Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 10:12:45
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: O sreci i srecni(ci)ma  (Pročitano 47000 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Ne znam zašto se sad o tome raspravlja... kad jednostavno gladna deca u Africi ne mogu biti srećna Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
Po onome sto sam mogao da vidim, prosecno dete u Africi(u zemlji koja nije potresena ratom i u kojoj mora da uzme oruzje u ruke cim moze da ga nosi) je mnogo mnogo srecnije od nje. Nazalost, ali tako je...
Stvarno je jako neukusno da to kaže neko ko verovatno u životu nije bio gladan jer nije imao šta da jede.
A inace, ti me poznajes pa znas nesto o tome kako sam ja ziveo i zivim pa da mozes da tvrdis tako nesto?  Smile

Neukusno je napadati nekoga na temi na licnoj osnovi kada tema nije o tome, ali navikne se ovde covek da ljudi sebi dozvoljavaju previse...

Tako da, ako nemas sta pametno da kazes osim toga kako sam ja nesto i kako nemam pojma o necemu samo zato sto sto ti tako mislis, molim te zaobidji me u sirokom luku. Mogu da pretrpim mnogo sto-sta, ali mi je dosta nekih stvari, tako da ako ne umes da lepo diskutujes, opet te molim, zaobidji me.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Niko te nije napao, to što se ti osećaš napadnuto jer pišeš nebuloze je tvoj problem, ne moj. I dalje stojim iza toga da je neukusno, a bogami i licemerno da tvrdiš tako nešto iz svoje udobne fotelje. Ako ne možeš da podneseš da ti neko uputi negativnu kritiku, onda je to tvoj problem i ne znam koji đavo tražiš na forumu. Nosi se sa tim kao veliki dečko, a ne kao pasivno-agresivna devojčica u vrtiću.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Ne bih nikoga da branim... ali čini mi se da reče "ko verovatno u životu nije bio gladan" Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
Niko te nije napao, to što se ti osećaš napadnuto jer pišeš nebuloze je tvoj problem, ne moj. I dalje stojim iza toga da je neukusno, a bogami i licemerno da tvrdiš tako nešto iz svoje udobne fotelje. Ako ne možeš da podneseš da ti neko uputi negativnu kritiku, onda je to tvoj problem i ne znam koji đavo tražiš na forumu. Nosi se sa tim kao veliki dečko, a ne kao pasivno-agresivna devojčica u vrtiću.
Draga Bamb, nosim se ja fino sa napadima i kritikama i prihvatam ih (verovala ili ne moj ego ume da podnese i kritiku), ali kada ljudi samo kritikuju i pricaju ruzno o meni od teme do teme i samo me citiraju kada im se nesto ne dopada a pritom se okrenu na licnu osnovu a ne na argumentaciju to mi je znak da oni imaju problem sa mnom a ne ja sa ljudima. Ja sam sasvim fino izneo svoje argumente, to sto ti okreces na licno nije moj problem. Ne interesuje me da li trolujes, nisam ti simpatican ili bilo sta drugo, ne zelim da se upustam u to, ali takodje ne zelim da diskutujem sa nekim ko je takav. Tako da, slobodno me zaobidji i tvoje parafraze o tome kakav sam usmeri na onoj temi o analizama posto je ona za to.  Smile

Ne poznajes me, ergo, nemas nikakvo pravo da uopste tvrdis bilo sta o meni tako da te molim da licno izbacis. Nemam lose misljenje o tebi(to i sama znas), tako da ti necu drzati za zlo jer nisam takav. Ako zelis bilo sta da mi kazes, upotrebi PP, ako ne zelis, uzdrzi se negacije jer ne zelim prepirke ni sa kim ovde(jednostavno me smara). Ostale teme ostavi cistim za diskusiju.  Smile

Ne bih nikoga da branim... ali čini mi se da reče "ko verovatno u životu nije bio gladan" Smile
Ne zelim licnu osnovu, a toga od nje imam previse u zadnje vreme. A obadva njena citata su prepuna iste.

Tako da, moze da mi kaze preko PP-a sta joj smeta ako zeli... Ako ne zeli, neka me jednostavno zaobidje.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Da, pročitala sam, dobro, štagod (ti si taj koji je stvar okrenuo na lično, ja sam napala tvoj stav, ti si mene, ali ne mislim da si sposoban da to razumeš pa ću te ovoga puta stvarno i zaobići); idemo dalje sa temom.  Smile
« Poslednja izmena: 18. Jul 2011, 01:36:22 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
Odlicno, onda znas sta ti je ciniti.  Smile

Iskreno, ne vidim zasto ti smetam pa da radis to sto radis, ali OK. Nisam ni ja za svakog kao ni svako za mene.  Smile

Inace

ali ne mislim da si sposoban da to razumeš pa ću te ovoga puta stvarno i zaobići
Ovakvim recenicama pokazujes da treba da me zaobidjes zauvek... Ako samo trolujes, opet me zaobidji...  Smile

No...

Ne znam zašto se sad o tome raspravlja... kad jednostavno gladna deca u Africi ne mogu biti srećna Smile
Gladna deca u Africi ne znaju za bolje. Ti znas pa mislis da je oni nisu srecni zbog toga. Stvar perspektive...

Inace...

http://www.imdb.com/title/tt1592744/

Ne znam da li ima prevod, ali savrseno objasnjava upravo ono o cemu sam pricao...
« Poslednja izmena: 18. Jul 2011, 01:45:47 od marko 284 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Ne laskaj sebi.  Smile

Tema, ima li ko šta za dodati?  Smile
« Poslednja izmena: 18. Jul 2011, 01:48:49 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Citat
Gladna deca u Africi ne znaju za bolje. Ti znas pa mislis da je oni nisu srecni zbog toga. Stvar perspektive...

Nema to nikakve veze sa tim da li se neko oseća loše do te mere da su tužniji nego oni dole. Meni je to nepojmljivo. Ali, kažem, ja tvoje poznanike ne znam. Možda stvarno jesu u bedaku do tolike mere.

Dete u Africi će biti srećno jer ima mamu, tatu... jer čuje lupanje u bubnjeve, muziku... ima jednu loptu ili razvaljena kolica s kojim će se igrati... ali nikada neće biti srećnije od nas.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Nokia 
e da je tako onda se deca bogataša ne bi davila u alkoholu i drogama a cigančad smejala gok igraju fudbal na ivici deponije

Edit: da objasnim osećamo se srećni kad dostignemo ili ostvarimo neki cilj na ličnom ili kolektivnom planu. Ovi muzičari iz Kenije su ostvarili svoj cilj sopstvenim trudom i stvarno su srećni zato. Ne znači da će ih ta sreća držati zauvek
« Poslednja izmena: 18. Jul 2011, 02:07:49 od simijon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 10:12:45
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.