@ENERGY Ne ulazim u to sta je razlog za ovaj post ali mislim da nisi u pravu ovde sam poodavno i kada god mi je trebala pomoc (a bilo je slucajeva,puno) uvek sam je nalazio.Sem toga SF je covek koji se toliko trudi oko ovog foruma (pogledaj samo koliko ima poruka) da i ako je nekad prema nekom bio grub ne treba mu uzeti za zlo.Ipak je ovo forum koji (bar meni licno) sluzi za jedno veliko opustanje posle celodnevnog strebanja Linearne algebre i ostalih sranja i smatram da za sve ovo sto si rekla ima i vreme i mesto a da to nije ni sada ni ovde.
Veruj mi da nemam zivaca da citam sve one citate njenih poruka... dovoljno je bilo videti razbijanje mobilnog i guranje oca na stakleni stocic... Dakle, ostaje jos samo pitanje da li osoba takvog kalibra je zaista potrebna da ugrozava Burek zajednicu?
Veruj mi da nemam zivaca da citam sve one citate njenih poruka... dovoljno je bilo videti razbijanje mobilnog i guranje oca na stakleni stocic... Dakle, ostaje jos samo pitanje da li osoba takvog kalibra je zaista potrebna da ugrozava Burek zajednicu?
Moj odnos sa roditeljima je moja stvar. Ne ugrozavam nikakvu zajednicu, nego sam samo rekla sta mislim. Ti ces da mi kazes kakvog sam ja kalibra, bolja sam od tebe i moje ponasanje i ti moji komentari o Severini,politici, Dinu Merilinu su samo bili iz dosade i sve to sto sam napisala nisam mislila ozbiljno !!!
Citat
@ENERGY , SF mozda zna nekad da bude grub ali tebi je definitvno potrebno lecenje ...
Citat
Etc. Zaista nema potrebe vise. Leci se.
Lecenje je potrebno vama, jer ste me diskriminisali na osnovu vaseg povrsnog i glupog razmisljanja.
Moram i ja reci nesto sa obzirom da mi je Ivan pomogao vise puta.Zahvalan sam na njegovoj pomoci,njegova pomoc mi je nekoliko puta pomogla da izadjem iz vojske (da dobijem izlaz u grad).Nikada me nije odbio,cak i kada sam ga propudio u 7 ujutru,nista lose mi nije rekao (vecina nas verovatno bi) nego mi je pomogao bez odlaganja.Dovoljno je da opgledas teme,samo ih CITAJ i videces da kada god je neko nesto pitao,zatrazio pomoc,vecina odgovara je Ivanova (ne umanjujem rad drugih clanova) i to skoro u istom danu. Ovo naravno nije hvalospev o Ivanu,jer i on je gresio i pravio greske,kao sto ce raditi i u buducnosti.Nekad je bio prek,nekada ja burno reagovao,prevideo nesto.Ali to je sve za ljude!!Svi gresimo i gresicemo.Mada to se pobija sa svim onim sto je dobro uradio.
Diskriminisali su te na osnovu tvojih postova koje si sama pisala.Njihovo "povrsno i glupo razmisljanje" kako si ti nazvala, si ti izazvala svojim pisanjem i svojim razmisljanjem. Necu ulaziti u lecenja jer to moze samo da kaze psihijatar ili strucno lice.Ali za tvoje PONASANJE su krivi tvoji roditelji.Mnogo je vazno kucno vaspitanje.Necu kriviti tvoje roditelje ,mnogo, jer ljudi stvano moraju puno da rade da bi obnovili sve sto ti polomis.Necu mnogo da komentarisem tvoje postupke jer su to drugi vec radili, ali zapitaj se da li je to sto si ti radila normalno?Duboko se zapitaj!Ne znam samo kako te nije sramota da kazes da si udarila roditelja ili da si gadjala roditelje.Jer ma kakvi oni bili makar te snabdevaju stvarima za lomljenje
Ako ti se nesvidja ovde niko te netera da dolazis.Definitivno moras da se zapitas sta je sa tobom kada pokusavas da blatis coveka koga ovde postuju i cene.Jer vecini ovde je Ivan nekako pomogao!
Ti ces da mi kazes kakvog sam ja kalibra, bolja sam od tebe i moje ponasanje i ti moji komentari o Severini,politici, Dinu Merilinu su samo bili iz dosade i sve to sto sam napisala nisam mislila ozbiljno !!!
Ne sumnjam uopste da si bolja od mene, mnogi su ljudi bolji od mene. Ali sumnjam u to da je tvoj otac zdravorazumska licnost kada moze da dopusti da tako nesto radis. No, posto si ti bolja od mene, samo nastavi dalje da pises iz dosade i zivis iz dosade. Nema sumnje da ces daleko dogurati.
cccc . Sale imas 33 godine i ovde se motas sa nama decom
druze opusti se ... svako kaze sta misli , tako i ona tako i ja i ti i SF svi mi ... ako joj tako odgovara neka joj ... necu da se mesam ... nikome ....
