Glavni administrator foruma, Ivan Minic je jedna netolerantna, uobrazena i bezobrazna osoba. Misli za sebe da je iznad proseka, da mnogo zna i da je bolji od drugih. Uobrazio se zato sto je administrator foruma, i sto je glavni i na drugim sajtovima. To je njegov problem sto se on razume u kompjutere i na sve strane ima neku vezu i sve dobija besplatno, a buni se kada ga korisnici na forumu pitaju za neki crack ili nesto slicno. Nema razumevanja za obicne clanove foruma, misli da svi moraju sve da znaju. Ako neki clan foruma nesto ne razume ili napravi neku gresku, odmah postaje bezobrazan i drzak prema njemu, gladajucu i da ga ponizi.. Posto je on administrator, normalno je da on pored sebe ima moderatore, koji su dobili taj status po aktivnosti na forumu ili preko veze. Ivan Minic, koji je uobrazio da je SerbianFighter, sebi, moderatorima i administratorima, dozvoljava da napadaju i vredajaju obicne korisnike. Ako nekog drugog na osnovu povrsnog kriterijuma proglase glupim i cudnim, odmah ga ismejavaju ili banuju, dok on i ostali imaju pravo da lupaju i pricaju o cemu zele. Ako je forum njegov to ne znaci da on moze da se ponasa kako hoce. Ivan sebe smatra iskusnim Bogom. Ako se on vec razume u mnoge oblasti, nije lepo da se pravi da zna vise, da tako slobodno kritikuje, jer je to mnogo, dosta je to sto je on los kao osoba. Toliko se uobrazio zbog kompjutera i ostalom opremom za njega da nece ni da pomogne drugima. Ako ga neko nesto pita, on mu kaze, da je idiot sto baca pare za to, da je to nelegalno, da se taj korisnik ne razume, da je nezreo. Ivan je prvi koji je bacio pare i na kompjuter i na mobilni zajedno sa opremom i aplikacijama. Prvi je taj koji sve dobija preko veze, a tesko pomaze drugim ljudima na forumu. Ovaj forum je stekao popularnost zbog teme ''pozdrav za devojku koja...''. U njoj je Ivan opisivao svoju patnju za Dajanom. On je tu bio veoma iskren i mazohisticki raspolozen. Govorio je za sebe da je skot, idiot, da ce da oduzme sebi zivot kasikarom, sto je i bio u pravu.Mnogi su se sazalili i poceli da mu se javljaju i tako je polako forum stekao popularnost.Ne znam da li je sada Ivan dobar sa Dajanom i zasto ga je ona tada ostavila, ali sam u pravu kada kazem da takva stoka od coveka ne zasluzuje devojku. Ostali clanovi nisu nista bolji, normalno zato sto se slazu sa Ivanom koji nikako da se opameti. Jeste da ovaj forum ima i korisnih tema, koje se desi da budu upropascene zbog gluposti, administratora i moderatora, dok ima onih koje su toliko debilne i zamarajuce i sluze samo da bi korisnici imali sto veci broj poruka, a to su teme: Koju pesmu slusate dok citate ovo, Najgluplja moguca rec koje se u ovom trentuku mozete setiti, Abeceda name, azbuka gradova, kaladont, sta imate na sebi... i ostale. Bad Girl, a sada Pahuljica podseca na ...... Takodje je bezobrazna, uobrazena i misli da sve ume najbolje da proceni, kao i Ivan. Odakle njemu pravo da se buni i da kaze nekome da ima bolesni mozak, kad je njegov vec propao i unisten, alkoholom, kompjuterom i poremecenim nacinom zivota. Ima na ovom forumu i dece od 13 godina koja su simpaticna Ivanu, pa izigravaju neke genijalce i smeju da se suprotstave starijim, iskusnijim i boljim od sebe. Ivan nekada ima obicaj da kritikuje stvari o kojima nista ne zna i da vredja i napada bolje od sebe.
Ako se Ivan bude bunio protiv ovoga, sto sam ja napisala on time vredja sebe i priznaje gore navedeno i zato neka dokaze da je u njegovom mozgu ostalo bar 1% pameti i neka cuti. Ako neko bas hoce da izjavi nesto protiv mene, spremna sam da mu se dalje suprotstavim.
