Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Jun 2026, 23:03:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: О т п о р  (Pročitano 12438 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
@hozeombre
Dubina tvoje frustracije se meri svetlosnim godinama.
Zasto li i dalje mislis da ti tvoja ''zivotna dostignuca'' (prava ili izmisljena - uopste me ne interesuje) daju za pravo da nekome delis lekcije.
Na ovom si forumu osoba sa nickom @hozeombre koja se sa jedne strane predstavlja kao okoreli nacionalista i rusofil i ljuti protivnik svega sto EU predstavlja a sa druge se hvali kako je, sa parama zaradjenim u toj istoj EU (i to bas u SolaninojKojiNasJeBombardovao Spaniji) za sest godina kupio tri stana i jebem li ga sta jos.
Znas koliko mi je pun kurac vas gast-patriJota koji zive i rade na ''trulom zapadu'' i odande dele lekcije o tome kako se voli Srbija i mrzi taj isti zapad.
Bas je vama u najboljem interesu da Srbija ostane ovakva kakva je da bi ti i takvi kao ti mogli da je sutra kupite za kusur od cigara.
Nisi dosledan sebi ni u jednoj jedinoj stvari koju si napisao, samo se dublje i dublje zakopavas u raku hronicnog egoizma.

...gasterbajter nisam,dok citam tvoj post  sedim u Tasu u srcu Beograda i ispijam prvu jutarnju kafu.sledece nedelje krecem na posao i bicu poslovno odsutan oko dve nedelje,pa opet kuci i tako skoro punih sedam godina.pare ne zaradjujem u Spaniji,a zelja da kupim stan u Barseloni  je iz razloga,zato sto je to jedan od najlepsih mediteranskih gradova.ako nisi bio,obavezno idi,to je grad u koji kad dodjes bez obzira iz kakve selendre dolazis,grad te jednostavno svakim koram osvaja.
radim za jednu kompaniju,koja se bavi rentiranjem.i zamisli rentiraju se ljudi koji imaju znanje i koriste se kao strucna lica na poslovima za koje odlaze na odredjene destinacije.hozeombre tebe verovatno podseca na Spaniju i jeste spansko,tacnije joseombre,ali nema veze sa Spanijom.to je moj operativni naziv,sa kojim se javljam i koji je kodno prepoznatljiv u komunikacionom sistemu u kojem funkcionisem.
...na pocetku sam ti objasnio da je ovaj prostor veoma osetljiv,jer ovde mozes biti ono sto nisi,a predstavljati se da jesi,kao i budes ono sto jesi,a da ti niko neveruje da jesi.licno me zabole da li mi verujes ili ne,ali jedno je sigurno,a to je da ti nikad neces biti ono sto sam ja,ma sta ja zaista bio u realnom svetu,a ja uvek ako pozelim mogu biti ono sto si ti,jer ti predstavljas najprostiji oblik socijalnog bitisanja.
...za posao kojim se bavim  neplaca me EU.placaju svi korisnici usluga moje kompanje.kompanija je registrovana u EU i zaposljava strucne kadrove iz citavog Sveta.reistrovana je u EU samo iz razloga kompitabilnosti zakona i licenci,koji su standardizovani  i priznaju se svuda u Svetu.ugovor se na pocetku potpisuje na sest meseci,pa na godinu,a svaki sledeci ugovor moze biti potpisan najduze do tri godine.potpisivanjem ugovora od tri godine,povecava se platno bodovanje i jos nekoliko veoma bitnih pogodnosti.mana ovog ugovora je sto mogu biti rotiran da mi mesto posla bude Bagdad ili Kandahar,na sta ja ne mogu da uticem,a ugovorom sam vezan da moram.hvala Bogu  za sve ovo vreme nisam odlazio na takve destinacije.dakle vidis radi se i prilicno se odrice,i nisam kupio tri stana vec dva,jedan sam iskesirao,a drugi sam kupio tako sto sam podigao kredit i taj otplacujem,nije valjda da u moju imovinu ubrajas i roditeljski stan?dakle jedan evropski prosek uz velika odricanja.
