Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: НВО-Пљачкашке хорде  (Pročitano 10970 puta)
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0b8
@system_V_r4,
mislio sam da si malo pismeniji, ali sam se pravario. Ali ne treba ti to zameriti pošto ti srpski ionako nije maternji.

Citat
patrijota, ne bi trebao, ni zajednu, nesmes...

Ali, pustimo nepismenost, da vidimo koji su tvoji argumenti. Ti hoćeš meni da određuješ norme patriotizma. Složićeš se da za to nisi kompetentan, isto kao kad bih ja učio nekog kako biti izdajnik i rekao mu da ako je služio vojsku, ako jede sarmu, ili pije šljivovicu, onda nije izdajnik, već je patriota. Nadam se da ne jedeš sarme, jer te to odmah diskvalifikuje.
« Poslednja izmena: 27. Dec 2010, 16:10:48 od NennadS »
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1369
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
ako moze gospodin Soros da brine za dobrobit Srbije
Pored takvih "dobrocinitelja" neprijatelji nam nisu potrebni.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung Galaxy IIs
@system_V_r4,
mislio sam da si malo pismeniji, ali sam se pravario. Ali ne treba ti to zameriti pošto ti srpski ionako nije maternji.

Citat
patrijota, ne bi trebao, ni zajednu, nesmes...

Ali, pustimo nepismenost, da vidimo koji su tvoji argumenti. Ti hoćeš meni da određuješ norme patriotizma. Složićeš se da za to nisi kompetentan, isto kao kad bih ja učio nekog kako biti izdajnik i rekao mu da ako je služio vojsku, ako jede sarmu, ili pije šljivovicu, onda nije izdajnik, već je patriota. Nadam se da ne jedeš sarme, jer te to odmah diskvalifikuje.

Dobro, ali ja ne razumem kako se ti onda boris protiv njih, cime ? Kako neko moze da se bori protiv tog zapada i da radi u njihovoj firmi i kupuje njihovu robu i usluge i time finansira njihovu vojsku ? Kako neko moze da se bori protiv uticaja njihove kulture, a da je konzument iste (@mrgec slusa metal  Smile).

To je nespojivo.

Pa to je minmum minimuma koji mozes da ispunis. A ako ni to ne ispunjavas, pa sta ti onda efektivno radis ?  Pricas u kafani i na forumu ? Koliko to vredi ? Nista.

Citat
isto kao kad bih ja učio nekog kako biti izdajnik i rekao mu da ako je služio vojsku, ako jede sarmu, ili pije šljivovicu, onda nije izdajnik

Da, ali to je druga strana, ja ako sam recimo "izdajnik", uredu je i da konzumiram sljivovicu i sarmu i da slusam r'n'r i da niosim nike. Ja se ne borim  protiv svega toga. Ti se boris.

Zamisli da si imao pravo glasa u period 1990 - 2000 i svima pricao kako mrzis Milosevica, a zatim kada dodju izbori, odes na glasanje i zaokruzis naravno Milosevica, kako se to zove ?
« Poslednja izmena: 27. Dec 2010, 16:24:14 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Citat
Kako neko moze da se bori protiv uticaja njihove kulture, a da je konzument iste (@mrgec slusa metal  ).

да...али ја нисам патриЈота за разлику од тебе...ти имаш све знакове патриЈотизма...неписмен си,слушаш цецу,стоју и бају малог книнџу и присуствујеш седницама централне отаџбинске управе...могуће да си био и члан оне повампирене хорде која је терала јадне и невине хрвате из хртковаца Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Seroš i drugi slični NVO perači para i nametači privatnih interesa svetske kleptokratije definitivno nisu zapad. To su  propagandne organizacije koje deluju na principu sve je dozvoljeno bez obzira kako podlo drsko i bedno bilo, samo je bitno drati se dovoljno glasno da ti budale poveruju.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia ispo iz modu
И ви сте нашли хрвату да објашњавате шта је патриотизам.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung Galaxy IIs

I to kafanski patriotizam, kao tvoj. Praznis pljuvacne zlezde na forumu i cistis grlo u kafani. To nista ne vredi
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80

I to kafanski patriotizam, kao tvoj. Praznis pljuvacne zlezde na forumu i cistis grlo u kafani. To nista ne vredi

а где ти чистиш грло? над хрватским стратиштем у хртковцима?
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Citat

а где ти чистиш грло? над хрватским стратиштем у хртковцима?
...tu gde on cisti grlo,zabranjeno je da ulaze deca ispod 16 god. dok oni sa 18 uz obavezno pokazivanje l.k.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

create...destroy...enjoy!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2941
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia ????
Ljudi, tema su NVO, ali se ovo do sada vrlo dobro nadovezalo na patriotizam i izdajnistvo...

Gde su sad sve te vajne organizacije za zastitu ljudskih prava kad porodica Nastic u Americi 6 meseci nije videla svoju decu???

Niko od ovih govana nije kurcem mrdnuo da se zalozi za decaka i devojcicu koji su razdvojeni i dati Arapima na usvajanje (dakle, 100% druga kultura)!
Drugo, sta je sa izvestajem i teskim optuzbama Dika Martija? Zasto sad cute kandicka i biserko??? Po meni je vadjenje organa iz zivog coveka prilicno krsenje ljudskih prava.
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: nvo samovolja

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.