Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li su kardiohirurgiju u Nišu gradili masoni?  (Pročitano 8548 puta)
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 31.0
Крст је крст  Smile

pa i nije...
eto hrishcani ne mogu da se dogovore da li je imao letvu za noge ili nije, kao ni o kolichini eksera kojim je bio zakucan...

I da, dal su bili nerdjajuci i od koje tezine  Smile

За 500 година ће Ниш и Србија бити у саставу Клингонског царства.  Smile

Bas, sta ce biti za 500 godina, ko zna dal ce homo sapiens biti ziv  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
Ти симболи сада ништа не значе али за једно 500 година могу да кажу да Ниш није српски град и да Србија на овим просторима никада није ни постојала позивајући се управо на те симболе у фазону: "Каква Србија, какво православље, па јасно се види да је град обилује западњачким симболима".

Pa moze, ako za 500 godina budemo kao ti.  Smile

--

Ono kad macka gleda u vlasnika i misli "boze, .. sta ovaj reta radi"..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.1
Browser
Safari 600.1.25
mob
I-mate 30 Pro
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Rasut na komade

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1469
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.65
mob
Alcatel OT Telenor Smart
Па ја нисам ни реко да је пре 1500 година био српски, односно званична историја каже да је био римски (ваљда), питање је колико је и то тачно.

Ти симболи сада ништа не значе али за једно 500 година могу да кажу да Ниш није српски град и да Србија на овим просторима никада није ни постојала позивајући се управо на те симболе у фазону: "Каква Србија, какво православље, па јасно се види да је град обилује западњачким симболима".

Pa moze, ako za 500 godina budemo kao ti.  Smile

не морате ви уопште да будете као ја, зар би било интересантно да сви будемо исти?
IP sačuvana
social share
Bibo, ergo non desinimus
И покварен сат два пута дневно покаже тачно времe
Нема горег муслимана од потурченог Србина

Кажеш зло не постоји? Итекако постоји, и рођено је између 20. јануара и 20. фебруара.
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 35.0
mob
Sony xperia
Učimo od Amerike da nam bude bolje

Radi u Nišu, a jedan je od najnagrađivanijih srpskih vaskularnih hirurga u svetu. Sagradio je državnu kliniku dobrim delom od donacija, a njegove kolege kažu da je najmodernija u regionu. Onda je osnovao i Klub srpsko-američkog prijateljstva i saradnje.

Dr Milić: Posvećenost nauci u SAD je fascinantna

U intervjuu za “Blic” direktor niške Klinike za kardiovskularnu i transplantacionu hirurgiju, docent Dragan Milić, na pitanje zašto hirurg osniva srpsko-američki klub važna kaže : Do sada sam boravio 15 puta u SAD, obišao sam njihove najveće klinike. Fasciniran sam ophođenjem prema pacijentima i poslu .

Šta vas je naviše fasciniralo?

Posvećenost nauci je zadivljujuća i nijedna država ne može da se uporedi sa Amerikom u tome. Amerika je najjača zemlja na svetu ne jer ima moćnu vojsku i Šestu flotu već najjači sistem obrazovanja. Devet od deset najbolje rangiranih svetskih univerziteta su u SAD. Sistem i organizacija rada u bilo kojoj oblasti, jedinstveni su u Americi. Zbog širenja tih vrednosti i ostvarivanja bliže saradnje, Klub je i osnovan.

Klub je osnovan krajem prošle godine. Kakvi su planovi?

Klub je već u maju u Nišu jedan od domaćina delegaciji sa Univerziteta Alabama, koja će biti i u Beogradu. Organizujemo predavanja američkih hirurga, a u pripremi je tribina na Pravnom fakultetu stručnjaka SAD u oblasti zakonodavstva. Uskoro imamo tribinu o odnosima Srbije i SAD sa uticajnim gostima iz obe države. Pokrenuta je inicijativa razmene u kulturi i jedan dan na festivalu bio bi “Nešvil u Nišvilu”. Ipak, cela ova prva godina Kluba biće posvećena organizaciji posete fakultetima u SAD, edukaciji studenata I diplomaca, a za to imamo podršku SAD ambasade.

U poslednje vreme govori se o mogućnosti da Srbija uđe u NATO?

- Jedan moj prijatelj gajio je nesimpatije prema Americi i tako je bilo sve do prvog boravka tamo. Sada je jedan od žešćih zagovornika odnosa sa SAD. Ambasador Majkl Kirbi rekao mi je da bi on voleo da vidi Srbiju u NATO, ali za to je neophodno da dostignemo stepen razvoja da možemo da izdvajamo 2,5 odsto bruto nacionalnog proizvoda u vojni sistem. Jedini period u istoriji kada su Srbija i SAD bile na suprostavljenim stranama je 99 godine. I Japan I Nemačka ostavile su prošlost za sobom, danas su među moćnima. I mi to treba da uradimo. Bugarska je približavanjem evroatlantskim integracijama i za kratko vreme privukla 10 milijardi evra investicija. Stalna neopredeljenost Srbije odvlači investicije iz naše zemlje.

Preuzeto sa ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
OS
Windows 7
Browser
Chrome 42.0.2311.90
bas se isro covek. ali ono...bas, bas...
NATO = INVESTICIJE = JESTE JUCE
evo mi cemo uci u nato pakt i ako ne udje ''za kratko vreme 10 milijardi evra investicija'' mi ga lepo koljemo na sred trga kao svinjce. i tu njegovu kliku. jel pristaje na tako nesto sta kaze? Smile
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows 7
Browser
Chrome 42.0.2311.90
Citat
- Jedan moj prijatelj gajio je nesimpatije prema Americi i tako je bilo sve do prvog boravka tamo. Sada je jedan od žešćih zagovornika odnosa sa SAD. Ambasador Majkl Kirbi rekao mi je da bi on voleo da vidi Srbiju u NATO, ali za to je neophodno da dostignemo stepen razvoja da možemo da izdvajamo 2,5 odsto bruto nacionalnog proizvoda u vojni sistem. Jedini period u istoriji kada su Srbija i SAD bile na suprostavljenim stranama je 99 godine. I Japan I Nemačka ostavile su prošlost za sobom, danas su među moćnima. I mi to treba da uradimo. Bugarska je približavanjem evroatlantskim integracijama i za kratko vreme privukla 10 milijardi evra investicija. Stalna neopredeljenost Srbije odvlači investicije iz naše zemlje.
Zestoka bagra!!
I "jedan moj prijatelj" je gajio simpatije prema SAD, pa je to trajalo do prvog boravka tamo, sta cemo sad?
"Investicije...", " bruto nacionalnog proizvoda", "nauka"...
Gospode Boze, ko je nas "najnagradjivaniji vaskularni hirurg".

Najvise volim ove malogradjanske tripove: "Tako su i oni, 'ajmo i mi tako." Videla zaba da se konj potkiva, pa i ona digla nogu. "Zivot" u SAD ne bih preporucio ni najgorem neprijatelju.
« Poslednja izmena: 27. Apr 2015, 09:49:55 od 85Kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.162 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.