Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 18:58:03
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: O Noletu  (Pročitano 4327 puta)
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Samsung Z 240
U potpunosti se slažem...to su ljudi koji su proslavili Srbiju, i zahvljujući njima sada ceo svet zna da Srbija nije samo rat i diktatura, zaostala zemlja na tamo nekom Balkanu, već zemlja koja ima sjajne sportiste koji nose našu trobojku i ponose se sa njom. Pa zar ima lepše scene od one kada su Zimonjić i Nole nacrtali srce na terenu i stavili srpsku zastavu u njega???
Zar je u današnje vreme globalizma i galopirajućeg i uništavajućeg kapitalizma, sramota voleti svoju zemlju.
Ispred svake američke kuće vijori njihova zastava, i to je ok. Čim neko od nas raširi srpsku zastavu, to je out, zastarelo, nacionalistički.
Zar da nam uzor bude Biljana Srbljanović i njoj slični (koji nisu ništa uradili za ovu zemlju, osim što filozofiraju i promovišu neku kvaziintelektualnost)?!
Voleti i biti ponosan na svoju zemlju je pozitivna osobina, stideti se nje je isto što i stideti se samog sebe.
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
Ne vidim razlog da se pravi tekst o covjeku koji nema veze sa politikom, uvrstavajuci njegovu popularnost u politicka desavanja.
Nemoj da shvatite bezveze ali to kurčenje patriotizmom je za mene savršeni užas i dno dna.Novak ok igra tenis i šta sad..Gledajmo da živimo bolje a ne to ko je šta rekao o nama.
 Btw,na terenu se pre nedelju dana poneo..u najmanju ruku seljački kad se nadrkano okrenuo masi i rekao nervozno navijajte bre i onda kao pizdeo nešto..Onda,ti dočeci premijera sa zastavom..Patetika samo takva.Što ukiseljeni ne dočeka tako pozorišnu umetnicu koja je dobila mnoge nagrade nego su se mrcine uvatile samo za sportiste.A ja vam garantujem-čista politika i vatanje naroda na već odavno patetička osećanja nama svima odavno poznata...
 Rodoljublje je drami moj glupi Koštunice kad činiš dobro zemlji umesto što pališ mase luzerskim pričama.
Ne bih da filozofiram i da mešam politiku i sport, ali tako pljuvati momka koji je uradio za ovu zemlju više nego bilo koji političar ikada je imbecilno.
Divac, Nole, Zimonjić i ostali su barem pokazali kako se voli svoja zemlja, i pored toga što su odlični sportisti, veliki su ljudi.
taxtex, ti si očigledno operisan od sporta...dečko je pod velikim pritiskom (da, sad ćeš reći, zgrće lovu kao lud...i te scene), ali barem znamo kako je zarađuje. Ovi naši političari imaju mnogo više, a sam Bog zna kako su došli do nje.
Nama niko ne valja, i svačiji uspeh nam smeta.
Ostavite dečka da radi ono što radi (a to radi vrlo dobro), i možda bi svi trebalo da se ugledamo na njega, makar što se ponašanja tiče. Ok, momak je temperamentan, što ne mora da bude loša osobina. Pitala bih tebe kako bi se ponašao na njegovom mestu.
Sramota je to što, umesto da budemo ponosni na njega, trudimo se da srozamo njegov uspeh. Stidim se zbog takvih ljudi kao što si ti.

sta ti je zenska intuicija... Smile

da malecki, pateticno je to jbg.
trebao je da izvadi instant americku zastavicu i prodje katarzu izmedju 1. i 2. seta za sva srpska zlodjela, posipajuci se pepelom po glavi, dok zene u crnom plesu oko njega obucene u vijence od ljutih paprika i pjevaju "Go West"...

Smile

IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
nazovi umetnice srbljanovicka i karanovicka dobijaju nagrade od dzelata koji su klali narod kojima obe dronfulje pripadaju...stvarno ne znam koliko su te nagrade za ponos i diku Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 441
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Novak Djokovic je, od kada je postao vrhunski teniser, postao i meta "patriotsko - domacinskog " fronta, koji , eto, kao  i u uvodnom tekstu, pokusava , nezgrapno da ugura dvadesetogodisnjeg sportistu, u pricu o super -  patrioti, koji je "mozda i previse uljudno Smile....odgovorio na provokaciju u Kanadi"......

Nakon tog, po patriJotama, "previse uljudnog " odgovora, a realno , i jedinog ispravnog...nekoliko dana je trajala hajka dezurnih VKV SrBendi, kako je Nole, pola hrvat, te, kako je nekako previse fini, da bi bio pravi Srbin. Ocekivali su patriJote, da ce decko verovatno , napushiti najgorim psovkama organizatora, nokautirati spikera, baciti pehar, i ponosno podici tri prsta.........kakav bi to bio plus za "domacinsko - patriJotski " blok....
Eh, sta bi im Velja Ilic rekao , da je bio na Noletovom mestu...... Smile

Elem, taj momak je rekao da je Srbin, igra za srpsku "Davis kup" reprezentaciju, povremeno se slika u srpskom dresu, a i nedavno je lepim gestom ugostio decu sa KiM o svom trosku u Bgd.......od njega, vise nego dovoljno.......