Evo,ovo sam napisala na brzinu, mogla sam i bolje, ali me je mrzelo da ulazim u ostale detalje, jer nisu vredni toga, a posebno onaj naduveni idiot Ivan.
nemam komentara na ovo ... nisam se nasao prozvanim , tako da i necu da komentarisem , osim ako ENERGY ima i za mene nesto da kaze , evo tu sam , mislim da je netreba banovati niti bilo sta drugo , jer je rekla sta je imala , to je njen licni stav , mada nisam za ovako javno pljuvanje , vredjanje ... ali opet kazem da je rekla sta ona misli i to pravo joj ne moze niko uskratiti ....
SF na tebe je red sam odluci .....
A sto je ENERGY tako ogorcena ... bas bih voleo da znam ....
ok, mene stvarno ne dotice to sto si napisala... svako ima prava na svoje misljenje... ti si svoje iznela, a i ja sam moje o tebi, na nekim predhodnim temama... svi mi ponekad napisemo neku glupost, ali ti si vise puta, a mi smo to samo komentarisali... ali ja tebi nikad nisam napisala da si bezobrazna...
ja se izvinjavam sto ovako upadam, ali.. kogod da je ovde, mislim da je dosao svojom voljom, ako je ostao, onda mu se svidja, ako mu se ne svidja lepo ode, i svi mirni.. pa ima jos mnogo foruma i mnogo ljudi, a hvala Bogu, svako od nas moze da bira.
sto se tice sf-a i njegovog odnosa prema "obichnim korisnicima foruma", kako si ti rekla, ja sam jedan od gore navedenih i kadgod sam zatrazila pomoc, dobila sam je, ne samo od ivana.
jos nesto, rekla si da ovde komentarisu oni koji imaju nesto protiv tebe, pa posto komentarisem, htela sam samo da naglasim da protiv tebe nemam apsolutno nista, tvoji problemi tvoja stvar, komentarisem kao sto bih i svaku drugu temu.
anyway, mislim da imas pravo na misljenje, kao i svako od nas, sto rece Zrenjaninac, ali da si tu i tamo preterala jesi, i to bi trebalo tvoje vaspitanje, ako nista drugo, da ti kaze.
Kao moderator se ne osecam nimalo prozvanim. Moj istorijat na ovom Forumu je prilicno dinamican, a ja se nikada nisam laktao da postanem moderator - na tu funkciju sam postavljem odlukom Administratora. I, ponovio sam mu vise puta, da cu pisati na ovom Forumu sve dok on ne odluci drukcije. Ovo je on osnovao, pa kome se ne svidja treba da ide i da pravi bolje ako moze. Tako da mene moj "status" ne uzvisuje u odnosu na bilo koga ovde (ni u mojim ocima, a ni u stvarnosti).
Sto se tice moralnih i ljudskih kvaliteta Ivana Minica, to moze da bude tema neke rasprave, ali je takva rasprava besmislena iz prostog razloga sto: svi smo mi, na ovaj ili onaj nacin, nekada ispali djubre i stoka. To sto je Ivan Minic dovoljno poznat, pa su i njegove mane poznatije od mojih ne znaci da je iko od nas BOLJI od njega! Naprotiv. Tako da ne bih da o ovde raspravljamo o licnosti Ivana Minica ako bas ne moramo. A cini mi se da ne moramo.
Sto se tice mog stava o ovoj temi uopste i o Ivanu pojedinacno, ja sta imam da mu kazem kazem mu, ali to cinim uz obzirnost da je i on ljudsko bice pogresivo kao i mi, osecajno kao i mi, ponekada smrad i djubre kao i mi, ponekada porazen kao i mi, ponekada presrecan kao i mi, ponekada nestrpljiv kao i mi, ponekada ojadjen kao i mi... i tako mozemo unedogled. Besmisleno je pricati o Ivanu kada ni mi nismo nista bolji. A ko smatra da sa Ivanom ne moze da se druzi, postujem i to. Niko nam ne moze uskratiti pravo na slobodan moralni izbor.
