Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NZS briše nezaposlene zbog lenjosti  (Pročitano 10662 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Ta sluzba za zaposljavanje je jedna apsolutno nepotrebna organizacija a ceo sistem koji te brise sa biroa ako ne dodjes tacno taj dan kada ti je receno je pomalo umobolan.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
i meni su svojevremeno poturili tu pricu. i bas sam nesto jurio prvu sansu da bih dobio nesto vecu platu. kao. 'jbg, niste se javili, ne mozete da konkurisete za prvu sansu'. rekoh im: 'sta, nisam se javio (kako ovo glupo zvuci) i treba me streljati?!' tu su me ljudi okolo podrzali, da sam hteo mogli smo ih sve povesati i zapaliti im onu njihovu beskorisnu kancelariju. naravno tu sam isao do neke tupave advokatice koja je drvila svoje. vazi neko glupavo pravilo, pojavi se ponovo za 6 meseci od prethodnog javljanja.
nemam problem da me obrisu kada se 'ne javim', ali cim sam dosao, znaci da sam se aktivirao i hocu da svi u NSZ stanu mirno jer je dosao jebeni klijent..a ne: 'dodji 30 septembra'.. Smile.
« Poslednja izmena: 24. Maj 2011, 15:42:45 od 1deki »
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

zvekete rodjaci

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 6155
Zastava Суботица
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 3220

da, ali ako se ti sam ne interesujes, ne zanimas, ne pokazes zelju, ko ce ti naci posao? oni sigurno nece.

Moto NZS je: " Mi nismo tu da bi vam nasli posao", i to  ponovljen milion puta mojim drugaricama, koleginicama sa faxa i poznanicima koji traze posao. Sto je najgore, tu njihovu mantru  na najdrskiji nacin saopstavaju ljudima. 
Ja sam dugo izbegavala da se prijavim na NZS cisto da ne bih dosla u napast da ih priupitam zbog cega oni primaju platu, i sta je njihov posao kad vec nisu zaduzeni da pronadju radna mesta ili adekvatnu radnu snagu.
 Kada sam se prijavila,  otvoreno mi je  receno da se obratim svim prijateljima i svoj rodbini jer  su oni najsigurniji za dobijanje nekog radnog mesta i da sama  sebi nadjem poslodavca  koji bi me primio kao pripravnika. Uz to sam dozivela da mi CV prepravlja osoba koja nema blage veze sa bilo cim i to tako sto mi brise navedeno radno iskustvo, njeno obrazlozenje je glasilo: " posto nemas radno iskustvo u svojoj struci, nemoj ni da ga navodis", a svi poslodavci na intervjuima pitaju, neki cak i cene kad vide da ljudi imaju neko radno iskustvo jer radno iskustvo znaci i radne navike.

IP sačuvana
social share
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.”

William Gibson
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
LG Google Nexus 5
Citat
" posto nemas radno iskustvo u svojoj struci, nemoj ni da ga navodis"

za ovo si je mogla tuziti, jer tvoje radno iskustvo, ako si imala ugovor, NE smeju da obrisu.

IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

zvekete rodjaci

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 6155
Zastava Суботица
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 3220
Citat

za ovo si je mogla tuziti, jer tvoje radno iskustvo, ako si imala ugovor, NE smeju da obrisu.

Radno iskustvo mi je izbrisala samo iz CV-a, tacnije precrtala ga je i rekla da to treba da izbacim.  A sve njene savete o pisanju istog mogu da okacim macku o rep.
Sreca moja pa sam ja sastavljanje CV-a  "vezbala" daleke 2002. godine, kada sam pohadjala moj "American Business English and Culture" kurs  kod jedne amerikanke koja je dosla na razmenu profesora, zena nam je dala bas dobre savete kako treba da izgleda CV jednog pocetnika, kao i da slobodno  navedemo neka  svoja radna iskustva koja su nam pomogla da steknemo odredjene vestine -sad lupam  npr. rad u trafici-rukovanje fiskalnom kasom i tome slicno. A koliko cujem i od drugarica i koleginica-nijedna jos nije imala neprijatnosti zbog toga sto je navela neki sezonski posao ili neko staziranje   ili volontiranje u svom rezimeu.
IP sačuvana
social share
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.”

William Gibson
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
LG Nexus 5
Nista ne brisi iz CV-a, suncice, to ti je osnovno pravilo.

Citat

Ima raznih slepaca...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
mob
Nokia 
Iju pa ko je cuo da se CV brise  Smile
Kako moze da ti "visak" bilo kakvog radnog iskustva smeta?
Koji kreteni to odredjuju ccc  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Nepoznat
Browser
Android 10.54
mob
Apple 15
Ko jos trazi posao preko Biroa?
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Samsung XYZ1004
I sad neko da ocekuje da ce takav da ti nadje ili makar pomogne da nadjes posao?  Smile

...ali ce svoju veliku i nicim zasluzenu platu da uredno dobije, i onda sere po medijima kako ljudi ne zele da traze posao.

Olos!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
LG Google Nexus 5
Citat
Ko jos trazi posao preko Biroa?

oni koji ne zele da ga nadju  Smile
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.