...u komunikaciji sa kolegama na poslu,a koji su uglavnom EU-gradjani,vidim koliko pate za svojim nacionalnim valutama,za vremenima kad su drzave bile jasno nacionalno definisane.ljudi su uglavnom skeptici po pitanju ideje EU.skoro svaki od njih insistira na nacionalnim obelezijima zemalja iz kojih dolaze,sto izrazavaju kroz znacke,ambleme i zastavice koje kace po sebi zidovima..
jedan kolega spanac,rekao mi je da sam ja srecan covek sto ne zivim u EU,sto ne zavisim od Brisela  i standarda koji dolaze iz Brisela,a po kojima se standardizuju sve nacionalne vlade na ustrb interesa svojih gradjana,a sve zarad EU.a kad mu ja kazem,da u mojoj zemlji ima mnogo zilleTA cove samo kaze konjo i jos po nesto,znas i sam sta.
...i neces verovati,kad zavrsim sa ovim sto radim,u Beogradu cu se baviti edukaciom drugih.
za sad to radim samo tokom godisnjeg odmora,ali zelja mi je da to bude moj sledeci posao.
...imam prijatelja Irca,koji je irski nacionalista,njegova krv je boje irske zastave.jednom se posekao da bi me ubedio da je to istina.kad mu je potekla crvena krv,jednostavno je rekao:¨...look,what j say too you!¨.normalno bio je pijan,ali i trezan je ubedjen da je tako,samo se nesece.a,kako samo mrzi Engleze,to je za platiti da se vidi.i to mu niko nezamera,kao sto Spancu niko nezamera na njegovoj mrznji.....ima dosta primera.a svima je zajednicka mrznja prema obojenima,neki to vesto prikrivaju,a iz nekih jednostavno izbija.
...sad,kad ti je Ivica,tako on barem misli da je on barem 50% zasluzan za viznu liberalizaciju(kakva ironija).omogucio da mozes putovati,izvadi saru i kreni po Evropi.veruj mi da ce tvoj skor na listi
odusevljenje : razocarenje biti u korist razocarenja.
...vise necu o sebi,bas je bez veze,a i ko zna da li je istina?ali za razliku od tebe ja funkcionisem i van ovog sajber prostora i mozes me svaki dan naci u Tasu,kad sam u Beogradu.samo trazi Iliju i popicemo kafu,ja castim.
...moras svatiti,da samo glupi ljudi ne menjaju misljenje i ne zele da agledaju svoje greske.nemam ja nista protiv toga sto si ti glup,kao i sto si intelektualno i lokalno ogranicen.sve je stvar vezbe i zelje da se dostignu pozicije sa kojih se jasnije moze videti dalje i sire.a ti se covece ukopavas u svoju njivu,sa sve onim Dzoovim bagerom od 05.10.2000 god.!digni glavu seljace-revolucionaru!!!
kao sto si onda iza bagera i u rulji posao vilam i jajima na vladu,i zapalio skupstinu,pokrao umetnicka dela,butike...... !sad pocni sa jednom malom revoluciom tvoja u u svojoj glavi,pocni sam za sebe da razmisljas sta je dobro,a sta lose!nije valjda ti je jedini cilj ulazak kroz kapiju EU?
tvoja pripadnost firmi OTPOR je fanaticna,a postavljam ti pitanje zasto?ti si uz i sa OTPOROM palio,lomio,krao,lincovao.......iz ubedjenja?ali si cutke trpeo  desetak godina i bio spreman da istrpis jos deset(jer nista se spektakularno nije promenilo tog 05.10.2000),samo ste cekali da se donese politicka odluka da je vreme za promenu materijala  u Srbiji.bez sumnje SM i njegov rezim nose veliku krivicu na svojim ledjima,ali kad EU u koju se ti takvi kao ti kunete,moze bez problema da svri masnog Ivicu,sta je tvoj problem?tebi ocigledno nedostaje paznja i tapsanje po ramenu,bravo @zille !?
...moras prestati biti palanacki lola,koji  serinja u globalu o globalu!a pri tom sanjas da sa litasom dodjes kod rodjaka u Bec?nije to valjda cilj zbog kojeg si jajima iza bagera i grbavog Dzoa krenuo da palis,krades i menjas?

