Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Avg 2025, 08:10:32
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: О ženi ... Jovan Ducic  (Pročitano 16392 puta)
Poznata licnost

....volim Republiku Srpsku.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3093
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia 
1. na osnovu cega si zakljucio da je to glupost??obrazlozi......rekao si nicheu ,ducicu i ko zna jos kome da su glupi....ma vidim da si ti pametan u pm. samo nesto ne vidim da si napisao neke od bisera svjetske knjizevnosti.... Smile Smile Smile

2.ja nemam problema ti ih ocigledno imas....procitao sam citav post i vidio sam da za tebe muska superiornost mora biti vidljiva u slucajevima pranja nogu opsteg zeninog odobravanja muskih postupaka itd. to nije tacno i ja to nisam rekao...to sto ti nisi u stanju da tu superiornost sagledas u nekim jakim obiljezjima licnosti to je tvoj problem koji (ni)si ponio iz osnovne skole..drugi dio posta cu preskociti jer mislim da ne zasluzuje moj komentar....

3.ti mislis da sam ja nesto pogrijesio u toj izreci....mislis da je lako naci dobru zenu??mislis da se takve zene nalaze na svakom koraku?!nju treba traziti....traziti deset godina ako treba i moliti boga da imas srece da naletis na nju negdje.... Smile
« Poslednja izmena: 18. Jan 2008, 10:44:21 od bannnnjac33 »
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 
Искрено, сматрам да мушкарац мора да буде на неки начин супериорнији од жене, али да своју супериорност не злоупотребљава, већ да је усмери у правом смеру, да се жена осећа вољеном, паженом, заштићеном.
Кад кажем "супериоран", оно што сматрам под тим је да мушкарац који је поред мене мора бар у нечему да буде бољи, да има нешто због чега му се дивим, због чега га поштујем, да од њега могу да научим нешто.

Партнерство јесте кључ свега, али мислим да су много боље везе када је мушкарац мало "једнакији". Нисам поборник неке драстичне еманципације, јер управо је еманципација највећи непријатељ самих жена.
Мој супруг је веома  флексибилан и "мек", али зна да ми стави до знања када претерам, а умем то...
И то је оно што нас држи заједно, много разговора, блискост и искреност, као и обострано дивљење...
Наравно и то што чини да се у сваком моменту осећам као једина и најбоља на свету....а кад се жена тако осећа, сигурно ни мушкарцу не може да буде лоше.
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
LG 4X HD
Citat
vidis tu se ne bih slozio sa tobom....muskarcu je najbitnije da ga voljena zena voli...i on shvata da ce ga ona voljeti samo ako je u njenim ocima dovoljno veliki...muskarac mora da bude superioran u vezi ,ako on to nije ,ta veza nema nikakve sanse za opstanak...ono sto vi u ovom slucaju nazivate velikim ,to ja nazivam superiornim...

nije shija nego vrat  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3093
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia 
normalno.....ali herros zna bolje od tebe sta zena hoce!!! Smile Smile Smile normalno da muskarac treba da bude njezan ,pazlijv ,ali ne previse....i mora ,ali mora da ima neke osobine koje ce privuci zenu...pa tako je i u zivotinjskom carstvu ma koliko nam izgledao grub taj primjer ,zenke uvijek traze nekog sposobnog i jakog muzjaka , i zbog potomstva ,ali i zastite.... Smile

@arlekin

vidis ima tu razlike....oni su govorili da muskarac zeli da bude veliki u ocima svih ,ali to je samo zelja da se bude superiorniji od zene koju volis kako bi te ona zavolila...na primjer ja prvi nemam nikakvu zelju da me muskarci smatraju velikim u mnogim stvarima....superiornijim da....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Osmeh je kriva koja sve ispravlja.

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1689
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG viewty
Citala sam neke biografske tekstove o njemu i od tada ne mogu njegovu ljubavnu poeziju da shvatim ozbiljno, kao ono sto je on zapravo i osecao.. Sve mi zvuci prilicno dvolicno.