Moj odnos sa roditeljima je moja stvar. Ne ugrozavam nikakvu zajednicu, nego sam samo rekla sta mislim. Ti ces da mi kazes kakvog sam ja kalibra, bolja sam od tebe i moje ponasanje i ti moji komentari o Severini,politici, Dinu Merilinu su samo bili iz dosade i sve to sto sam napisala nisam mislila ozbiljno !!!
Necu ja nista da pricam, nema nikakve potrebe, ja ni ovde nisam rekao kakvog si ti kalibra, napisao sam sta si rekla pa neka ljudi sami sude, to sto ti pricas gluposti dok se opustas tvoja je stvar i tvoj problem. Ja kada nesto pisem najcesce mislim ozbiljno, a kada se salim, nikad se ne salim tako uvredljivo. Stvar licne kulture. A to u vezi roditelja je najodvratnija bljuvotina na svetu, ti posebno nikakvog prava da se na bilo sta zalis nemas. Zivi kako ti se zivi, samo ono... ne diraj me... nisam raspolozen..
Citat
Lecenje je potrebno vama, jer ste me diskriminisali na osnovu vaseg povrsnog i glupog razmisljanja.
Ja samo donosim logicne zakljucke na osnovu premisa koje mi ti sama nudis. To isto i ti radis, samo mnogo povrsnije nego ja u ovoj temi. Ljudi o tebi donose zakljucke na osnovu tvojih postova koji su blago receno idiotski, a tebi ako se to ne svidja ubedi ih da nisi idiot.
Ljudi koji su ovde rekli sve ovo vezano za mene, nisu moj istrenirani marketing tim, to su samo ljudi koji su mi dragi i koji su zbog toga sto su mi ucinili dobro uvek dobili svaku mogucu pomoc od mene.... a mnogo ih je... jer meni svako ko nije naneo zlo racunam kao da mi je ucinio dobro... Zato ja dobijam stvari po dilerskim cenama, zato ja dobijam stvari na "plati kad imas", zato ja imam posla i kada ga malo ko drugi ima, zato mene prijatelji prijatelja prijatelja preporucuju...
Ljudi mogu za mene reci da sam prek i drcan ponekad, ali ko god da zivi zivot koji ja zivim i ovoliko normalan da je pa treba mu sagraditi spomenik. Naravno to neko ko nikad u zivotu nije uzeo ni olovku u ruku da radi a kamoli nesto zahtevnije i mentalno i fizicki ne moze da pojmi.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Ja u poslednje vreme stvarno retko navracam ovamo, razlozi su vecini poznati, ali na ovo moram da odgovorim...
Citat
Nasumičan citat:
Moj odnos sa roditeljima je moja stvar. Ne ugrozavam nikakvu zajednicu, nego sam samo rekla sta mislim. Ti ces da mi kazes kakvog sam ja kalibra, bolja sam od tebe ......
Potvrdjuje se ono sto sam mogo da shvatim citajuci post i tvoj i ove ostale o tebi, jer izgleda tebi ne sme niko nista da kaze a ti sebi uzimas za pravo da kazes drugima sta ti oces......
Ako volis da delis, moras biti spreman i da primis curo.......
A sto se tice pobratima..... pa on da nije takav kakav jeste, nebi ga ni 5% fermali ljudi
Tona ljudi se slaze s tim i snjim i njegovim ponasanjem, samo se po nekad nadje uvek neko ko voli da bude pametniji i zeli da skrene malo paznju na sebe jer je sa druge strane ne postize.
Ja ipak mislim, da je Ivan tvoj Idol i da ti volis da budes kao on, ali ti to ne uspeva, a mozda si cak i ljubomorna na njega a mozda i pokusavas istim njegovim ponasanjem da postignes popularnost koju on ima..... hm... ima dosta razloga za tvoje ponasanje
Svi mi znamo Ivana kakav je i bas zato sto je takakav kakav je zato ga i volimo
A ti nemoj sad da se nerviras i da lomis telefone ( ni fiksne ni mobilne ) nego prihvati i ti kritiku jer si i ti kritikovala na daleko gori nacin nego sto su tebe kritikovali ovde.
U ostalom, vec je receno, ako ti se ne svidja, sta jos trazis ovde?? Niko te cero nbe drzi.......
Ovoj devojcici je pod hitno potrebna pomoc cika doce!!!!Ljudi,predlazem da pod hitno pokrenemo humanitarnu akciju prikupljanja dobrovoljnog priloga za njeno lecenje ali ne zaboravite da je u pitanju velika suma novca jer ce lecenje biti JAKO ,JAKO duuuuuugooooooooooo i sa ne izvesnim zavrsetkom!!! Pozdrav!