Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: НВО-Пљачкашке хорде  (Pročitano 11240 puta)
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 3Gs
Citat
Tadic nije samo clan stranke vec je predsednik drzave. Tako da ta logika ne ide.

Pedere ne moze da stiti samo onoliko zandara koliko plate jer je obaveza drzave da obezbedi sigurnost svima.

A sto se ostalog tice, nacelno se slazem. Odnosno, ne mislim da bi bilo ko trebao da placa bilo sta sto ne zeli, te ne bi trebala nijedna NVO da se finansira iz budzeta. Ni crkve, ni organizacije koje se bave pravima homoseksualaca niti bilo ko drugi, vec svako ko zeli da finansira odredjene organizacije moze to direktno da uradi. Tako ce pravovJernici moci da placaju popove pedofile, ja cu moci da placam ove sto se heftaju po ulicama, posten svet nece nikoga morati da placa i svi srecni.

Ја нисам рекао да га финансирају чланови дс-а већ гласачи. То значи они који су му дали глас на изборима без обзира да ли су из дс-а љдп-а г17 или нису у странкама.

To sam i pretpostavio da si rekao. Ali kao sto nije predsednik samo onima koji su ga izabrali, tako ni ova logika ne stoji. Nigde na svetu nije tako.
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ovi iznosi su veliki, Ameri su ih precenili i preplatili, prodali bi se ovi i za mnogo manje.

vec zamisljam tebe kako te poziva, na primer, neko iz majkrosofta da se zaposlis kod njih, a ti odgovaras: "bog s'vama, ako i racunam svoju platu u dolarima ili evrima, draza mi je srpska kucaca masina, nego windows, mene izdajnicki rad na izdajnickim softverima ne zanima"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Citat
Tadic nije samo clan stranke vec je predsednik drzave. Tako da ta logika ne ide.

Pedere ne moze da stiti samo onoliko zandara koliko plate jer je obaveza drzave da obezbedi sigurnost svima.

A sto se ostalog tice, nacelno se slazem. Odnosno, ne mislim da bi bilo ko trebao da placa bilo sta sto ne zeli, te ne bi trebala nijedna NVO da se finansira iz budzeta. Ni crkve, ni organizacije koje se bave pravima homoseksualaca niti bilo ko drugi, vec svako ko zeli da finansira odredjene organizacije moze to direktno da uradi. Tako ce pravovJernici moci da placaju popove pedofile, ja cu moci da placam ove sto se heftaju po ulicama, posten svet nece nikoga morati da placa i svi srecni.

Ја нисам рекао да га финансирају чланови дс-а већ гласачи. То значи они који су му дали глас на изборима без обзира да ли су из дс-а љдп-а г17 или нису у странкама.

To sam i pretpostavio da si rekao. Ali kao sto nije predsednik samo onima koji su ga izabrali, tako ni ova logika ne stoji. Nigde na svetu nije tako.

Pošto ne sprovodi izborni program više nije predsednik čak ni onih građana koji su ga glasali, čak i američka ambasada je pre 15 dana izvestila svoju vladu da je on predsednik jako niskog kredibiliteta.
« Poslednja izmena: 25. Dec 2010, 12:42:47 od simijon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ovi iznosi su veliki, Ameri su ih precenili i preplatili, prodali bi se ovi i za mnogo manje.

vec zamisljam tebe kako te poziva, na primer, neko iz majkrosofta da se zaposlis kod njih, a ti odgovaras: "bog s'vama, ako i racunam svoju platu u dolarima ili evrima, draza mi je srpska kucaca masina, nego windows, mene izdajnicki rad na izdajnickim softverima ne zanima"

Nemoj mene da zamišljaš, molim te. Smile

Da, draže mi je sve srpsko od svega američkog, za razliku od tebe kome je lepše američko gov*o od srpske pite. Što ne znači da ću se pokenjati po svemu što je u vezi sa SAD...

Kakve veze ima softver sa politikom ili izdajništvom, odn. prodajom duše đavolu za novac?! Ova paralela je malo kriva. Ali vi ionako izdajništvo razumete kao bilo koji (ne)rad.
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Citat
Da, draže mi je sve srpsko od svega američkog, za razliku od tebe kome je lepše američko gov*o od srpske pite. Što ne znači da ću se pokenjati po svemu što je u vezi sa SAD.

ovde se govna nazivaju pitom, kao sto se zlocinci nazivaju herojima, lopovluk reformom, korupcija patriotizmom

Citat
Kakve veze ima softver sa politikom ili izdajništvom, odn. prodajom duše đavolu za novac?! Ova paralela je malo kriva. Ali vi ionako izdajništvo razumete kao bilo koji (ne)rad.

znaci, prihvatio bi da radis softver za njih, a od toga se finansiraju izdajnicke aktivnosti - od majkrosoftovog poreza u budzet, iz budzeta u organizaciju, a odatle do tvog komsije izdajnika. pa braco, dokle cemo to da trpimo?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13

ovde se govna nazivaju pitom, kao sto se zlocinci nazivaju herojima, lopovluk reformom, korupcija patriotizmom

Heroji su heroji, izdajnici su govnari. Lopovluk, zločin,korupcija i izdaja rešavaju policija i sudstvo, a ne antidržavne, antisrpske NVO, te plaćenićke horde svetskog okupatora. Smile

znaci, prihvatio bi da radis softver za njih, a od toga se finansiraju izdajnicke aktivnosti - od majkrosoftovog poreza u budzet, iz budzeta u organizaciju, a odatle do tvog komsije izdajnika. pa braco, dokle cemo to da trpimo?

Prvo, nisam programer i da, prihvatio bih da radim za njih, jer pošten rad ne dovodim u vezu sa izdajom, kao pojedini. Radim za svoju državu. A to zarada, porez, budžet je sasvim netačna indukcija i njome se nečiji rad ne može dovesti u vezu sa plaćanjem izdajnika. Smile
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia ispo iz modu
Ненаде окани се ћорава посла он се само прави будала (труда му не треба) не би ли неког испровоцирао да каже нешто због чега банују.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Citat
Heroji su heroji, izdajnici su govnari. Lopovluk, zločin,korupcija i izdaja rešavaju policija i sudstvo, a ne antidržavne, antisrpske NVO, te plaćenićke horde svetskog okupatora.

zato je nasa borba protiv korupcije bila najzesca onda kada smo se borili protiv okupatora: setite se samo devedesetih i zatvora punih korumpiranih politicara, a danas kada antisrpska institucija za borbu protiv korupcije uvezena sa zapada nesto pomene na tu temu, mi odmah znamo - izdajnicka su to posla

Citat
Prvo, nisam programer i da, prihvatio bih da radim za njih, jer pošten rad ne dovodim u vezu sa izdajom, kao pojedini. Radim za svoju državu. A to zarada, porez, budžet je sasvim netačna indukcija i njome se nečiji rad ne može dovesti u vezu sa plaćanjem izdajnika.

znaci radis za drzavu koja puni svoj budzet od okupatorskih organizacija kao sto su: MMF, UN, pa i razne nevladine organizacije koje sve to doniraju. malo je reci da te soros placa, ti si neki mnogo veci izdajnik
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I sometimes wish I'd never been born at all

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 14665
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
E moj klico i posle ti nije valjao Sloba! Smile
IP sačuvana
social share
Uostalom, smatram da Kartaginu treba razoriti!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
E moj klico i posle ti nije valjao Sloba! Smile

Da a sad je kriza, kod seroša više ni za internet nema. Zato je Kliki malo nervozan
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: samovolja nvo

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.