To sto on dobija neke stvari besplatno, pa to je njegova stvar. Ako ga ljudi vole i daju mu besplatno ono sto on zatrazi, ako mu ljudi toliko veruju, onda to samo govori u prilog Ivanu Minicu kao coveku i moze se okarakterisati kao makar jedna njegova vrlina u moru njegovih mana. Pa ni tu se on ne razlikuje od nas nimalo, posto i mi imamo poneku vrlinu u moru nasih mana.
Glavni administrator foruma, Ivan Minic je jedna netolerantna, uobrazena i bezobrazna osoba. Misli za sebe da je iznad proseka, da mnogo zna i da je bolji od drugih. Uobrazio se zato sto je administrator foruma, i sto je glavni i na drugim sajtovima.
O meni pravo da sude dajem iskljucivo onima koji me poznaju koji su samnom imali i dobre ali i lose trenutke. Ja za sebe mislim da sam iznad proseka jer stvari koje izdrzavam i koje postizem to svakako jesu, to je mnogo puta potvrdjena stvar. Stvari koje sam postigao malo ljudi je postiglo i sa mnogo vise godina od mene. Nisam se uobrazio, samo znam da cenim sebe i znam da volim sebe, jer ako sebe ne volim i ne cenim tesko da cu bilo koga drugog moci. Gledajuci prosek oko sebe, mogu jedino da procenim da sam ipak iznad u mnogo stvari i da sam po tom pitanju sobom zadovoljan. Mogao sam biti bolji, mogao sam postici vise, ali mogao sam i manje. A za 19 godina sam ipak postigao prilicno, svidelo se to nekom ili ne, prihvatao to neko ili ne. Moje ime znaci, moje ime znaju ljudi, i 90% ga zna po dobrom, ako neko spada u onih 10% [a 10% od ukupnog broja nije malo] moje saucesce.
Citat
To je njegov problem sto se on razume u kompjutere i na sve strane ima neku vezu i sve dobija besplatno, a buni se kada ga korisnici na forumu pitaju za neki crack ili nesto slicno.
Razumem se, zaista bih sebe smatrao idiotom kad sa ovim mozgom i ovim vremenom ulozenim u rad na njemu i ostalim aparatima mobilne kancalarije ne bih znao da rukujem vise nego dobro. Imam mnogo veza jer znam mnogo ljudi i mnogo ljudi mi duguje usluge. Sve sto radim je 100% legalno i nikog ne ugrozava. Crack? Nisi cula da je od pre 2 godine razmena serijskih brojeva i crackova zakonom kaznjiva i odgovara i onaj koji uslugu zatrazi i onaj koji mu omogucava da krsi zakon, tj ja. Ako se tebi lezi u zatvoru za to, a ti lezi cero, tvoj problem zaista, ja necu. Nesto slicno? A sta to konkretno ima a da nije ilegalno a da sam pravio neko pitanje osim ako je situacija da neko postavi pitanje na koje je 10x odgovoreno [kao npr ti]? Vrlo lepo pise na mnogo mesta na forumu da ne postavljate ista pitanja i da koristite blagodeti helpa faq-a i searcha. Ko ne zna da cita, ne treba ni da pise.
Citat
Nema razumevanja za obicne clanove foruma, misli da svi moraju sve da znaju. Ako neki clan foruma nesto ne razume ili napravi neku gresku, odmah postaje bezobrazan i drzak prema njemu, gladajucu i da ga ponizi..
Imam razumevanja za obicne clanove foruma, samo nemam razumevanja za one koji su dosli da se prazne i izivljavaju i one koji se kurce da nesto znaju a iz svakog posta izbija da nemaju pojma o tome. Ko zeli da nauci treba da pita, i odgovor ce dobiti, kao sto 90% ljudi dobije. Ne volim da ponavljam istim ljudima vise puta istu stvar, takav sam, imas nesto protiv? Jel te neko vezuje za ovo?
Citat
Posto je on administrator, normalno je da on pored sebe ima moderatore, koji su dobili taj status po aktivnosti na forumu ili preko veze.
