Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 214 215 217 218 ... 222
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: O pitanjima u igri ~ Za postavljače!  (Pročitano 240633 puta)
Udaljen sa foruma
Pocetnik

Allez Paris-SG do smrti !

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 17
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung PSG
Prvo bih voleo da procitate ovo bez ostrascenosti i sl. i da popricamo kao dve licnosti, individue koje predstavljaju homo sapiensa. Dakle, prvo da eliminisemo iz svake dalje diskusije osobu sa nikom bookie, time sto ja ne pricam sa ljudima koji se dodvoravaju onima koji imaju vlast u svojim rukama, dakle bookie ti se mozes cepiti RASMcu, ali ja pricam samo sa glavnima, direktno sto se kaze. booke je za mene jedan skup nula i jedinica, ime na monitoru, binarni broj, sa vise nula naravno.

E sad, RASM, ti si sebi uzeo za pravo da pravis selekciju pitanja i ok. Kao takvog cu da te pitam i kazem par stvari. Prvo, slazem se ovo nije PSG kviz, ali pitanja su na mestu. To za linije metroa se vidi i na wikipediji i na googlu i na zvanicnom sajtu PSG kada ukucas Parc des Princes. Dakle ne treba ti 8 klikova i koraka da ti to nadje, to se odma izbacuje. Takodje ko prati francuski fudbal i bar jednom gledao PSG zna da su mreze zelene.
Dakle, pitanja su skroz korektna.

Nadovezao bih se na post mog prijatelja Daxa koji kaze da u kvizu vec ima brdo nebuloza.

RASMC, povuci mi molim te paralelu izmedju pitanja mog koje glasi "Koliko ima betonskih nosecih greda stadiona Park Princeva ?" a izvor je bilo koja slika parka princeva gde se vidi stadion iz pticije perspektive, samo se prebroje lukovi. E sad, uporedi ovo pitanje sa nebuloznim "Gde leptim ima receptore ukusa ?" "Koji je pik na draftu bio neki saban 1987 u NBA ?" i sl. Dakle, ne principijelni ste do maksimuma.

Ja znam razlog, a razlog je sledeci. Sigurno se u pocetku vas malo bavilo pitanjima, odredjeni ljudi su slali non stop i zarad sirenja baze prihvatali ste svakakve gluposti. Sada kada nas ima dosta, ne primate vise nista novo jer hocete da ostvarite oligopol (ne monopol, vec Oligopol) nad pitanjima sa odredjenom grupom ljudi. Tamo neka Venera i sl. imaju poslatih 590,600 pitanja, a meni od 11 je prihvaceno 1. Dakle, jedan te isti krug ljudi pustate njihova pitanja da bi ih nagradili sto su uzdiglikviz, a i da bi oni jedini znali prvi te odgovore i time bili u prednosti.

Pre neki dan mi bilo pitanje za nekog pesnika sta je bio po profesiji i stoji od ponudjenih odgovra 2 tacna, bio je covek i lekar i predavac. I ja kliknem predavac, ono bude leka. Procitao sam celu biografiju i covek je i predavao i lecio. I to je kao normalno ? Nisam prijavio pitanje jer nije bilo opcije dole u cosku. Bezobrazluk.

Nije u redu to sto mi niste prihvatili skroz ok pitanja za sport. Ja cu slati i dalje za PSG sve zivo, jer ja cu pokusati casno, demokratski, a vi i dalje harajte bazom pitanja sa kartelom postavljaca pitanja.

Pozdrav
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I sometimes wish I'd never been born at all

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 14665
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Citat
Ja cu slati i dalje za PSG sve zivo

Samo ti salji! Smile
IP sačuvana
social share
Uostalom, smatram da Kartaginu treba razoriti!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Pitanja koja su ocenjena kao neodgovarajuca i jesu neodgovarajuca za ovaj kviz. Eventualno dalje insistiranje na ovakvim pitanjima i preterivanje (naglasavam, preterivanje), moze rezultovati time da slanje pitanja bude onemoguceno, kao sto je to radjeno u slicnim situacijama sa drugim korisnicima koji su slicne stvari radili za mikro oblasti koje njih zanimaju.

Imas pravo da smatras da neka druga pitanja nisu primerena igri, a da ova jesu, ali odluka o tome sta ide u igru a sta ne, nije na tebi.
« Poslednja izmena: 07. Mar 2011, 21:58:45 od SerbianFighter »
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Pocetnik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 17
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung PSG
Serbian ti znas ko sam, ne volim sto se meni sudi zbog istorijskih repova. Ja jesam jos lud, jos navijam i uvek cu do smrti za PSG, ali ovde pricamo o kvizu, ja imam cilj da uzmem crvni krst, idem ka tome, kad ga osvojim znaci da sam Sigmund Frojd za vas i ja odo posle. Ali ta pretnja da ce mi biti zabranjeno slanje pitanja je pretenciozna, onako, osecam ostrascenost u tvojim slovima. No, nema veze, navikao sam.

Poz.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
HTC Wildfire S
Ja sam imao pitanje Koliko je u Kini 2008. godine izvrseno smrtnih kazni?
Odgovor je 1718.
Sad, koliko je tacno, mozda je broj i veci, ali meni pitanje deluje glupo i nebitno za kviz. Kao da su me pitali koliko je tacno rodjeno ljudi te i te godine u nekoj nama dalekoj zemlji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Ne sudi se na osnovu istorijskih repova, iako znam ko si i znam kakav si i sta si radio, vec se sudi na osnovu realnog stanja. Ta pitanja nisu za igru. Ona jesu za kviz poznavanja PSG-a, ali nisu za ovakav kviz.
To nije ostrascenost, to je samo efikasan nacin da se problem tog tipa resi, a nije prvi put... Prosto, ti kazes, vi odbijajte, ja cu namerno slati - mi kazemo, neces slati.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Pocetnik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 17
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung PSG
Onda cu slati do trenutka dok mi ne zabranite. Boulogne Boys on tour toujors ! Drago mi je da se znamo, bar na taj nacin, ludji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I sometimes wish I'd never been born at all

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 14665
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Droit au but! Smile
IP sačuvana
social share
Uostalom, smatram da Kartaginu treba razoriti!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
Nokia krntija
Citat
Dakle, prvo da eliminisemo iz svake dalje diskusije osobu sa nikom bookie, time sto ja ne pricam sa ljudima koji se dodvoravaju onima koji imaju vlast u svojim rukama, dakle bookie ti se mozes cepiti RASMcu, ali ja pricam samo sa glavnima, direktno sto se kaze. booke je za mene jedan skup nula i jedinica, ime na monitoru, binarni broj, sa vise nula naravno.

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Rasime, jel mogu da još malo uđem u tvoju guzicu, mislim da mi noge i dalje vire  Smile

« Poslednja izmena: 08. Mar 2011, 00:45:08 od bookee »
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Pocetnik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 17
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
Samsung PSG
RASMC aj dosta, ne provociraj.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 214 215 217 218 ... 222
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.