Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 205 206 208 209 ... 222
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: O pitanjima u igri ~ Za postavljače!  (Pročitano 240684 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Ja sam zvezde.

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 5594
Zastava ...
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
Qtek 666
Samo cu reci da je Sez ima isti uticaj na kvalitet ove igrice kao Farma i slicni programi na mozak prosecnog gradjanina koji ih gleda toliko od mene to je moje misljenje a vi slobodno prihvatajte i dalje sva idiotska pitanja ne vredi se raspravljati sa doticnim i njegovim advokatom oni su ipak uvek u pravu mi ostali nista ne znamo ni Apstrahovana koja je slucajno zavrsila knjizevnost ni ona nije kompetentna da se raspravlja sa gospodinom nuklearnim fizicarem ciji je verovatno kranji cilj da dobije svoju oblast pitanja Sezove kucne carolije ili tako nesto sve najbolje Sez salji i dalje pitanja naci ce se valjda neki audiofil i kablofil nama smrtnicima ostaje da se pomirimo da si jednostavno iznad nas. 
Sve znas, ko mator!  Smile Nemoj da me reklamiras vise Smile
A sez je nuklearni fizicar? Smile
@Sez, oko termina sta sam konsultuj neki recnik, posto vidim da ti nije poznat termin ( a koristi se i u fizici), a ocigledno te zanima.
@bookee, verovatno bi se ljudi kacili i za nekog drugog, nego, sez interesantan sto se breca, a 80 posto pitanja su mu haos. Zanimljivo je sto se brani navodeci samo ona pitanja koja su ok, a nije slao samo pitanja o dzez velikanima i svetski poznatim fizicarima, naprotiv! I uvek se brani vredjajuci. Ako se bunis za termin opalio, odmah postanes strastveni obozavalac JK. Smile
IP sačuvana
social share
Ako ništa ne tražiš, ono što ne tražiš, naći će tebe.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 80
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Neverovatno kako se ne bune za bolesne geografske razdaljine, a jedno pitanje o Marvinu predstavlja problem, kad obara PI, naravno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.215
apstraktna kad te zvonko opali obozavaces njegovu knjizevnost,cenim da ces 80% biti smirenija
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Sta mi gledas profil? Ako ti trebam, javi se

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 496
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.98
@micabgd, ti ocigledno ne citas postove, nije problem u pitanju, nego u tome sto je doticni napisao rec opaliti. ja ne znam de vi gledate pa vidite da se neko, u ovom slucaju, zali na pitanje
IP sačuvana
social share
Hvala svim mojim bivsim, jer da nije bilo njih, ne bih znao da postoje bolje...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia krntija
a dabome Legija kao svaki mali časni dobri puritanac odmah došao da se požali  Smile

kompleksi su neizlečivi

IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Ja sam zvezde.

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 5594
Zastava ...
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
Qtek 666
Mislim da je sad pravo vreme napasti Legiju zato sto voli ratne zlocince, ne zna pravopis i gugla! Smile
Sez, ne bih te vise komentarisala, samo ne razumem ove sto te brane, tebe razumem.
Sve pohvale novim pitanjima iz knjizevnosti, posebno princu alexu. Ja obracam paznju, tj. pogledam ko je slao pitanja samo kad su ekstremno glupa ili dobra. Zato su mi sez i princ stalne musterije.
IP sačuvana
social share
Ako ništa ne tražiš, ono što ne tražiš, naći će tebe.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 80
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
@micabgd, ti ocigledno ne citas postove, nije problem u pitanju, nego u tome sto je doticni napisao rec opaliti. ja ne znam de vi gledate pa vidite da se neko, u ovom slucaju, zali na pitanje

Pre svega, čitam postove. Ali, sumnjam da je neko ovde dobio iznenadni napad pristojnosti, pa je pocrveneo zbog reči koju je sez upotrebio u pitanju. Naravno da nije. Nego je to samo iskoristio za napad na čoveka čija pitanja su ''noćna mora'' za njega i njegov PI. Dakle, nije problem u toj reči nego generalno u pitanjima koja čovek postavlja. I ti to vrlo dobro znaš.

apstraktna kad te zvonko opali obozavaces njegovu knjizevnost,cenim da ces 80% biti smirenija

Ovo naravno ne podržavam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.215
Zato su mi sez i princ stalne musterije.

ako skines cenu ispod crvene bicu,mico tebra izvinjavam se na nepristojnosti alo doticna se uvatila zvonka karanovica ko pijan plota a covek institucija u oblasti knjizevnosti za nju
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 206
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.98
e davno se ovoga nismo igrali...   Smile

pa realno pustanje reci opaliti u igru je zasluga/problem/greska moderacije (meni licno ne smeta) koja bi btw mogla i da reaguje na previse uvredljivi atak na tetu aps

a kad smo tete aps meni ovo
...Apstrahovana koja je slucajno zavrsila knjizevnost...
vise zvuci kao prozivka...   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I sometimes wish I'd never been born at all

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 14665
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Privatne prepiske na pp! Smile
IP sačuvana
social share
Uostalom, smatram da Kartaginu treba razoriti!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 205 206 208 209 ... 222
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.084 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.