugari ''vratili'' nama u Makedoniji. Kad su tamošnja prezimena sakatili,pa pravili '' ...ov'', i tako faktički stvorili Makedonski narod(koji je,naravno,brže bolje dočekao to,iako mi nikad nije bilo jasno od čega oni nameravaju da žive...  Smile  Smile )

A znam to i za Bugare. Što kažu ljudi ovde - čuvaj se Bugara,ti će ti zabiti nož u leđa kad god mogu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
Ne treba bas sve iz tog obezbedjenja trpati u isti kos.
Obezbedjenje je u neku ruku i stvarno neophodno jer previse ludaka krstari tim splavovima,nocnim klubovima i taj posao zna da bude veoma zayeban gde su pripadnici istih takodje podlozni napadima.
Samo to treba ozakoniti,da se zna ko je tu pravi sef,da pripadnici obezbedjenja poloze neki drzavni kurs gde bi se testirala njihova psiha i tome slicno.

Evo naprimer,onaj na vratima DOB-a,onaj sto izgleda ko trokrilni ormar.Pre par godina odemo tamo,mi matori konji Smile na neki koncert i vidim njega,istog tog lika koga sam i vidjao kad sam imao 14,15 godina.
Ja se odusevio..ono ne mogu da verujem,reko brate koliko si ti dugo ovde,20 godina?
ne kaze,32 . Smile

Nikad ja njega ,ni tada kao ni tog puta nisam video sa nekim picem u rukama i sl.,maksimalno posvecen svom poslu.
E takve likove treba postaviti za neke sefove koji bi vrsili klasifikaciju pripadnika obezbedjenja,dati im drzavnu penziju i slicne benificije jer znas da imas coveka koji je predano posvecen svom poslu.
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 462
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
Zato su posle Bugari ''vratili'' nama u Makedoniji. Kad su tamošnja prezimena sakatili,pa pravili '' ...ov'', i tako faktički stvorili Makedonski narod(koji je,naravno,brže bolje dočekao to,iako mi nikad nije bilo jasno od čega oni nameravaju da žive...  Smile  Smile )

A znam to i za Bugare. Što kažu ljudi ovde - čuvaj se Bugara,ti će ti zabiti nož u leđa kad god mogu.

Makedonski narod nema nikakve veze sa nama Srbima.Makedonci su cisti Bugari i dijelom Grci. Pa Makedonci govore cistim bugarskim jezikom. Mi Srbi se totalno razlikujemo od Makedonaca.I ne pada nam na pamet njih primati u nacionalni korpus.

Tim Makedoncima smo mi nudili Jugoslaviju,multietnicku drzavu,i oni su to odbili.Odbili su svaki moguci vid saradnje sa nama a takvi kao ti ih prizivaju u nas nacionalni korpus. Ako brukas sebe,nemoj barem brukati mene tezama da su Makedonci Srbi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
Makedonci nisu Grci,ma koliko oni bili ubeđeni u to. Možda je njih 10% Grčkog porekla.I to je sve.

Takođe ne znam odakle ti to da govore ''čistim bugarskim jezikom''. Ima bugarskih primesa u tom jeziku(opet, i to su brže bolje dočekali,isto ko i ostale exYU republike...),ali to nije ''pun'' bugarski.

Citat
Obezbedjenje je u neku ruku i stvarno neophodno jer previse ludaka krstari tim splavovima,nocnim klubovima

Znaš kako... To je sve povezano. Da nema tolikog ludila,da Beograd nije pretvoren u jebeni luna park, ne bi bilo ni toliko ludaka,i samim tim ne bi svakom klubu bio potreban čitav odred obezbeđenja. A ovako stlano jedni druge podstiču - huligančići i pajserčići bi da budu sve opakiji i kurčevitiji pred obezbeđenjem, onda to obezbeđenje postane još ''strože'' i radikalnije kao odgovor na to,onda ovi opet postanu još gori,i tako u krug.
A tu je naravno i činjenica da 80% kafića i splavova drže neke bitange,pa kao i političMari, čim postanu neko mudo, postanu i svesni da će kad tad da se pojavi neko ''it rodnog kraja'' kome duguju lovu,pa se zato okruže gorilama.
A Grad i državu naravno boli dupe.Njima je samo bitno da svakog meseca stigne kinta od poreza i takse za baštu koja se prostire preko celog trotoara,i to je sve. Ostalo ih ne zanima. Smiley

