Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 206 207 209 210 ... 222
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: O pitanjima u igri ~ Za postavljače!  (Pročitano 240634 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia krntija
ma reč ne smeta nikom nego eto problem je jer je to SEZ napisao. da je bilo ko drugi, ne bi u životu mali časni puritanac došao da reklamira, ali pošto čovek očito sanja seza noćima naravno da će da digne frku oko toga.

milion puta sam video veće grozote u igri i na chatu izgovorene od strane igrača i sad nekom kao smeta reč "opaliti", kao previše je vulgarna... ko da smo ovde svi kaluđeri i časne sestre... ajte molim vas
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.215
covek je pastor u misiji promocije fundamentalnog protestantizma
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 394
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia N95
Evo opet ja se obratim Sezu sa pitanjem javljaju se odmah batice koje niko nista nije pitao i najljubaznije sam ga pitao i pokusao da se nasalim rekoh mu da je kesa i to ali ne vredi odmah se javljaju Indijanci koje nisam ni pomenuo covek koji me optuzuje da guglam jer ne moze u svom primitivnom mozgu da razume da ja ne koristim pomagala i da sam jednostavno dobar i covek koji da ja napisem da se  Zemlja okrece oko Sunca on bi tvrdio suprotno samo da bi bio protivrecan i covek kome se ne dopada moj nick Legija Cema i zbog toga misli da sam glup ili sta vec uzgred da slazem se ni meni se ne svidja  moj nick Legija Cema odvratno najradije bi ga promenio ali ne moze ja sam  i sam rekao da je odvratan ali Mico to nije razlog da sad to koristis na svakom mestu kao argument protiv mene.Ova tema se zove o pitanjima u igri i ja sam iskoristio svoje legitimno praavo da pitam Seza ne vidim da sam negde pomenuo ni Bukija ni Micu tako da ne razumem cemu ono vredjanje puritanac i slicno i otkud vam ta ideja da je Sez moja nocna mora i da zasto mislite da mi je toliko stalo koliki mi je Pi ili bilo koji drugi prosek ja i kad sam uzeo crveni krst nisam stao krenuo sam dalje jer sam zeleo da vidim koliko mogu i stao na 8679 to je to dalje ne mogu i ne igram vise takmicarske u medjuvremenu sam i pomogao nekim igracima koji su me zamolili tako sto sam im digao proseke  malo ako to njih cini srecnim i ako mogu da im pomognem hocu naravno.Nikad nisam rekao da je Sez jedini problem sto se tice pitanja vec da jednostavno i drugi vide ko kad moze on da salje pitanja koja niko ne zna odgovor hajde i ja da iskopam neki suludi podatak pa da ga postavim i za tili cas nakupi se vise hiljada besmislenih pitanja zbog kojih vecina ljudi kad upises tacan odgovor odmah kaze aaaaaa jel ti to znas napamet ili izguglo si priznaj ili slicno.Ja da sam administrator ovaj kviz bi gledao kao savrsenu sansu da bar malo podignem nivo opsteg obrazovanja u Srbiji koje je zaista na niskom nivou.I zato mi se ne svidjaju Sezova pitanja isuvise su strucna a ovo za rec opaliti ja sam pitao Rasima da mi pojasni jel to prikladna rec jel sam bas planirao da posaljem pitanje kako se zove zena koju je Zevs .... pa ne znam jel da napisem opalio sabio ili koju rec da upotrebim.Tako da ja vas molim nemojte komentarisati ako vas nisam nista pitao ako imate nesto protiv mene napisitte mi to u licnoj poruci ne ovako seljacki da prozivate. 
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia krntija
Prvo, hoćeš li se naučiti da na ovom forumu upotrebljavaš interpunkcijske znakove i enter za novi red, ne zbog sebe već zbog drugih koji će tvoje postove čitati i tako ih učiniti preglednijim. Mučenje je čitati tvoje postove, pogotovo ovako duge.

Drugo... Leči se  Smile
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.215
seza zabole tuki sto se nekim kvazi legijama i apstraktnim bicima koja su umislila da znaju nesto o knjizevnost,i ne svidjaju njegova pitanja Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Ajde sad malo smirite zivce, i bez vredjanja i vulgarnosti Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Ja sam zvezde.

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 5594
Zastava ...
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
Qtek 666
Posto sa prostacima moras prostacki da bi te razumeli, a jedan prijatelj ovde mi, upravo, rece da sam dama i da to sebi ne mogu da dozvolim, molila bih da se prestane sa vredjanjem, posto, kontam, da ljudima nije zanimljivo da na ovoj temi gledaju postove nekoga ko ne ume civilizovano da diskutuje. Bar meni nije vise, preraslo je u nesto suvise jeftino i bljutavo za moj ukus.
IP sačuvana
social share
Ako ništa ne tražiš, ono što ne tražiš, naći će tebe.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

One for all,all for one

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1238
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
SonyEricsson C902
Citat
seza zabole tuki sto se nekim kvazi legijama i apstraktnim bicima koja su umislila da znaju nesto o knjizevnost,i ne svidjaju njegova pitanja Smile Smile

Ne moras da budes vulgaran toliko.Ovde dosta klinaca cita ovo i igra ovu igru a ti ako imas nešto da raspravis sa Legijom lepo mu posaljes na pp a ne bude 3-4 strane na forumu. Smile
IP sačuvana
social share

Sons of Gondor! Of Rohan! My brothers. I see in your eyes the same fear that would take the heart of me. A day may come when the courage of Men fails, when we forsake our friends and break all bonds of fellowship, but it is not this day. An hour of wolves and shattered shields when the Age of Men comes crashing down, but it is not this day! This day we fight! By all that you hold dear on this good earth, I bid you stand, Men of the West!
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
smirivanje strasti Wink
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.215
Posto sa prostacima moras prostacki da bi te razumeli, a jedan prijatelj ovde mi, upravo, rece da sam dama i da to sebi ne mogu da dozvolim, molila bih da se prestane sa vredjanjem, posto, kontam, da ljudima nije zanimljivo da na ovoj temi gledaju postove nekoga ko ne ume civilizovano da diskutuje. Bar meni nije vise, preraslo je u nesto suvise jeftino i bljutavo za moj ukus.

izvinjavam se prefinjenom ukusu dami koja je sluzila kao inspiracija djuku elingtonu da napise svoj cuveni standard,njene papile zasluzuju najbolje standardne belancevine,takodje se izvinjavam clanu puritanske administracije ronalda regana nikolicu koji se zalaze za duhovni razvoj mladih narastaja na forumu a sve na tjemi 18+ Smile,cemi legiji se ne izvinjavam sekundarno zbog anhilacije omiljenog mi premijera  Smile

sa postovanjem prostacina sez,a ako nije zasticen termin mozete i mene zvati "bezobzirna džukela"

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 206 207 209 210 ... 222
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.