@ENERGY, jel ti sad ocekujes neko izvinjenje od SF-a ili sta? Ajde objasni mi molim te sta ti hoces? Hoces da ostanes na forumu ili neces? Ako hoces, ne mozes tako da se ponasas, a ako neces samo reci pa da zavrsimo vise s tim. Ja ne volim svadju i ovo mi stvarno ide na zivce ...
Normalno je da sada branite ivana jer se plasite da ne izgubite polozaj ili neku vezu koju imate. Da nije te tehnike i foruma u koju se ivan razume, ni pola od vas ne bi bilo uz njega. (ako ste vec rekli da je nekima pomogao)
Mozak ti je zakrzljao,zar ne znas nista pametnije da odgovorish,podsecas me na razmazenu glupu klinku koja pizdi i svadja se sa pametnim decacima jer su joj uzeli kanticu i lopaticu pa mala dosada ne moze da se igra u pesku
Citat
Normalno je da sada branite ivana jer se plasite da ne izgubite polozaj ili neku vezu koju imate. Da nije te tehnike i foruma u koju se ivan razume, ni pola od vas ne bi bilo uz njega. (ako ste vec rekli da je nekima pomogao)
Moj prvi post na ovom forumu je bio konstatovanje tvoje bolesti,nemam nikakvog razloga da se ovde "chepim i uvlachim" bilo kome a i nemam nikakav spec. polozaj na ovom forumu,a Ivana uopste ne poznajem niti mi je sta pomogao za tvoju informaciju!
Slusaj ti. Od 1000 tvojih mozgova zajedno ne moze da se napravi jedan bar sa ispodprosecnom inteligencijom. Ti mene podsecas na neko ispodprosecno, ugrozeno bice, koga je normalno drustvo odbacilo, pa sad hoce da se sveti drugima. I prestani vise da pises te nebuloze, jer ova tema nije mesto za njih.
ja nikoga ionako ne znam, niti me posebno i zanima.... dosla sam na ovaj forum da bih ubila dosadu i nista vise... ne trebaju mi svadje cak i netu... ionako cu redje da se kacim na vezu, jer je dosao raspuuuust.....
Ne vidim sta je nekom bolesnom mozgu cudno u ovom postu. Ivan je od te poruke poceo da me vredja. Ako mu se nisu svidele moje poruke, mogao je na lepsi nacin da mi kaze ili da cuti. Nije smeo da mi kaze da, odrastem, da sam nezrela, glupa, smesna...
U toj poruci smeta sledece: 1. U temi je koja apsolutno nikakve veze sa time nema 2. Mrzis nesto o cemu nemas pojma jer u vreme kad se to desavalo sedela si kuci. 3. Opravdavas ljude koji su ratni zlocinci, ako ne prema drugima, a onda prema svom narodu sigurno, to sto je tebi bilo do jaja je tvoj problem, 95% ljudi je tada ocajno zivelo. Da ih bar opravdavas argumentima, jednostavno kazes sta imas i ne mora to biti potkrepljeno ni jednim dokazom. 4. Od tad si pocela da lupas gluposti big time, pre toga si samo povremeno bulaznila o mobilnim telefonima.
Citat
Jeste, samo idiotima mogu da lice na idiotske. Zasto bih se ja ovde dokazivala pred gorim od sebe i niko nije vredan toga da ga ja ubedjujem.
Vazi, ajde onda lepo u neku bolnicu tamo ima boljih od tebe
Citat
Ja sam zasluzila da budem ljubomorna, da napadam, kritikujem jer imam lose drustvo i zbog njega nista ne mogu da postignem sto hocu. Bas mene briga za ivana i cini mi se da je njegov zivot veoma tezak, naporan i iscrpljujuci.
S kim si onakav si. Ako imas DRUSTVO koje je lose, zapitaj se kakva ti mozes biti. Ja imam drustvo kojim sam se uvek ponosio i uvek cu se ponositi. To dovoljno o meni samom govori.
Ljudi su samnom bili i kad nisam bio admin bureka i kad nisam bio moderator na 1000 mesta i kad nisam bio ono sto sam danas, u tome se razlikuju prijatelji od onih koji traze iskljucivo korist. Da nije bilo ovih ljudi ovde burek danas ne bi bio ono sto je , pitanje dal bi ga uopste bilo.
Ja da se izvinjavam zaista ne osecam nikakvu potrebu, svakim svojim komentarom potvrdjuje da ne bih trebao.
Ovde niko ne gubi mesto i status ako se suprotstavi meni, kao sto ni ti nisi banovana bez obzira na to sta si rekla na ovoj temi
Niko nije stao u tvoju odbranu, a ovde ima ljudi koji se ne slazu uvek samnom, zato Energy, ako imas nesto pametno reci, reci, ako neces pametno nema veze odgovaraj kao do sad, al ako me smori tema ja cu je zakljucati, posto zaista nema svrhe jer je zaista svima jasno ko je kome objasno neke stvari na ovoj temi. I iz aviona se vidi.
Ne vredjaj clanove, jer ako mislis da su ono uvrede sto sam pisao o tebi ne znas kakav mogu da budem kada to zelim, a ja ni u jednom postu nisam rekao ni jednu laz vezano za tebe, u ovoj diskusiji se to samo vise puta potvrdilo.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Da si ti ziva i zdrava, vecina nas na forumu poznaje Ivana jos dok burek nije ni smisljen, a kamoli osnovan......
Pobratim je jedna obicna blesava i luda budala (s tim sto je on jedan od retkih ljudi na svetu koji to imaju cak i napismeno, s razlikom od mene, ja to jos ganjam tu potvrdu ) koji je kakav je i kakav ce da ostane i nece se promeni. Kome se svidja svidja mu se, kome ne nek ide tamo gde nema Ivana, a to ce malo teze da nadje
Sad malo ozbilojno, sto Zoki vec rece, mos´ li ti nama objasnis malo smisao ove teme ovde. "Normalni" ljudi napisu vakav post i odu i ne vracaju se nikad vise, a ti koliko vidim i dalje redovno posecujes ovaj forum, pa mi nije jasno sta si htela da postignes sa otvaranjem ove teme???
Ipak se potvrdjuje ono sto sam vec reko, ljubomora i ceznja za paznjom....... pokusavanjem i kopiranjem tudjis nacina i ponasanja neces postici Boga mi nista.
Bolje da steknes paznju normalnim ponasanjem, ponasanjem onakva kava si, a ne da kopiras druge.
Samo ces odstraniti ljude od sebe. Ako se tako i prirodno u drustvu ponasas, nije ni cudo da imas lose drustvo, mada bi trebala biti srecna da ga imas UOPSTE. A mozda te to tvoje "drustvo" samo i trpi da bi imali o necemu da se smeju kad im je dosadno........