Postoji mali broj ljudi koji su tu preko veze i to zbog egzaktnih znanja koja imaju a koja su povremeno potrebna. Velika vecina je status krvavo zaradila. Kome se ne svidja to sto pojedini ljudi imaju status zato sto ja tako hocu, neka se pomire sa time da u svakoj firmi i svakom poslu ima neko ko je tu jer je ili neciji rodjak ili kao u ovom slucaju on za to doktor nauka.
Citat
Ivan Minic, koji je uobrazio da je SerbianFighter, sebi, moderatorima i administratorima, dozvoljava da napadaju i vredajaju obicne korisnike.
Nisam ja sebi dao to ime, to ime je prvi put izgovoreno na televiziji u emisiji u kojoj sam redovno gostovao, nakon toga je to krenulo da se ponavlja i provlaci, oni koji me poznaju znaju da mi nick stoji jer u zivotu nikad nista uraditi neces ako nisi borac, borac sa sobom i sa njim jer zivot je u sustini zajeban, to sto ima par izuzetaka kojima nije, ne znaci da pravilo ne vazi. Niko nema pravo da vredja korisnike, i niko i ne vredja korisnike ako oni to ne zasluze.
Citat
Ako nekog drugog na osnovu povrsnog kriterijuma proglase glupim i cudnim, odmah ga ismejavaju ili banuju, dok on i ostali imaju pravo da lupaju i pricaju o cemu zele.
Do sada su banovani ukupno 5 usera, iz sledecih razloga: 1. Spam i nakon nekoliko upozorenja. 2. Vredjanje na rasnoj i nacionalnoj osnovi. 3. Uznemiravanje clanova na privatne poruke i mail. Ismevanje? Gde , kako? Ako neko kaze da je Bog za nesto na racunaru a ne zna ni kako se pali kompjuter i treba ga ismejati. Mozda shvati da ne moze tako da prica i tako se ponasa, ako ne shvati pokusacu jos konkretnije da mu objasnim.
Citat
Ako je forum njegov to ne znaci da on moze da se ponasa kako hoce.
Zapravo, ja mogu da se ponasam bas onako kako mi se hoce, jer je to moje. Ali svi koji su ovde znaju da se ja ponasam po nekim meni znanim moralnim pravilima i vrlo malo njih ima problema samnom.
Citat
Ivan sebe smatra iskusnim Bogom.
Ne verujem u Boga, ne poznajem coveka i zaista se u vezi njega ne bih izjasnjavao. Za sebe smatram da sam ovde prvi jer da mene nema svega ovoga i mnogo cega drugog ne bi bilo, ali isto tako smatram da je svaki clan koji je ikada ista korisno ovde uradio [a korisno je sve sto nije stetno] veoma vazan jer bez njega sve sto ja radim gubi smisao. Funkcija lidera je da zastupa i usmerava i pomaze obicnog coveka.
Citat
Ako se on vec razume u mnoge oblasti, nije lepo da se pravi da zna vise, da tako slobodno kritikuje, jer je to mnogo, dosta je to sto je on los kao osoba.
Ne pravim se, smatram da je ono sto znam jako mnogo i da zaista nema potrebe to naduvavati. Vrlo siroko znanje, produkt vrlo sirokih zanimanja i mnogo ulozenog rada. Ako neko postavi rad na kritiku, slobodno cu ga kritikovati, kome se to ne svidja, neka ne stavlja. Ja los kao osoba? Ok, moze i tako da se kaze. Imam svoje mane i ne stidim ih se jer sam svestan da kao covek nikad necu biti savrsen, ali svaku svoju gresku i manu ispravljam vremenom ne bih li za sebe i one koji su mi bitni bio bolji.
Citat
Toliko se uobrazio zbog kompjutera i ostalom opremom za njega da nece ni da pomogne drugima.
Svi koji su trazili pomoc na normalan i uljudan nacin su je dobili.
Citat
Ako ga neko nesto pita, on mu kaze, da je idiot sto baca pare za to, da je to nelegalno, da se taj korisnik ne razume, da je nezreo.
