Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Jun 2026, 11:44:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: О т п о р  (Pročitano 12385 puta)
Zvezda u usponu

Čuvaj se - pas ujedam!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1155
Zastava Pozarevac
OS
Nepoznat
Browser
Opera Mini 5.1.21214
mob
Samsung neki
@hozeombre
Za razliku od tvoje moja biografija je istinita. Trgovinom sam poceo ozbiljnije da se bavim pocetkom 2001 a u pritvoru sam bio pocetkom 2000 dok je moja firma jos bila u povoju i nisam jos shvatao kako neke stvari ''funkcionisu''. Tako da nista od sverca i ratnog profiterstva. Moje godine, za razliku od tvojih, nisu tajna.
Ti si, sa druge strane, cas u Srbiji, cas u Spaniji, cas u Irskoj, cas u pizdi materini. Resi bre vise gde si. Da nisi mozda neki spijun omrazene strane tajne sluzbe kad toliko zaradjujes i putujes? Mora da jesi. A ja se raspisao o patriotizmu.
Evo, obecavam da vise necu samo nemoj da mi saljes crne trojke na kucu. Cutacu kao zaliven. Izgovoru za coveka.
IP sačuvana
social share
Kažu da je život kao jednosmerna ulica, moj nekako više liči na kružni tok.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
@zillepronadjisekosiistasi
...kad se nadjes,javi se.
« Poslednja izmena: 29. Okt 2010, 21:03:48 od hozeombre »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Čuvaj se - pas ujedam!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1155
Zastava Pozarevac
OS
Nepoznat
Browser
Opera Mini 5.1.21214
mob
Samsung neki
@hozeombre
Pa po tvojoj logici sam ja, koji sam ostao i radio u svojoj zemlji, ratni profiter i svercer, a ti, koji je pare zaradjivao i porez placao u EU, patriota.
Priznajem, kriv sam.

P.S.
Moja zadnja! Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 5.0
mob
Alcatel 
@hozeombre
Za razliku od tvoje moja biografija je istinita. Trgovinom sam poceo ozbiljnije da se bavim pocetkom 2001 a u pritvoru sam bio pocetkom 2000 dok je moja firma jos bila u povoju i nisam jos shvatao kako neke stvari ''funkcionisu''. Tako da nista od sverca i ratnog profiterstva. Moje godine, za razliku od tvojih, nisu tajna.
Ti si, sa druge strane, cas u Srbiji, cas u Spaniji, cas u Irskoj, cas u pizdi materini. Resi bre vise gde si. Da nisi mozda neki spijun omrazene strane tajne sluzbe kad toliko zaradjujes i putujes? Mora da jesi. A ja se raspisao o patriotizmu.
Evo, obecavam da vise necu samo nemoj da mi saljes crne trojke na kucu. Cutacu kao zaliven. Izgovoru za coveka.

Trguje čovek,,,,,,,,belim prahom. Smile

Iako, ruku na srce, pre me sve to asocira na "Sivi kamio crvene boje" Smile.
« Poslednja izmena: 30. Okt 2010, 10:22:19 od Perudji »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Čuvaj se - pas ujedam!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1155
Zastava Pozarevac
OS
Nepoznat
Browser
Opera Mini 5.1.21214
mob
Samsung neki
@Perudji
Ne moze licemer da shvati da su neki pokusavali da zive i rade u zemlji Srbiji dok se on skolovao i provodio po trulom zapadu.
On bi sad ovde da sprovodi revoluciju po sistemu ''ako si preziveo mora da si krao, a moje pare su zaradjene kod mrskog okupatora, stoga je to vrhunsko dostignuce dovitljivosti i inteligencije''.
To meni najvise lici na ove ''eksperte'' iz G17.
I ako je njegova prica upola tacna onda je postigao svoj cilj - ogadio mi je Evropu. Ako takvi nepismenjakovici mogu tamo da zaradjuju onda verujem da Srbija nikad sa njom nista ne treba da ima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
...kakvi ste mentoli,pa to je za svetski rekord.
sta god da sam radio i na koji god nacin da zaradjujem novac,nisam parazit.
da li ste to vi,to vi najbolje znate.a moje misljenje je da je @zille umisljeni biznismen,a ti @Perudji neko ko zivi realan zivot u Srbiji,negledajuci na njega kroz naocare u boji.malo si pogubljen od silnih informacija,koje dolaze do tebe,a od kojih ti kao pojedinac nemas apsolutno bas nista.tvoj glas je ujedno i osuda i nada,mislim da nisi zlonameran,ali samo mislim.
dok stvar sa:15-godisnjakom,koji nema za burek,ali ima da u slobino vreme udje u posao sa naftom,otporasem,postoktobarskim biznismenom............ i ko zna sta je covek jos ali cuva kao adute?nije bas jednostavna!hendikepiran malogradjanstinom u kojoj funkcionise,uspeo sam da mu ogadim EU?ne batice!bas za takve kao sto si EU je prava destinacija,vi cete joj jebati kevu,posmatrajuci Srbiju kroz vas,EU ce uvek imati osecaj mucnine.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Čuvaj se - pas ujedam!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1155
Zastava Pozarevac
OS
Nepoznat
Browser
Opera Mini 5.1.21214
mob
Samsung neki
Stvarno vise nemam volje da vodim ovu praznu raspravu.

