Nađu se Barak Obama i Putin. I krenu kroz afričku pustinju u Sudan. Idu oni tako, piju znoj jedan s drugog da ne skapaju žedni (svu vodu su im oteli gračaničke nindže-monasi, doletevši iz Srbije na džinovskim petlovima... inače tajno gajenim još u doba Cara Lazara), kad primete morža u daljini. Kako su mu se približavali, shvatili su da nije u pitanju morž, već Lućano Pavaroti. Valja se po pesku, previjajući se od bolova. Međutim, kad su mu prišli, ispostavilo se da se da je sve to bila varka, jer je Pavaroti, čim su mu se dovoljno približili, zahvatom kobre Obami odgrizao ruku. Slušajući Obamu kako u agoniji urla od bolova, u Putinu se budi poznata ruska krvoločnost, te "iz zgloba" Pavarotiju otkida glavu. Potom hitro otrčava do obližnjeg kaktusa i jedan krak nabija Obami umesto odgrižene ruke, da bi zaustavio krvarenje. Na nesreću, Obama je izgubio dosta krvi i počinje da bunca, očigledno bez snage da nastavi put. Putin ga prebacuje preko ramena i besciljno nastavlja da tumara pustinjom. Kroz par sati, na horizontu se ukazala silueta letećeg jednoroga. Jednoroga je jahao Kristijano Ronaldo i imao je nameru da rogom proburazi Putina. Nanišanio je i pojurio prema njima.
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti. A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost, ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.