Ako pita nesto ja mu kazem sta je dobro , ne zato sto ja to volim ili ne volim vec zato sto je to dobro. Ako neko baci pare na nesto onda je idiot, ako mu se ne svidja sto je idiot sto baca pare, nek proba sam da ih zaradi pa ce i sam videti sto je idiot kad ih baca. Ako je nesto nelegalno, necu ga na silu praviti legalnim. Nema svrhe i potrebe. Ako se neko ne razume, i ne pravi se da se razume dobije uvek svu mogucu pomoc. Ako se pravi da se razume... saucesce, ali ne kontam se sa takvima najbolje. Da je nezreo? Tu rec sam retko koristio... uglavnom je bila vezana za tvoje izjave i pojavu na forumu. Posle ce verovatno svima biti jasno.,
Citat
Ivan je prvi koji je bacio pare i na kompjuter i na mobilni zajedno sa opremom i aplikacijama.
Ako se nesto isplati visestruko onda to nikako nisu bacene pare, a ako neko [konkretno troje ljudi] zive od toga u sta ja bacam pare kako kazem, i guraju svaki mesec i pored toga koliko je normalnim ljudima tesko da prezive, onda to bacanje para pametni ljudi zovu investiranje u siguran posao. Inace ako sam i bacio pare... ja sam ih i zaradio mogu sa njima sta mi je volja. Ne mama, ne tata, JA! Kad ti budes tako mogla, a ti se javi.
Citat
Prvi je taj koji sve dobija preko veze, a tesko pomaze drugim ljudima na forumu.
Ne sve, ali ako mi nesto treba, ne libim se da pozovem prijatelje da mi pomognu, kao sto se ni oni ne libe mene da pozovu. Maltene svaki put kada neko trazi na forumu pomoc, pomognem mu.
Citat
Ovaj forum je stekao popularnost zbog teme ''pozdrav za devojku koja...''.
Tesko... ta tema ima oko 8000 pregleda [ne unikatnih] za 2 godine, i to zbog toga sto jedna redirekcija vodi na nju koja i dalje ima par linkova na drugim sajtovima. Svaki dan forum ima najmanje duplo vise pregleda stranica.
Citat
U njoj je Ivan opisivao svoju patnju za Dajanom. On je tu bio veoma iskren i mazohisticki raspolozen. Govorio je za sebe da je skot, idiot, da ce da oduzme sebi zivot kasikarom, sto je i bio u pravu.Mnogi su se sazalili i poceli da mu se javljaju i tako je polako forum stekao popularnost.
To je bila jedna od prvih tema na forumu jer se pocetak rada foruma sa time poklopio, jedna tema ne cini forum, i od nje ne moze nastati nista. Kada si zaljubljen i kada nekog volis i napravis nekoliko gresaka koje su cist danak neiskustva i izgubis tu osobu sasvim je normalno da mislis za sebe da si idiot. Ja i sad za sebe mislim kad su par detalja tu u pitanju da sam mnogo pogresio, ali ne mislim da sam idiot, proslo je vreme neke stvari su se ispeglale i sada znam gde sam i kako napravio greske, znam i zasto i znam da ih vise ne ponavljam. To je skola zivota koju svako moze proci, kod drugih stvari mozes se uciti na tudjim greskama, kad je ljubav u pitanju ta fraza nema smisla. Moras se opeci sam da bi shvatio. Ivan je mnogo pre pocetka rada tog foruma imao prijatelje koji su mu pomagali da prodje tu krizu, i hvala im da njih nije bilo ja ne bih to pregurao... da njih nije bilo, ja ne bih ni imao razlog da to preguram.
Citat
Ne znam da li je sada Ivan dobar sa Dajanom i zasto ga je ona tada ostavila, ali sam u pravu kada kazem da takva stoka od coveka ne zasluzuje devojku.
Dajana se Ivanu u januaru javila... nije mogla da spava... nedostajao joj je stravicno... shvatila je da neke greske nisu mogle da se izbegnu... pricali su... pomirili se... bilo im je predivno... kao nekad... samo zrelije pametnije i lepse... a onda su shvatili da zbog nekih stvari koje su se promenile nece imati smisla ako nastave jer to nema buducnost... Zato sad ivan ima devojku koja je srecna i koja njega cini srecnim... i sa kojom ima buducnosti...