*i jos nesto.da li si znao,da u nekim evropskim kulturama vredi misljenje da grbavci donose nesrecu.Dzo bagerista je grbav,a Dzindzic je uz pomoc njega dosao na vlast.
mozda je praznoverje ali........
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Čuvaj se - pas ujedam!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1155
Zastava Pozarevac
OS
Nepoznat
Browser
Opera Mini 5.1.21214
mob
Samsung neki
@hozeombre
Sta bre lupetas. Ne znas nista ni o meni ni o onome cime se bavim ni cime sam se bavio.
Nase neslaganje je zasnovano na tvojim stavovima o politici i patriotizmu a ne o necijem (tvom ili mom) uspehu ili neuspehu.
Ja verujem da je patriotizam kad u najgora vremena po ovu zemlju u njoj ostanes.
Kad posle zavrsene dve srednje skole (jedne redovno i jedne vanredno) sa osamnaest godina ne mozes da upises fakultet jer ti mama i tata imaju platu ukupno deset maraka a ipak ostanes tu (i pored velikog broja rodjaka u inostranstvu) jer verujes da ce ''biti bolje''.
Kad sa osamnaest godina pocnes da radis i otvoris sopstvenu firmu pa onda odlezis dva meseca u istraznom jer si prodao deset tona (legalno uvezenog) dizela a nisi platio reket Marku Milosevicu a opet verujes da radis pravu stvar jer si u svojoj zemlji i delis njenu muku i patnju.
Kad posle odlaska ''porodice'' za cetiri godine stvoris firmu koja ima promet preko deset hiljada tona raznih naftnih derivata godisnje bez dinara kredita i bez ikakve veze sa politikom i politicarima (da, priznajem da sam smatrao da su odlaskom Milosevica dosli dani kad Srbi treba da se okrenu radu a ne politicarenju).
Kad sve to bacis ''niz vodu'' jer smatras da je tvojoj zemlji potrebnija jedna farma od sto krava nego jos jedan trgovac (u to, i pored svega, jos uvek verujem i mislim da su trgovci krvopije koje ce na kraju da Srbiju ostave bez kapi krvi).
Kad, posle svega, smatras da je tvoj najveci zivotni uspeh dvoje dece koju ucis da vole svoju zemlju i da zive i rade u njoj (iako ti sve govori da im cinis medvedju uslugu).
Ja bre ovu zemlju i kad pljujem (a smatram da imam pravo jer sam joj dao pola zivota) vise volim nego ti i takvi kao ti koji bi je sutra prodali za dve rublje (dolara, juana, pezosa... Proncip je isti, sve su ostalo nijanse).
Mozda ja o Evropi i imam pogresno misljenje jer sam je dva puta obisao (jednom sam - motorom a drugi put porodicno) samo kao turista ali ja i tako nisam ni planirao da tamo zivim pa je moja zabluda povrsne prirode ali to opet ne daje pravo tebi, koji uzivas u plodovima rada generacija Spanaca, Engleza, Francuza i Nemaca, da pljuckas po njima dok meni objasnjavas kako ''ce me ize'' evropski bauk.
Imas ovde gomilu napaljenih klinaca koji misle da su Srbi postali direktno od ameba pa se dopisuj sa njima. Oni su, ipak, publika dostojna takvog uma i razuma a realni patriotizam ostavi ljudima koji nemaju rezervnu zemlju ni za zivot ni za rad.
IP sačuvana
social share
Kažu da je život kao jednosmerna ulica, moj nekako više liči na kružni tok.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
@zille,
...pa ni ja nemam rezervnu zemlju!
kako si dosao do zakljucka,da uzivam u plodovima necijih predaka?
za svaki svoj zaradjen evro,odradim crnacki posao.
ja za razliku od tebe nisam imao ni za kanister bilo kakvog goriva,a o cisterni sam mogao samo da mastam.
politicki sam neobojen,nacionalno jasno opredeljen.
u Srbiju sam se vrato kad joj je bilo najteze,a kad je sve postalo sareno i lepo,kada je demokratija pocela da tece ulicama i sokacima Srbije.ja sm se vratio i nastavio tamo gde sam stao.
patriotizam nije sverc i ratno profiterstvo,vec sasvim,sasvim nesto drugo.
my friend,the masks are dovn.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Čuvaj se - pas ujedam!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1155
Zastava Pozarevac
OS
Nepoznat
Browser
Opera Mini 5.1.21214
mob
Samsung neki
@hozeombre
Prijatelji nismo niti sa ljudima tvoje fele mogu da budem prijatelj.
Kome moze da se prikaci epitet ratnog profitera govori i to ko je za vreme rata otisao malo na skolovanje u inostranstvo nebi li na svoje sportske uspehe nekako nadodao i malo obrazovanja (kad vec manjka sa inteligencijom) a ko je ziveo (i preziveo) u zemlji Srbiji devedesetih. A i tesko da sam mogao da budem ratni profiter sa petnaestak godina.
Vec sam se sretao sa ljudima koji o trgovini naftom znaju samo to da ''tu ima para'' i da je to posao gde svi svercuju. Tako isto ja mogu da kazem o tvom poslu da je trgovina belim robljem i ljudskim dusama i da se ti bavis izvozom pameti iz Srbije.
Maske jesu pale, ali to je samo zato jer je pocelo da me zamara tvoj lov u mutnom i omalovazavanje po osnovu toga ko je sta postigao u zivotu. Osim toga, nikada nisam ni smatrao da bilo koga ovde treba da interesuje koliko je ko zaradio para u zivotu, sta jede i koga jebe, upravo zato jer je ovaj forum mesto gde se sagovornik ceni po inteligenciji i oratorskoj vestini a ne po tome koliko je srece imao u zivotu.
I nije meni problem to sto bi ti sad (kad si sluzenjem ''mrskom tudjinu'' i ''mister eUru'' zaradio pare) bio malo patriJota i srpski naciJonalista nego sto bi ti u zemlji u kojoj si na odmoru da dizes revolucije i (po mogucstvu) malo da vladas kako ti hoces.
Nemam vise ni volje ni zivaca da se raspravljam sa nabedjenim (a nepismenim) kvaziintelektualcima i duducima koji ne umeju da napisu jedan post a da ne naprave sijaset pravopisnih i ''nepismenih'' (sto bi moj stari profesor rekao) gresaka.
IP sačuvana
social share
Kažu da je život kao jednosmerna ulica, moj nekako više liči na kružni tok.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.14
nije problem u tome što je petog oktobra skinut slobo,nego što je na vlast došla bagra i šljam  Smile
« Poslednja izmena: 29. Okt 2010, 11:28:21 od Gale10 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
@zille
...ne seri vise !
dogovori se vise sam sa sobom,sta si!?
1.da li si u vreme SM bio opozicija?
2.da li si u vreme SM bio maloletan?
3.da li si u vreme SM bio biznismen ili profiter?