Ja sam dokazao svoje:
- da si pobegao iz rata a puna su ti usta patriotizma i ljubavi prema prekodrinskim Srbima.
- da si pobegao i iz Srbije u vreme kad je ovde bilo najteze i kao svaki pravi naciJonalista otisao na ''skolovanje i usavrsavanje'' u ''mrsku tudjinu''.
- da si gurnuo dupe u drzavno krilo i bio u MIP u vreme bombardovanja i kao i sve velike patriJote ''ostao ovde'' na teritoriji ''zlocinacke NATO alijanse.
- da ti je ova zemlja i dan danas rezervna otadzbina posto ti porodica, prema tvojoj izjavi, zivi u Crnoj Gori.
- da si elementarno nepismen i da ne poznajes srpski jezik i da se, kao takav, potpuno uklapas u model gastarbajtera sto i jesi.
- da kao takav, nepismen, nikako ne mozes da obavljas bilo koji posao osim mozda babasere ili nekog zidara ili molera (i ne znam sto te je sramota da to priznas - sve su to posteni poslovi).

Ti si, sa druge strane, dokazao da si bandoglav i ogranicen.

U svetlu izlozenih dokaza odjavljujem se iz ove budalaste rasprave i priznajem samo sud sopstvene partije. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy IIs
Stvarno vise nemam volje da vodim ovu praznu raspravu.

Ja sam dokazao svoje:
- da si pobegao iz rata a puna su ti usta patriotizma i ljubavi prema prekodrinskim Srbima.
- da si pobegao i iz Srbije u vreme kad je ovde bilo najteze i kao svaki pravi naciJonalista otisao na ''skolovanje i usavrsavanje'' u ''mrsku tudjinu''.
- da si gurnuo dupe u drzavno krilo i bio u MIP u vreme bombardovanja i kao i sve velike patriJote ''ostao ovde'' na teritoriji ''zlocinacke NATO alijanse.
- da ti je ova zemlja i dan danas rezervna otadzbina posto ti porodica, prema tvojoj izjavi, zivi u Crnoj Gori.
- da si elementarno nepismen i da ne poznajes srpski jezik i da se, kao takav, potpuno uklapas u model gastarbajtera sto i jesi.
- da kao takav, nepismen, nikako ne mozes da obavljas bilo koji posao osim mozda babasere ili nekog zidara ili molera (i ne znam sto te je sramota da to priznas - sve su to posteni poslovi).

Ti si, sa druge strane, dokazao da si bandoglav i ogranicen.

U svetlu izlozenih dokaza odjavljujem se iz ove budalaste rasprave i priznajem samo sud sopstvene partije. Smiley

Ma nije on u zivotu bio van srbije.
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
...@zilleratniprofiter & @sysy,vi ste nacrtani likovi.fizionomije koje izgledaju smesnije od decijih crteza.
koga boli ku*ac da li si ti ovo ili ono,ili ja ovo ili ono!jedino sto je bitno u ovom nasem postovanju jeste to, da u zivotu nikad nista bitno i veliko nisi uradio,osim tog odlaska za Beograd 05.10.2000 god. sa punim dzepovima jaja!to je tvoj zivotni maksimum,ti za vise nisi sposoban.sto se tice @sysya on je tada bio mali decko,njdemu su tata i mama pustali crtane filmove na DVD.on tek sada sakuplja informacije i saznanja o desavanjima iz te 2000 godine,i tvog junjacenja iza bagera i grbavog Dzoa.
kako god da me vas dvojica,ops!pardon vas jedan ipo okvalifikujete,za mene je to ok.seljak ili zidar,ili sta vec?nebitno.za razliku od vas ja zaista postoim i funkcionisem i van ovog sajber prostora.sto sa vama jedan ipo nije slucaj.
interesantno je to,kako jedan serviser na OMV pumpi iz Pozarevca,za tren oko na ovom forumu umisli da je trgovac naftom i naftnim derivatima?
@sysy,ti si van kategorije,ti si nista,a glup.nepostoji ni jedan ekvavilent vrednosti sa kojim bi mogao da te uporedim?cak i glupost se deli na malu i veliku,ali kad su postavljali standarde za glupost,ti bice jos nisi bio rodjen?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
Срђа Поповић: Када би Србија одустала од ЕУ, не би био потребан било ко из Украјине да се овде деси побуна      Smile       
среда, 25. децембар 2013.

БЕОГРАД - Један од оснивача Отпора и директор Центра за примењену ненасилну акцију и стратегије (Канвас) Срђа Поповић изјавио је у среду да Марко Ивковић, коме су украјинске власти забраниле улазак у ту земљу због наводног учешћа у њеној дестабилизацији, није члан Канваса, а оснивачи Отпора и не знају ко је он.

Украјински медији јавили су да је власт прогласила 35 "персона нон грата", међу којима је и држављанин Србије Марко Ивковић који је, како се наводи, учествовао у организовању збацивања Слободана Милошевића и за сличан сценарио се залагао у Украјини.

У изјави агенцији Бета, Срђа Поповић тврди да нико од 11 оснивача и 40 првих чланова Отпора није чуо за ухапшеног Ивковића.

"Зар неко може да поверује да је довољно да два Србина седну у авион, добију неки новац и изведу милион Украјинаца на улице да машу заставама ЕУ. Ти који верују у то, верују и у Деда Мраза", казао је Поповић.

Он је истакао да су за покретање демонстрација, попут протеста у Украјини, пресудни унутрашњи фактор и унутрашње незадовољство. "Када би српска Влада решила да одустане од европских интеграција, не би био потребан било ко из Украјине да се овде деси побуна - то је унутрашње незадовољство", казао је Поповић.

Он у потезима украјинске власти види сличност с понашањем режима Слободана Милошевића: "Потребно је увек окривити или стране плаћенике или домаће издајнике", казао је Поповић.

(Бета)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Jun 2026, 11:44:02
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: clan

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.