Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 222
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: O pitanjima u igri ~ Za postavljače!  (Pročitano 242062 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 95
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
SonyEricsson p990i
Da nije prijatelja koje sam stekao na kvizu davno bi odustao,a možda i počnem da razmišljam o tome samo zbog gomile zaista nebuloznih pitanja bar po mom mišljenju,koliko sam shvatio cilj ovih pitanja i ove igre je ne da se populariše znanje,već nagađanje i samim tim igra učini interesantnijom,nije mi cilj da pošto poto budem najbolji,to sam dokazao svih ovih meseci igranja,ali zaista me izbaci iz takta kada ljudi lupaju gluposti na opšte poznatim pitanjima iz kulture,umetnosti,geografije... a dobiju me na čistu sreću ili pogađanje,pa čak i roboti kao da su programirani da ubodu ono što ni oni sa doktoratima ne bi znali kao dokaz jedan mali prikaz iz gomile od 15000 pitanja koja sam snimio ovih 7 meseci,izvinite ako grešim,a šta je "nekoliko" nas koji mislimo isto ovako!

Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Ja odgovorno tvrdim da kada bi izabrali uzorak od 1000 clanova i dali im mogucnost da brisu pitanja koja im se ne dopadaju, u roku od mesec dana ne bi ostalo ni jedno pitanje.

Sigurno. 100%. 1/1. O tome nema rasprave.

Da li ti stvarno hoces da kazes da imas PO 7 360 i 6 602 zato sto postoje i ovakva pitanja, i da gubis partije zbog ovakvih pitanja? Odigrao si skoro 5000 partija, izgubio si 1500. Da li stvarno hoces da kazes da su ovakva pitanja presudno uticala na to?
Na ovakva pitanja izgubio si mozda 10 partija, a i njih si izgubio zato sto nisi na drugim pitanjima napravio razliku pa je sreca odlucivala.

Tvoj rang PO je 94. u igri... To je za respekt, jer hiljade igraju igru, ali to postaje problem jer ti od pocetka svako malo dodjes da kukas, valjda ocekujuci da rang bude bolji... ili sta vec...
I bice on bolji, kada tvoji odgovori budu bolji...
Promasi svako ovakvo pitanje, pogodi sva ona ostala i imaces 99% tacnosti.

Ne moras da znas ni Crnogorski bend, ni najveci narod u Keniji, ni filozofske definicije... Tada ces biti u poziciji u kojoj je vecina kada im se takvo pitanje pojavi... Pogadjaces.. I niko nije kriv sto neko ko ne zna da se potpise pogadja bolje od tebe... A za nekog crnogorca, studenta geografije ili filozofije to ce biti ziceri...

A imati screenshotove 15 000 pitanja... iskreno... to je zabrinjavajuce...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
heloov,samo jedno pitanje--Udjes u partiju sa jednom glavom izadjes sa tri da li je to moguce,jer mi se to sada desilo? :[1]:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Ne, ne bi trebalo da se desi..
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 73
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Razumem da mnogo ljudi šalju pitanja iz medicine koja su vezana za čoveka, ali poslati pitanje koliko hromozoma ima neka raspala ameba?! i sreca da sam stavio 4 a moji protivnici 40 jer je bilo 6.. mislim, koga to zaista interesuje? ne razumem što takva pitanja barem ne isfiltrirate, jer npr. onda ljudi mogu da šalju svakakve gluparije kad vide takva pitanja. meni prvom dodje da pošaljem pitanje koja grupa izvodi pesmu "check my brain" jer znam da to u 99% slučajeva neće niko znati (dok će za preostalih 1% to biti ziceri što biste rekli) zato što je to teška psihodelija i to niko ne sluša, ali nije poenta slati pitanja koja su toliko teška i besmislena da ih niko ne zna. to barem vi znate kao admini prvi. ali ovo je samo moje mišljenje i znam za izreku 100 ljudi 100 ćudi i da se mi svi razlikujemo, ali bih ipak želeo da vam skrenem pažnju na takva pitanja, jer zaista mislim da nemaju nekog smisla ta pitanja. nadam se da nema "hard feelingsa" Smiley poz i respect
« Poslednja izmena: 18. Jan 2010, 16:08:31 od dukinh0 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Prvo pitanje je biologija za osnovnu i srednju skolu... tesko pitanje, nema zbora, ali ne vidim da je to nesto posebno strasno...

Alice in chains nije egzotika koju niko ne slusa...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 73
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
svaka cast, mislio sam da to ne zna bas previse njih Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Ne zna previse... naravno da neke druge bendove i pesme zna vise ljudi, ali to je ok pitanje...
Jeste tesko, nema sumnje, i ne bi trebalo da se gleda kao prosek, ali nije "dodir egzotike".
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Pocetnik

And Justice For All

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Pozz za sve moderatore!!!
Imam samo jedno pitanje za vas u vezi kviza.  
Zasto su pusteni brojevi na engleskom, spanskom, nemackom i ostalim jezicimai
a moji na japanskom su besmisleni i obrisani????
« Poslednja izmena: 18. Jan 2010, 19:47:33 od LaGrof »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I sometimes wish I'd never been born at all

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 14665
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Zato sto si poslao brojeve od 1 do plus beskonacno na japanskom. Taj jezik se ne uci u ovoj drzavi, niti je srodan srpskom jeziku a i nesto se ne ubismo gledajuci filmove na japanskom, pa ce zato biti 0,00000001% ljudi koji ce znati kako se na japanskom kaze 367 i sl.
IP sačuvana
social share
Uostalom, smatram da Kartaginu treba razoriti!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 222
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.