*pomoc,ukoliko ne znas sta si bio u vreme SM:
bio si isto sto i sad,jedan proevropski seronja.cija se ideja svodi na to da mozes otici do Beca kod rodbine,i da odradis kakv baustel i da se vratis kuci sa polovnjakom.

prekidam prepisku,jer postavlja se pitanje,da li si ti uopste punoletan ili pises na bazi tatinih impresija o ovome ili onome.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
nije problem u tome što je petog oktobra skinut slobo,nego što je na vlast došla bagra i šljam  Smile
...da.nije problem sto je skinut,vec nacin na koji je skinut.
i zbog koga je narod skinuo SM?!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy IIs
Auu pa svi ovi magaNaciJonalni ili zive u inostranstvu, ili rade u inostranstvu ili su se skolovali. I to ne u majcici Rusiji ili bratskoj nam Kinii, nego bas na zlom Papa-Sorosh zapadu.  Smile

E to se zove biti licemer.

"Drzt'e lopova dok ja kradem"
« Poslednja izmena: 29. Okt 2010, 14:10:49 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.14
dok ovde vladaju papani bez dana radnog staža 

Vrli novi svet je stigao
Društvo | Vladimir Dimitrijević | oktobar 27, 2010 at 21:06

Piše Vladimir Dimitrijević

„Tolerancija“, verska osećanja i neoliberalni kapitalizam koštali su zaposlenja jednog Srbina pravoslavne vere, oca dvoje dece. Njegovo ime je Vladimir Erić, a rodom je iz Čačka

Godinama slušamo o tome kako Srbe treba prevaspitati, učiniti tolerantnijim, spremnim na dijalog, promenu orijentacije. Jedan od uslova je da primimo rimskog papu i da mu se bar u Nišu 2013, poklonimo. Sve je to, ipak, već viđeno. Matavuljevom  Pilipendi su nudili da primi uniju kako bi dobio žito, a kad glad prođe – neka se ponovo vrati svojoj veri. Pilipenda je ponudu odbio, i morao je da proda poslednju kokošku, Pirgu, da bi ostao pravoslavni Srbin.