On je pisao predivno.. Bogdan Popovic je najvise njegove pesme voleo i najvise nejgovih pesama stavio u svoju Antologiju jer su, kako on kaze, bile "cele lepe". I zaista njegove pesme su tehnicki savrsene, ali nekako povrh svega uvek mi, pri citanju, ostavljaju dojam neiskrenosti...

Koliko znam zene su za njim ludele. Ima jedna prica o nekoj zagrebackoj glumici koja se zbog Ducica razvela i rodila njegovo dete, ali on klinca nije hteo ni da pogleda. Ona je posle otisla sa detetom. Mali kad je porastao (kako to obicno i biva) potrazio je oca, ali ovaj se pravio da ne zna o kome se radi. Nije hteo ni rodjenog sina da pogleda, koji se zbog ocevog stava ubio.

IP sačuvana
social share
Nemojte nikad reci da ste sreli najglupljeg čovijeka; uvijek se može desiti da ga neko pretekne!

CARPE DIEM!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

I am hot!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 699
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia 5200
nijedan muški nije pretjerano dobar
IP sačuvana
social share
I m sexy
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3093
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia 
nemoj takoo.... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
mob
Samsung S7
Sta znaci biti superiorniji?

Citat
aj primjer ,zenke uvijek traze nekog sposobnog i jakog muzjaka
Crna udovica,Bogomoljka,Hijene.........ajde molim te.......necu dalje...

Citat
.rekao si nicheu ,ducicu i ko zna jos kome da su glupi
Nisam ja njima nista rekao,pisac ko pisac ima svoje glediste...ja svoju glavu i spostveno ....razmisljanje.Da je Ducic neki Vrhunski Sociolog,Pedagog ili Psihijatar......ajde mogli bi da kazemo da je 100% u pravu......ovako ne.

Citat
na primjer ja prvi nemam nikakvu zelju da me muskarci smatraju velikim u mnogim stvarima....superiornijim da....

lol

Citat
a za tebe muska superiornost mora biti vidljiva u slucajevima pranja nogu opsteg zeninog odobravanja
To sto sam rekao je samo poredjenje superiornosti.......sluskinja...bla bla bla....kazem nalazimo se na Balkanu ...to je ovde jos uvek tradicija.

Citat
3.ti mislis da sam ja nesto pogrijesio u toj izreci....mislis da je lako naci dobru zenu??mislis da se takve zene nalaze na svakom koraku?!nju treba traziti....traziti deset godina ako treba i moliti boga da imas srece da naletis na nju negdje..
Onda mora da si ruzan ili smor....kad ti treba 10 godina.....Meni je svaka moja devojka bila super,uvek sam bio zadovoljan sa njima........naravno nisam svaku prosio alnisam ni trazio.Nikad nisam planirao da se zenim....itd ..to se prosto desilo.

Citat
oni su govorili da muskarac zeli da bude veliki u ocima svih

Muskarac mora da bude zadovoljan samim sobom da bi zeni i deci dao neku sihurnost.To nije superiornost....zena je predodredjena za jedne stvari dok je muskarac za druge.Normalno je da musko treba da se brine o porodici(ali to se i ocekuje) kao i od zene......na neki drugi nacin.....mada podvlacim da tu nema nikakve superiornosti.
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 
Супериорнији, по мом мишљењу значи, да жена не сме да буде глава куће, већ то мора да буде мушкарац.
Мушкарац који ће да доноси одлуке и да стоји иза њих, а жена која зна како, лако ће учинити да јој те одлуке и одговарају. Smile

С друге стране, кад кажем супериорнији, мислим да би требао да буде интелектуално супериорнији од мене, бар у неком аспекту, да ми импонује, а не да бууде неки тупсон којим могу да манипулише како хоћу.
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
LG 4X HD
Citat
velikim u mnogim stvarima....superiornijim da....
veliki podrazumeva da bude superiorniji,to ide jedno sa drugim,ne vidim u chemu pravish tu neku razliku.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Avg 2025, 08:10:32
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.