Citat
Ostali clanovi nisu nista bolji, normalno zato sto se slazu sa Ivanom koji nikako da se opameti.
... moj golube beli.
Citat
Jeste da ovaj forum ima i korisnih tema, koje se desi da budu upropascene zbog gluposti, administratora i moderatora
Sloboda misljenja sluzi da bi svako imao pravo na misljenje, iskreno... mislim da je ona tu zbog onih koji u normalnoj situaciji da se neko normalan pita nikad to pravo dobili ne bi, ali dobro..
Citat
dok ima onih koje su toliko debilne i zamarajuce i sluze samo da bi korisnici imali sto veci broj poruka, a to su teme: Koju pesmu slusate dok citate ovo, Najgluplja moguca rec koje se u ovom trentuku mozete setiti, Abeceda name, azbuka gradova, kaladont, sta imate na sebi... i ostale.
To su teme koje postoje na svim forumima i kao takve postoje i ovde.
Citat
Bad Girl, a sada Pahuljica podseca na ......
Andjela... samo treba da je upoznas.
Citat
Takodje je bezobrazna, uobrazena i misli da sve ume najbolje da proceni, kao i Ivan.
Ako sam upola "bezobrazan i uobrazen" kao ona, zaista mislim da sam uspeo u zivotu i da sam dobar i srecan covek.
Citat
Odakle njemu pravo da se buni i da kaze nekome da ima bolesni mozak, kad je njegov vec propao i unisten, alkoholom, kompjuterom i poremecenim nacinom zivota.
Sta me ne ubije samo me moze ojacati. Gresio sam, mnogo, i mnogo radio na ispravljanju svojih gresaka. Moj mozak radi sasvim ok, za svoj se zabrini.
Citat
Ima na ovom forumu i dece od 13 godina koja su simpaticna Ivanu, pa izigravaju neke genijalce i smeju da se suprotstave starijim, iskusnijim i boljim od sebe.
Jedino dete od 13 godina je LALALA i on je stvarno ok decko, po meni on je genijalac jer ima zdrav nacin razmisljanja i vrlo dobre rezone za svoje godine... nema nikakvu protekciju, ali njemu s obzirtom na ponasanje to i ne treba. To sto je neko stariji ili mladji nema nikakve veze sa njegovim znanjem. Neborjano puta sam bio najmladji u timu, u firmi sa kojom sam ovih dana sklopio posao radim sa ljudima koji su duplo stariji od mene i ja sam im sef. Zasto sam ja sef? Zato sto ja znam duplo vise od njih iz te oblastyi koja je neophodna, tu godine ne pomazu, trazi se znanje.
Citat
Ivan nekada ima obicaj da kritikuje stvari o kojima nista ne zna i da vredja i napada bolje od sebe.
Malo je takvih stvari jer i ako se petljam u stvari koje me ne zanimaju povremeno tipa astro ili religija o tim stvarima radi licne kulture znam vise nego dovoljno za ozbiljnu diskusiju.
Citat
Ako se Ivan bude bunio protiv ovoga, sto sam ja napisala on time vredja sebe i priznaje gore navedeno i zato neka dokaze da je u njegovom mozgu ostalo bar 1% pameti i neka cuti.
Ja bih da sam na tvom mestu promenio ime i licni opis da me neko ne prepozna, ali posto sam na svom mestu, bice mi cast da u prilog posta objavim svoju sliku
Citat
Ako neko bas hoce da izjavi nesto protiv mene, spremna sam da mu se dalje suprotstavim.
Ima ljudi koji su mazohisti
Citat
Evo,ovo sam napisala na brzinu, mogla sam i bolje ali me je mrzelo da ulazim u ostale detalje, jer nisu vredni toga, a posebno onaj naduveni idiot Ivan.
Jel mogu ja sad ukratko, posto ajde, nisam sitzao ovih dana na forum, a neke sitnice ipak valja spomenuti.
Dakle ovo je napisala ENERGY na forumu u poslednjih par meseci koliko je tu, cisto da ne dolazi do zabune.
