Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 14:47:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nymphomaniac (2013)  (Pročitano 14631 puta)
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 27.0
mob
Motorola 
Londonski Telegraf (Tim Robey) :

" Nymphomaniac is about masturbation, Fibonacci numbers, fly-fishing, bondage, polyphonic harmonies, the Prusik knot, and Edgar Allan Poe. It’s about a pleasuring technique called “the silent duck”, which Jamie Bell will demonstrate to you, and a tea stain on a wall in the shape of an inverted Walther PPK. It’s about the practical difficulties for a lady in permitting two African gentlemen to copulate with her simultaneously. It’s about Charlotte Gainsbourg, Stellan Skarsgård, Jamie Bell, Christian Slater and Shia LaBeouf in situations you’ve certainly never seen them in before..."

U.M.E.T.N.O.Š.Ć , jeboooteee !!!

Naročito me zaintrigira onaj Fibonačijev niz , stoga se predajem ,a taman htedoh da zamutim vodu potezanjem Galena ( " Post coitum omne animal triste est sive gallus et mulier " ) , Frankfurtske škole i Munzenberg-a ( " We will make the West so corrupt that it stinks. " ) , "Golog majmuna" Dezmonda Morisa...
Sve to pada u vodu zbog "Bonačijevog sina" , ostavljajući me da se praćakam na suvom potežući  sitnuriju :

S.O.S.

Written and sung by Julie Miller:

This is making me sick; I can't stand it anymore,
You make sex so dirty - let me out the door,
What was supposed to be personal, supposed to be clean, supposed to be private, you make a public scene,
You manipulate the innocent, exploit the weak,
You aim for those too young to know the lies you speak,
Just one more commercial, you don't care what it costs,
You get your profit, you don't care whose soul got lost.

I'm sick of sex being abused,
Sick of sex being used and misused to sell me,
I'm sick of sex being used and confused by the lies you tell me, tell me.

Well, you lower yourself, you want to take me down too,
You want to intimidate anyone who don't think like you,
You make people less than animals, turn a child into a whore,
Make a precious thing worthless, just to sell a little more,
You seem sophisticated, but you're so depraved,
You turn love into a lie, 'til there's nothing left to save,
Your corruption spreads around just like a rash,
You dehumanise us all with this filthy trash.

I'm sick of sex being used and confused by the lies you tell me, you tell me.

This is making me sick.
Hollywood is king, rock and roll is next around,
Magazines, TV - we all fall down,
We got it smeared on every street, where we go and where we come,
We've get it shoved in our face 'til we all go numb,
What's a child supposed to think by the picture he gets?
You rip off his self-respect with no regrets,
You pollute the atmosphere 'til we suffocate,
I'm so disgusted I can't see straight.

I'm sick of sex being used and confused by the lies, lies, lies, lies, lies, lies, lies.

Little Rooster :

http://nymphomaniacness.com/little-rooster/

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Softpedija.jpg
(37.89 KB, 248x339)
Omiljeni filmofil (IMDb).jpg
(107.8 KB, 851x275)
« Poslednja izmena: 21. Mar 2014, 08:34:59 od Torivoje »
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Citat: zoranjurkovic5@gmail.com 20. Mar 2014, 23:20:08

Jedina mizoginija koja ima veze sa filmom ali ne i sa Trirom je prenijera koja je bila u Sava Centru 8.III u 22.00.
slažem se da se ne slažemo. mizoginije ima u Antihristu, mnogo, tako da je očekujem i ovde

Mogu da se složim da se nismo razumeli jer sam mislio samo na ovaj Trirov film.
  Ne razumem engleski toliko dobro da bi povezao i uklopio sve reči i pojmove toliko dobro da bi ih razumeo. Ono što sam video, još bolje, što nisam video je da se baš nigde ne spominje crkva i predofilija u tekstu. Vrlom kritičaru čiji je tekst prenet u originalu smeta Bah, knjiga E.A.Poa a ne smeta mu pedofilija ni promiskuitet šiparica.

IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 27.0
izgleda da se uopšte ne razumemo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
mob
Samsung 111111
Odgleda sam prvi deo i poceo drugi..Verujem da drugi deo drugog dela nece kod mene da promeni utisak , mada svejedno planiram da ga odgledam,dacu komentar na ovo do sada.

Film ako bih mu dao ocenu bila bi 5/10.