Zasto?.....Upravo zato, sto niko ovde, a narocito dezurni VKV Srbi nemaju nikakvo pravo da stavljaju sapu na njegove uspehe, i da zahtevaju da Nole osvojene titule, stavi u sluzbu "borbe za vekovna ognjista", "Srbija se saginjati nece" i slicnih folklornih kulturno politickih manifestacija........

A nemaju pravo, zato sto Srbija nije nista ucinila za uspeh Novaka Djokovica.....momak je sam, uz nesebicno odricanje porodice, litrama znoja, satima treninga, i vanserijskim talentom izborio svoje mesto na svetskoj listi najuspesnijih sportista.......

I sada bi, po obicaju, "patriJote" da se ogrebu o tudji uspeh, a po mogucnosti i o tudje pare......organizujuci mu "spektakularne" doceke, sa sve mutavim premijerom, u paradi neukusnog srBovanja !!!!!

Novak Djokoviv je rodjenjem , i poreklom Srbin.....ali tu , na zalost "patrijota " ne prestaje njegov CV.......decko jednako vole i postuju i Amerikanci, koji su to napisali u vise novina i izjava nakon US opena, jednako ga vole i Australijanci, Japanci, Spanci.........jednostavno, takva teniska velicina pripada celom svetu , i prvenstveno sebi.......

Samim tim , Srbija u Noletu dobija ambasadora, koji je prikazuje mozda i u boljem svetlu nego sto zasluzuje.....ali , momak nesebicno deli svoju popularnost sa drzavom koja mu , kada mu je najpotrebnije bilo, nije pruzila nista........

I to je od njega dosta.......i previse.....oni, koji ocekuju da Nole izlazi na terene sirom sveta, dizuci tri prsta, krsteci se stotinak puta, u toku meca....i po mogucnosti da umesto kacketa nosi sajkacu sa kokardom, a dres da stilizuje 4 S......ostace razocarani, a onda ce se, kako se to ovde uvek desava, frustrirani okrenuti protiv Noleta......uspeh se ovde tesko prasta,pa ce i Nole uskoro osetiti pritajenu zavist i mrznju koju na ovim prostorima komsija gaji prema komsiji, merkajuci mu kravu ispod oka svakodnevno......

Napokon, setite se Monike, Divca......
IP sačuvana
social share
There's no family to tell you his funny tales
He never had a chance to play free like a child
He never could tell us what he would do as a man
It's too late to give back his childhood
Its not too late to give him a free future

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
malecki, koji ti je ovo nalog jbg...??
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
А ти се, Малецко, разумеш у патриотизам?

Сједињене Државе си домовина свих средњополаца, а МалецкОО је њихов патриЈота. Smile
А Такстекс би ипак да се дружи са нама. Рече па порече Smile
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Samsung Z 240
To što niko na početku nije hteo da ulaže u Đokovća je još jedan veliki + za njega.
Ako nekome smeta što je jedan Srbin uspeo da uradi ono što većina "umetnika", "intelktualaca" i kojekakvih nikovića nije, taj bolje da ćuti, jer blati sam sebe.
Pustite nas da uživamo u našim sportiskim uspesima, jer imamo na šta da budemo ponosni.
A vi ostali, Srbljanovići i Vučo, putujte po svetu, pljujte po Srbiji i zarađujte. Jbg, od nečega mora da se živi Smile
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1636
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.1
mob
Nokia 6120
Ma Nole iako je uradio za ovu zemlju vise nego svi politicari zajedno ( pozitivne emocije, imidz zemlje), nije za politicki forum.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Rekoh, zna Nole na sta se Srbi pale Smile Vrlo inteligentan momak. U stvari, nije to ni tesko bilo zakljuciti Smile

Vandergraph
Nesto slicno mislim i ja o celoj toj prici. Ne bih da sportiste mesam sa politikom, jer im zaista tu nije mesto, ali kad je vec tema prisutna....

Nas prosecan covek je obicna paljevina (lozi se dok kazes keks). A price o patriotizmu su posebna poslastica. Ja samo skrecem paznju i pokusavam da ljudima prikazem, da se Noletu savrseno j.be za ciju ce zastavu da igra. On je sa 20-ak godina zivota multimilioner (dolarski).

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Maleckaa ajde ne laprdaj, nas prosecan covek nije gledao Noleta dok je on bio 73 ili 58 na ATP listi. E vidis i kada je bio tako nisko i bez ikakve podrske jebanog teniskog saveza i države dizao je tri prsta i branio ime Srbije. Isto je i sa Anom i Jelenom. Ja sam daleko od neke patriote ali čovek voli svoju zemlju i to znam 100%
Isti ti dupeuvlakaši iz vlasti koji sada kao bodre i trče uz Noleta nisu znali ni kako se zove do skoro. A da ne pričam kako su ih pre 3 godine ljudi iz teniskog saveza napljuvali. Jedino tada je javno rečeno da bi igrao za drugu zemlju.
A nije multimilioner ni dolarski ni evropski....samo je milioner a imao je te milione i ranije samo dinarske, a sve te milione bi uložio u izgradnju teniskih terena ali isti ti dupeuvlakaši ne daju mu zemljište!
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 18:58:03
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: teniski Noletu

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.