Citat
Nisam jos pogledala link. Ako ima negde napravite ringispil koji okrecu cigani, sa masnom kosom punom vaski i peruti iz koje curi znoj pun blata i pocepanim odelom uprljanim raznim telesnim tecnostima i smecem iz kontejnera. Cilj tog ringisila neka bude da niko ne dobije neku zarazu ili da se onesvesti od njihovog smrada.
Dalje
Citat
Pa sta ??
Ima i drugih stvari koje sam radila kada sam bila iznervirana. Kada sam imala 13 godina razbila sam slusalicu fiksnog telefona o pod. Tata me je napao zbog toga i krenuo je na mene, ja sam se odbranila i gurnula ga na stakleni sto i kako je pao povredio je nogu i razbio vaznu. Ove godine sam razbila drugu slusalicu od fiksnog telefona o pod, bacla sam ga sve dok se nije polomila antena. Prosle godine sam toliko bila besna zbog necega da sam isekla makazama sve mamine kosulje, haljine, suknje... Pre mesec dana sam uradila ovo. Vratila sam se ljuta sa nekog rodjendana i rekla sam mami da idem od kuce i da cu uzeti kljuceve od kola. Rekla sam joj da cu da naletim kolima na prvo sta mi smeta - nisam mislila ozbiljno za to drugo. Nisam znala da otvorim njena kola, jer imaju neki specifican nacin otvaranja. Onda sam uzela mobilni i rekla sam mami da sam zaustavila jednog nepoznatog coveka i sada me on vozi kolima van grada i zajedno sa njim idem u osvetu. Mama se toliko uplasila i pomislila da sam kidnapovana i upropascena. Tata je hteo da zove policiju da blokiraju sve izlaze. Uzbunio se ceo komsiluk zbog tog dogadjaja. Mama i tata su bili strasno uplaseni i sto puta su me zvali na mobilni i ponvaljali da kazem gde se nalazim i da sam u velikoj opasnoti. Ja sam rekla da me je taj covek odvezao negde daleko da smo stali na nekom mracnom nepoznatom mestu, da ne zeli da me vrati nazad i da ne smem da kazem gde sam, jer je on neki narkoman. Tata me je kasnije opet pozvao na mobilni i rekao, ako treba ponecu pistolj, kazi mi gde si, ima svacega, ljudi trguju sa zenama. Htela sam jos gore da ih uplasim i rekla sam im da tom coveku nije dobro i da hoce da ubije zbog mene i da ce me posle odvesti kolima van granice. Oni su se toliko uplasili i stvarno su hitno kolima krenuli u policiju. Kada sam to videla, (sve vreme sam se krila u blizini i izmisljala ceo dogadjaj). vratila sam se kuci i rekla im da sam izmisila ceo dogadjaj. Posle su dosle komsije da nas smiruju
I jos malkice
Citat
Ja sam imala tolikih problema i toliko sam bila nervozna da sam skoro unistila dva mobilna telefona u boji sa kamerom, jedan sam bacala po podu, a drugi sam gazila sve dok mu nije crkao display. Prosle godine sam se vratila toliko besna kuci, da sam demolirala ceo stan. Povadila sam i pobacala sve stvari iz svih ormana. Onda sam skakala po tim stvarima, uzela sam da prosipam zejtin, prasak za ves, alevu papriku, so, secer, brasno i ostale kuhinjske tecnosti po njima. Polivala sam sokovima i vodom plafone i zidove u stanu. Vodom sam poplavila ceo hodnik i kuhinju. Crnim lakom za cipele sam izvrljala sve sto je belo u stanu, raznim natpisima. Karminom sam izvraljala tapete. Pobacala sam sve cipele i druge stvari iz kupatila i ubacila u kadu i pustila da se puni vrelom vodom. Uzela sam tus i polivala njime po celom kupatilu dok nije eksplodirala sijalica. Neke stvari su zavrsile i u WC solji. Prevrnula sam sve stolove i stolice, rasturila sve krevete, ima nesto sto sam i razbila. Moja mama je sredila stan i sada je sve izgleda kao pre toga. Rekla sam da vise necu kada sam nervozna da bacam, ali opet mi se desava, da povremeno gadjam mamu jastucima, da cepam novine da nesto tresnem sutnem, da se derem...
