Epa, kad prsneš,čuće se nadaleko, koliko kuliraš...
Znaš šta, ne mislim da muškarci beže od nesrećnih žena, čak šta više, one ih privlače, jer su lak plen. Muškarci se boje jakih žena, sa jasno izgrađenim stavovima.
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo "Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo "Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.
Ja već par dana razmišljam gde da kidnem....banja-banja.........mada bi bilo dobro jedno more........imam sad love, ali moram da vratim dug kumu, jbg. Svake godine idemo na kampovanje barem dva puta na 4-5 dana, a ove godine nismo išli zbog nekih problema u društvu...............aaaaaaaaa.........hoću u šumu!