Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 00:37:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: O sreci i srecni(ci)ma  (Pročitano 47263 puta)
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Dragi moji, čovek uvek ima pred sobom 1000 razloga da bude srećan i 1000 da bude nesrećan, a kako će se on osećati je zaista na njemu. Niko od nas ne može uvek da bude srećan, ali može da se potrudi da prevagne što više na tu lepšu stranu. Ko neće ne mora ... fair enough.  Smile
Zvučiš kao Herbalife guru, plašim se da ti nije jedan od njih upao na nalog.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Nokia N97
Ma samo me mrzi da repliciram svima, a svakako ništa ne prodajem. Još manje pilule za lilule.  Smile
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
Recimo ovako: Gladna deca u Africi su mnogo srecnija od polovine ljudi koje znam i koji ne znaju sta ce sa sobom.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Recimo ovako: Gladna deca u Africi su mnogo srecnija od polovine ljudi koje znam i koji ne znaju sta ce sa sobom.  Smile

To nikako Smile

Mada, opet, možda su ti ljudi koje znaš do te mere unesrećeni Smile
« Poslednja izmena: 18. Jul 2011, 00:10:44 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Kako ti možeš da znaš o tome koliko su srećna deca u Africi?  Smile

Malo je ružno pričati o tome, znaš, iz udobne fotelje sa brzim internetom.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
Oni vide srecu u malim stvarima dok smo mi previse "zadojeni" pa ne vidimo srecu ni u tome sto imamo odlicne uslove za zivot(krov nad glavom, finu temperaturu i leti i zimi zahvaljuci dobroj izolaciji i klima-uredjajima, hranu, udoban krevet, moderne sprave tipa TV i kompjuter, legalan posao na kome mozemo da zaradimo neku paru itd.). A ipak, uprkos tome, vecina se zali da im je zivot dosadan, da nemaju sta da rade, gde da izadju itd. Mi uprkos svemu tome nemamo cime da "ispunimo" zivot, a oni uprkos tome sto imaju malo opet rade nesto i bivaju srecni uprkos za nas slabim uslovima zivota.

Gledao pre neki mesec jedan dokumentarac o nekom Kenijskom simfonijskom orkestru. Ljudi su sami napravili svoje instrumente, navezbali kompozicije i nastupali na nekom festivalu. Vezbaju skoro svakodnevno na +40 i ima ih vala dosta. Za to vreme neki nasi bi "kukali" kako nemaju uslova za tako nesto, ljude koji su zainteresovani, opremu, salu itd. a ne bi se ni potrudili da bilo sta urade po tom pitanju.

Nekako, sve vise verujem da je ovo iz uvodnog teksta veoma tacno.

Kako ti možeš da znaš o tome koliko su srećna deca u Africi?  Smile

Malo je ružno pričati o tome, znaš, iz udobne fotelje sa brzim internetom.
Sreca je nemerljiva, ali opet verujem da su oni mnogo srecniji od moje drugarice koja mi se pre neki dan zali da ne zna sta ce sa sobom. Moje mesto ima dosta ljudi, sirok dijapazon mesta za izlazak(od Silvane do Nirvane), sirok dijapazon ako hoces da nesto treniras, veliku biblioteku i mnogo sto-sta, a ona se ipak zali kako nema sta da radi, kako u celom gradu nema momka za nju i kako zeli da zivi u vecem gradu, kako zeli da ima internet(imamo wi-fi i moze da odvoji 2000 dinara za antenu al sta ces) itd.

Po onome sto sam mogao da vidim, prosecno dete u Africi(u zemlji koja nije potresena ratom i u kojoj mora da uzme oruzje u ruke cim moze da ga nosi) je mnogo mnogo srecnije od nje. Nazalost, ali tako je...
« Poslednja izmena: 18. Jul 2011, 00:33:40 od marko 284 »
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1473
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
Recimo ovako: Gladna deca u Africi su mnogo srecnija od polovine ljudi koje znam i koji ne znaju sta ce sa sobom.  Smile
Nesto bas i nisam ubedjen u ovo... Mozda su sita deca u Africi srecna. Ali gladna.... Tesko, Verujem da treba nauciti biti srecan sa onim sto imas (porodicu, prijatelje, pun stomak Smiley ) ali ne treba se zadovoljiti time, uvek treba teziti ka boljem. I budite srecni sa malim stvarima da bi dosli do velikih Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
Recimo ovako: Gladna deca u Africi su mnogo srecnija od polovine ljudi koje znam i koji ne znaju sta ce sa sobom.  Smile
Nesto bas i nisam ubedjen u ovo... Mozda su sita deca u Africi srecna. Ali gladna.... Tesko, Verujem da treba nauciti biti srecan sa onim sto imas (porodicu, prijatelje, pun stomak Smiley ) ali ne treba se zadovoljiti time, uvek treba teziti ka boljem. I budite srecni sa malim stvarima da bi dosli do velikih Smiley
Oni ne znaju za bolje. Ne znaju da postoji veliki televizor, kompjuter, kompjuterske igrice, internet. Ne znaju da ima i vise i opet su savrseno srecni sa time sto imaju. Nama je to mizerno, za zaljenje, a opet njima je to realnost, nesto sa cime zive i zadovoljavaju se time, ergo, srecni su i tako. Smiley
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1473
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
Tu se slazem. Nemogu da budu ne srecni zato sto nesto nemaju ako to nesto nisu nikada ni videli. I nemaju toliko briga, Ali ces se sigurno sloziti da gladni bas i nisu srecni (makar ne deluju tako na slikama).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Po onome sto sam mogao da vidim, prosecno dete u Africi(u zemlji koja nije potresena ratom i u kojoj mora da uzme oruzje u ruke cim moze da ga nosi) je mnogo mnogo srecnije od nje. Nazalost, ali tako je...
Stvarno je jako neukusno da to kaže neko ko verovatno u životu nije bio gladan jer nije imao šta da jede.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 00:37:02
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.044 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.