Imala sam ja te faze, možda ih u stvari još imam.........iako imam dečka koji je nežan i sve to......samo...........osećam da mi nešto fali...........šta bi to moglo biti?
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo "Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.
Ma i zasmejava me, i sex je super...samo mislim da je problem u mentalitetu, ja sa severa Bačke, odrasla na selu maltene, a on dete sa Novog Beograda..........malo i društvo..........prihvatili su oni mene, moji su prihvatili njega.....ali....joj, mislim da je to samo faza.........i ima tu malo onog što je rekla glavna sestra.........mada ne bukvalno, i što ne mogu da se opustim ponekad pored njega (tipa, prevrtanje očima kad popijem jedno pivo.......ili kada uzmem You know what....mada on konzumira oba), i stalno mi nešto popuje.................ja kažem njemu........čoveče, ja sam Ovan, ja imam ogromnu energiju..........moram negde da se ispucam......a to radim preko muzike ili slikanja ili tetoviranja.......a da se ja upišem na kendo ili aikido? Ala sam vas smorilia...........sorry.
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo "Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.
ma nisi nas smorila, samo...to prevrtanje očima ...svaka ti čast kako iskuliraš. Mislim, to je dobra osobina-umeti da se ujedeš za jezik ponekada...ali ja sam dupla škorpija i progovorila bih na lakat(nije pozitivno, ali prazni ventile).