Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: НВО-Пљачкашке хорде  (Pročitano 10961 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3134
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
E moj klico i posle ti nije valjao Sloba! Smile

Da a sad je kriza, kod seroša više ni za internet nema. Zato je Kliki malo nervozan

Gospodin Soros ima pamcenje i ne zaboravlja, on je tu kada je najteze, a ne kada je najlakse. To je karakteristicno za dobrotvore njegovog renomea
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
zato je nasa borba protiv korupcije bila najzesca onda kada smo se borili protiv okupatora: setite se samo devedesetih i zatvora punih korumpiranih politicara, a danas kada antisrpska institucija za borbu protiv korupcije uvezena sa zapada nesto pomene na tu temu, mi odmah znamo - izdajnicka su to posla

Nemam ja ništa protiv državne institucije koja se bavi otkrivanjem i prijavom korupcije, oni ne mogu ništa da učine, jer sve na kraju zavisi od sudova. Ali, zato imam protiv raznih NVO, koje se pod maskom borbe protiv korupcije i ko zna čega još ustvari zalažu za razbijanje i slabljenje države.

znaci radis za drzavu koja puni svoj budzet od okupatorskih organizacija kao sto su: MMF, UN, pa i razne nevladine organizacije koje sve to doniraju. malo je reci da te soros placa, ti si neki mnogo veci izdajnik

MMF je zelenaška organizacija, poput obične banke i ovde posebno imaju pogodno tle, jer zahvaljujući Dinkiću i ostalim vladarima finansijama mogu da nam lupaju visoke kamate. Koje nevladine organizacije pune budžet?! Opet povezuješ stvari po nekoj krivoj logici.
E moj Klićo, šta ti je ova država sve pružila, a ti joj tako vraćaš. Nadam se da te bar dobro plaćaju, da se nisi prodao za sitne novce.
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Živeće seroš dok je rezervnih delova iz Žute Kuće.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3134
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Citat
Ali, zato imam protiv raznih NVO, koje se pod maskom borbe protiv korupcije i ko zna čega još ustvari zalažu za razbijanje i slabljenje države.

ima raznih NVO, ali one koje se bave korupcijom su uglavnom o.k.

Citat
MMF je zelenaška organizacija,

sto se nas tice MMF je u pravu - ne podizite penzije, broj skola, smanjite korupciju, platite dug - sve to sto traze je na mestu

Citat
Koje nevladine organizacije pune budžet?!

na primer UNICEF, mnoge evropske

Citat
Nadam se da te bar dobro plaćaju, da se nisi prodao za sitne novce.

ja radim iz ubedjenja, ako moze gospodin Soros da brine za dobrobit Srbije, valda je logicno da i ja kao njen gradjanin treba to da radim jos vise i bolje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Citat
ja radim iz ubedjenja, ako moze gospodin Soros da brine za dobrobit Srbije, valda je logicno da i ja kao njen gradjanin treba to da radim jos vise i bolje

Dobro je kad čovek voli posao kojim se bavi. A Soroš je stoka bez repa, nikakav gospodin...
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

create...destroy...enjoy!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2941
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia ????

Hvala mu, ne mora da se pretrgne, snaci cemo se vec nekako Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
ne laži bre da radiš iz ubeđenja kad naplaćuješ svoj rad i cviliš pred vratima da ti produže ugovor  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
...cuj cvili?
podvodi samog sebe.
spoio je zadovoljstvo i posao,kao fudbaeri.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung Galaxy IIs

ovde se govna nazivaju pitom, kao sto se zlocinci nazivaju herojima, lopovluk reformom, korupcija patriotizmom

Heroji su heroji, izdajnici su govnari. Lopovluk, zločin,korupcija i izdaja rešavaju policija i sudstvo, a ne antidržavne, antisrpske NVO, te plaćenićke horde svetskog okupatora. Smile

znaci, prihvatio bi da radis softver za njih, a od toga se finansiraju izdajnicke aktivnosti - od majkrosoftovog poreza u budzet, iz budzeta u organizaciju, a odatle do tvog komsije izdajnika. pa braco, dokle cemo to da trpimo?

Prvo, nisam programer i da, prihvatio bih da radim za njih, jer pošten rad ne dovodim u vezu sa izdajom, kao pojedini. Radim za svoju državu. A to zarada, porez, budžet je sasvim netačna indukcija i njome se nečiji rad ne može dovesti u vezu sa plaćanjem izdajnika. Smile

Ako si patrijota tog tipa kao sto tvrdis da jesi onda:

- ne bi trebao nikada da radis ni zajednu kompaniju koja ima bilo kakve veze sa zapadom. Outsourcing bilo kog tipa treba da zaboravis takodje.

- ne smes da nosis nike, adidas, ili da imas nokia mobilni. Takodje ne smes da posedujes racunar ili recimo auto koji je proizvela neka zapadna firma (ruska lada dolazi u obzir).

Zasto ?

Sve te zapadne firme placaju porez maticnim drzavama, a deo tog novca od poreza ide vojsci, onoj vojsci koja te je bombardovala.

Najmanji vid otpora i prkosa tim drzavama je da ne kupujes njihove proizvode. Ako cak ni to ne ispunjavas,
sve sto si napisao/rekao pada u vodu i svodi se na patriotizam kafanskoga tipa.

Borba protiv SAD/zapada/globalizma koja se manifestuje gadjanjem Slovenacke ambasade kamenjem obucen u NIKE i sa limenkom Laskog u drugoj ruci nije borba, to je sprdnja.
« Poslednja izmena: 27. Dec 2010, 16:07:22 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Citat
nesmes

види станиславе...ти сигурно ниси издајник јер си неписмени патриЈота или скраћено:шекијев радикал
а сад трк на седницу централне отаџбинске управе Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: samovolja nvo

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.