OTKAZ ZBOG PAPE
„Tolerancija“ plus divlji, neoliberalni kapitalizam, koštali su zaposlenja jednog Srbina pravoslavne vere (oženjenog, oca dvoje dece, supruga nezaposlena). Njegovo ime je Vladimir Erić i rodom je iz Čačka.
Hleb nasušni zarađivao je na radnom mestu CNC, glodača u firmi „9. septembar“ iz Velereča. Predan, marljiv radnik (to piše i u obrazloženju otkaza), koji nije koristio godišnji odmor. Napet, iscrpljen od rada tog popodneva 17. jula 2010, ušao je u kancelariju šefa proizvodnje i na zidu video fotografiju prestone katedrale rimskog pape, središta Vatikana. Tih dana je čitao knjige o nedelima Vatikana prema narodu kome pripada. Uznemiren fotografijom, uzeo je marker i na slici ispisao nekoliko reči o papi kao neprijatelju Srba. On nije pokazao versku netrpeljivost prema nekom pojedinačnom rimokatoliku, niti se protivio saradnji svoje firme sa bilo kojom firmom na svetu. Samo je protestovao zbog slike Vatikana, u konkretnom radnom prostoru, u kojem nije bilo radnika drugih veroispovesti.
Epilog možemo čitati u „Rešenju o otkazu ugovora o radu zbog nepoštovanja radne discipline, odnosno zbog nedozvoljenog ponašanja“, koje donosimo u izvodima:
„Dana 17. 7. 2010. u prostorijama Poslodavca, tačnije u kancelariji šefa proizvodnje, u popodnevnim satima, kad u kancelariji nije zatekao nikog od inženjera, V. Erić je markerom išarao sliku okačenu na zidu kancelarije. V. Erić je ispod teksta koji je ispisao, stavio i svoj potpis, i na taj način je potpuno i trajno uništio sliku koja prikazuje Katedralu Svetog Petra u Rimu.“

REPRESIVNA TOLERANCIJA
U svom odgovoru, V. Erić je naveo da je slika koja je okačena u toj kancelariji „duboko povredila“ njegova „verska i nacionalna osećanja“, jer je on — „poprilično upoznat sa problemima i odnosom srpskog naroda i pravoslavne crkve sa neprijateljskim stavom Vatikana i rimokatoličke jeresi“. U još nekoliko rečenica V. Erić podvlači i ponavlja kako su „rimokatolička jeres“ i Vatikan, na sve moguće načine najveći neprijatelji srpskog naroda kroz vekove itd. Dalje u svom odgovoru navodi i kako poklanja firmi „9. Septembar“, knjigu istoričara Radoslava Grujića o odnosu Vatikana prema Srbima kroz vekove, kao i jednu ikonu i sliku Hrama Svetog Save, jer su to vrednosti kojima treba da se ponosimo i da stremimo, kao ponosni Srbi.
„Vladimir Erić je radnik koji do sada nije pravio probleme u radu, nije imao konflikte ni sa drugim radnicima ni sa pretpostavljenima, ali je ovaj prekršaj pokazao da nema tolerancije za druge veroispovesti. Mi smo firma koja se ponosi činjenicom da izvozimo u preko 50 zemalja, na svim kontinentima, naši saradnici su ljudi različitih nacionalnosti i veroispovesti, i jednostavno je neprihvatljivo da ljudi u našoj firmi, imaju animozitet prema bilo kojoj drugoj naciji ili veroispovesti. Imajući sve napred navedeno u vidu, stekli su se svi zakonom predviđeni uslovi za otkaz Ugovora o radu broj 78/08 od 05.03.2008. godine.“
Kada je Vladimir Erić potpisniku ovih redova doneo rešenje o otkazu, s molbom da bude obnarodovano, videlo se: budućnost Antisrbije je počela. Jer, da bismo ušli u Antievropu (a EU je, kombinacijom surovog neoliberalizma i represivne „tolerancije“, sve više antihrišćanska i protivčovečna Antievropa), moramo se odreći sebe i svojih korena i postati neki novi narod, kome je katedrala Sv. Petra draža od hrama Sv. Save.
Otkazi onima koji drugačije misle, od asistenta Pravnog fakulteta u Kragujevcu, mr Zorana Čvorovića (koji je bez posla ostao zbog knjige „Istina o slučaju vladike Artemija“) do radnika Vladimira Erića, pečat su na povelji, uzidanoj u temelje naše buduće tamnice. U ovom trenutku, i Čvorović i Erić su bez posla.
„Nad Srbijom crna kiša lije, /a ti mene pitaš kako mi je“, rekao bi Pesnik.  Smile
« Poslednja izmena: 29. Okt 2010, 14:25:33 od Gale10 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Auu pa svi ovi magaNaciJonalni ili zive u inostranstvu, ili rade u inostranstvu ili su se skolovali. I to ne u majcici Rusiji ili bratskoj nam Kinii, nego bas na zlom Papa-Sorosh zapadu.  Smile

E to se zove biti licemer.

"Drzt'e lopova dok ja kradem"
@sysy...
...jel te naucila mama,da obujes carape?
pa tvoj istomisljenik @zilleseljoprofiter je bas taj,koji svercuje naftu,a ide sa jajima iz bagera i vice drz te lopova.
...nego imas li ti mamu ili tatu?
ili si produkt nekog neuspelog eksperimenta?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Jun 2026, 23:03:01
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: clan

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.