Al,jbg... Tako ti je kad je srpski san zezanje i bleja.Kad već ne možemo da budemo poznati po nečemu dobrom,aj da budemo poznati kao Evropski Tajland.  Smile Tačnije Tajland-Nevada, jer imamo i kockarnica dovoljno za izvoz.  Smile
« Poslednja izmena: 04. Avg 2013, 14:10:16 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 462
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
Ne treba bas sve iz tog obezbedjenja trpati u isti kos.
Obezbedjenje je u neku ruku i stvarno neophodno jer previse ludaka krstari tim splavovima,nocnim klubovima i taj posao zna da bude veoma zayeban gde su pripadnici istih takodje podlozni napadima.
Samo to treba ozakoniti,da se zna ko je tu pravi sef,da pripadnici obezbedjenja poloze neki drzavni kurs gde bi se testirala njihova psiha i tome slicno.

Evo naprimer,onaj na vratima DOB-a,onaj sto izgleda ko trokrilni ormar.Pre par godina odemo tamo,mi matori konji Smile na neki koncert i vidim njega,istog tog lika koga sam i vidjao kad sam imao 14,15 godina.
Ja se odusevio..ono ne mogu da verujem,reko brate koliko si ti dugo ovde,20 godina?
ne kaze,32 . Smile

Nikad ja njega ,ni tada kao ni tog puta nisam video sa nekim picem u rukama i sl.,maksimalno posvecen svom poslu.
E takve likove treba postaviti za neke sefove koji bi vrsili klasifikaciju pripadnika obezbedjenja,dati im drzavnu penziju i slicne benificije jer znas da imas coveka koji je predano posvecen svom poslu.

Nisi u pravu.U 90% slucajeva koji se odnose na tuce u kaficima,spavovima itd krivci su momci iz obezbjedjenja. Oni su ti koji izazivaju tuce i probleme.Ako je gost pijan i malo se opusti,pa to je normalno.U pitanju je ugostiteljski objekat.Ponavljam,U-G-O-S-T-I-T-E-LJ-S-K-I objekat. Gost je uvijek u pravu,osim u slucaju kada fizicki pokusa nekoga napasti.A i tada ga ne treba tuci,nego jednostavno izbaciti i eventualno pozvati policiju.

Posao obezbjedjenja nije da se tuku,nego da odrzavaju sigurnost.Sama rijec kaze "Security",sto znaci sigurnost.Dakle,nije uopste poenta u tuci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 462
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
HKJ,cemu prica sa tvoje strane da su Makedonci Srbi? Znaci,ja i neki Makedonac smo iste nacionalnosti? Kako da ne.

Cinjenica je da je makedonski jezik nama Srbima totalno nerazumljiv.Kada pricam sa nekim Makedoncem ja njega bas nista ne razumijem.Dal su oni Bugari i Grci nebitno je,ali mi je jako bitno da nisu Srbi. Vjekovima se naseljavanju po Vojvodini i Srbiji i unose taj njihov ciganski mentalitet u nas narod.A mi budale ih jos smatramo Srbima???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
HKJ,cemu prica sa tvoje strane da su Makedonci Srbi? Znaci,ja i neki Makedonac smo iste nacionalnosti? Kako da ne.

Nisam rekao da su svi oni Srbi.Ali solidan deo jeste.

Samo što su se u poslednjih sto godina toliko izmešali i otuđili da sad već postoji značajna razlika. Tako je nastao i njihov jezik. Malo izmena jednog dijalekta, pa još malo,pa još malo... i eto ti makedonski jezik. Slično kao i sa ostalim kompleksašima,odnosno ''nacijama'' i jezicima iz exYU.

Sad,da li  treba da ih smatramo Srbima... Slažem se da više ne. Samo je bitno da se razume da nisu Grci,i to im treba nabijati na nos kada god kenjaju o tome. Jer lažu ko psi i umeju da budu krajnje drski,a i nezahvalni.

A isto vala važi i za ostale exYU republike.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 462
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
Ne vazi isto sa ostale ex yu republike.Jer Srbi su nastali kao narod u drugim republikama. Raska,Nemanjici itd....kakve to ima veze sa Makedonijom.

Koji su znameniti Srbi koji su dosli iz Makedonije ili sa Kosova? Kosovo je isto sto i Makedonija,teritorija koju smo mi okupirali za vrijeme Nemanjica.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
Ko o čemu,ti o Makedoncima.

Dobro,čoveče,kako god. Ionako je to već debeli off.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.