Idemo dalje!
Citat
Sta ima tu da se vidi kod Severine. Ona je jedna nakaza koja izgleda kao ocerupana patka. (ima usta kao kljun od patke)
I jos malkice
Citat
Ne volim da jedem burek sa sirom, a ni sa mesom, jer taj mnogo smrdi. Jedam ga samo ako sam mnogo gladna a nema niceg drugog. Mrzim i Dina Merlina, onu sedu rascerupanu nakazu, koji ima facu neke poluzene od 60 godina i bradu kao u osmudelog deda mraza.
Ajde ajde, nemojte sad da odustajete
Citat
Imam pravo da kritikujem ponasanje i oblacenje danasnje omladine. Debil je onaj ko se buni protiv onih koji su upravu, odnosno mene. Jer stvarno me nerviraju, ova glupa mesta za izlazak, marcni kafici puni mangupa i uobrazene devojke i mladici koji se nepristojno oblace da bi izazivali svojim izgledom. Meni smeta to sto takvi namecu svoj stil oblacenja i onima koji nisu takvi. Onaj ko nije kao oni odmah ga proglase glupim. Ja nisam rekla da treba da se oblacimo kao debili da bi izgledali obicno, nego da se obucemo pristojno, a ne naduvano, nepristojno i mangupski
Evo evo, ide
Citat
Ja danas toliko ne volim da jedem te kremice da me njihov beli deo podseca, na majonez sa secerom i zejtinom, a braon na svinjsku mast sa kafom i secerom.
Rekoh ... ide
Citat
Nakaza. Samo joj fali povracka po odelu, sline da joj cure iz nosa i neke zvalave splacine na ustima.
Vozi misko.
Citat
Severina je ruzna i deformisana, a on ima kretensku facu. Svidja mi se sto se ovako obrukala.
Pazi krivina...
Citat
Ja sam iznad proseka za svoje godine, kao sto si i ti rekao negde na forumu da nisi tipican primerak beogradskog 19-godisnjaka. Tekst je takav jer sam zurila kada sam pisala i nisam mogla bolje da slozim recenice i ne vidim da je nesto tu previse ponavljano. Napisala sam ga tako da svako moze da ga razume.
Evo dosta...
Citat
Kada dodjem kuci nervozna, desi se da se derem ili da nesto bacim, ali kada sam na javnom mestu iznervirana ne zelim da uradim tako nesto, ali hocu jednom kada treba da krenem da se svadjam sa nekima koji mi prave probleme. San sigurno govori da treba da pazim.
... eto
Citat
Ja sam mislila samo na Srbe. (ima i onih koji su zasluzili da budu u Hagu)
Prvo hocu da kazem da su Milosevic i Seselj greskom u Hagu..
Straso me nervira, kada cujem da neko govori protiv radikalne stranke i SPS-a.
Mislim sve najgore o Petooktobarskoj revoluciji.
Etc. Zaista nema potrebe vise. Leci se.
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Kao što reče Ćira, nisam prozvan, pa ne bih opsežno komentirao.
Ipak, budući da Ivana smatram svojim prijateljem, mislim da je red da kažem samo jednu stvar u njegovu "obranu" (kao da mu ona treba), štogod sam ga zamolio da mi objasni, pomogne, nađe, uputi me na neki koristan link ili nešto slično, pomogao mi je maltene odmah, i nikad me nije ismijavao, iako sam (on to najbolje zna) znao pitati stvari koje su se njemu morale činiti tako jednostavne, da bi pomislio (osobito dok se nismo baš najbolje poznavali) da sam idiot, a nažalost, našlo bi se puno ljudi koji bi me odj.....
Što je uzrok ovog topica, ne znam i ne ulazim u to. Svatko ima pravo na svoje mišljenje, ali mislim da se neke stvari mogu bolje rješiti direktnim razgovorom, preko ICQ-a, privatnih poruka ili kako već, a ne napadanjem, jer često se radi o običnim nesporazumima.