Film kao film ima ideju,neku osnovu,ali je to povrsno odradjeno.Prica je interesantna i kopkalo me sta ce biti do kraja filma..(prvog dela) i kraj me bas nije odusevio.Cini mi se da je pocetak drugog dela bio po meni stvoren za kraj prvog dela.
Film pokusava sve veme da ubaci neku dozu filozofije zivota da zacini jednu obicnu dramu.To se vuce kroz ceo film i iskreno nije me odusevilo ali sam siguran da je to ono sto je od samog starta i bila ideja.Da se na dozu ekstremne eroticnosti doda ogromna doza filozofije ..pa malo drame , romantike i na kraju neki srecan kraj.
Nije im uspelo.

Imam oko za detalje.Par detalja me uzasava.
Prvi..
Secate se njenog oca ? Da naravno.Neki doktor koji voli sumu i jasen.
E sad u pocetku on i lici na oca.Jer je ona dete.Ali deo kad umire u bolnici..je retardiran.
Ako ne znate o cemu se radi u filmu i premotate do tog dela..gde ona bdi nad njim,nema sanse da bi mogli da pretpostavite da je to njen otac.U najmanju ruku joj izgleda kao stariji brat ili muz,momak i tako dalje.

Drugi...

Mozda je trebalo ovo da bude prvi detalj ali ajde.
Ljudi ocigledno nisu znali kako da pocnu film..Pa su jelte prebijenu devojku sa ulice spojili sa nekim čičom kome se ona izjada i prica ceo svoj zivot od toga kad je prvi put pipnula vaginu , preko prvog odnosa do prve ljubavi i tako dalje..U kom jebenom svetu ?!
Sasvim idiotski i pateticno odradjeno.
Da je pricala o ovome sa nekim drugim..blizim (intimnije blizim) pa i da razumem.Mada bih i to tesko razumeo.
Ocigledno tezak nacin da se pocne ovakav film.

Ako mene pitate da li da gledate ?

Pa pogledajte.Necete biti odusevljeni ali gledao sam i gore stvari.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
LG Frizider
Nije mi bas najjasnije kakva je to mizoginija u Antihristu al ajde. Ned'o bog zena da je bed gaj jos ako je film umetnicki, to je strahota definisana jelte....

Recimo Dogvil, ko tu nadje mizoginiju pobedio je svemir. Ako vec pricamo o doslednosti autora.....

Nisam gledao ovaj film ali verovatno hocu. Melanholija mi je recimo bila bezveze....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 27.0
Nije mi bas najjasnije kakva je to mizoginija u Antihristu al ajde. Ned'o bog zena da je bed gaj jos ako je film umetnicki, to je strahota definisana jelte....
pa da, strahota. možda da ga pogledaš ponovo Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
LG Frizider
Aj ja pogledam ponovo a ti ocistis um od pojedinih trovackih imdb komentara, moze? Zenskih komentara da preciziram Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 28.0

Trir je snimio film o bolesnoj ženi a ne o prodavačici ljubičica ili deviojčici koja prodaje šibice. Nekim kritičarima se očigledno ne dopada što to nije ulepšao kad je već prikazao stanje u njihovom društvu u kom oma i takvih pojava poput onog čike koji je osedeo a nije imao ženu. Nimfomanija postoji kod nas, za ovo drugo se nadam da se nismo baš toliko otuđili i pozapadnjačili.
  Mene su u kući učili da nije lepo smejati se tuđoj nevolji i bolesti jer bolest ipak ne bira. To je osto uradio i Trir.
« Poslednja izmena: 24. Mar 2014, 16:53:52 od zoranjurkovic5@gmail.com »
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 577
Zastava ser
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
(Šarlot Gejnsburg): "Ljubav kvari sve i ljubav je samo seks začinjen ljubomorom!" 

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 577
Zastava ser
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
" Glavni likovi su žene koje na razne načine bivaju maltretirane od strane male, izolovane društvene zajednice. Kao prave svetice, one uvek strpljivo podnose svoje stradanje u ime, već nekog, višeg dobra. Paralela koju ne možemo naći u srednjovekovnim žitijima jeste da se njihovo iskupljenje najčešće odvija kroz (dobrovoljna ili prisilna) seksualna ponižavanja. Ovakav pristup doneo mu je titulu mizoginog reditelja jer je sudbinu svojih junakinja zagorčavao neskrivenim talentom za sadizam"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 14:47:26
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.126 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.