Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 19:17:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Numerologija  (Pročitano 119515 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
mene jako zanima numerolosko slaganje brojeva tj ljubavnih parova, moj numeroloski broj je 9 a deckov je 4,zajedno to daje 4, negde sam procitala da veze koje imaju zajednicki broj 4 ne mogu da uspeju...da li je to tacno ili postoji mogucnost da ipak veza uspe? molim vas ako mi mozete to malo detaljnije objasniti..hvala

postavi tvoje i njegovo ime,tvoj i njegov dan,mjesec i godinu rodjenja(bez sata i mjesta)pa da vidimo shto ce da ispadne,po numerologiji
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
rodjena sam 12.02.1977.
Thanx Smile

evo svashta neshto sam upravo pronashla na internetu(za ovaj datum)

Sve što budete postigli uspećete uz pomoć drugih. Moraćete prihvati svet takvim kakav je.

Ako vam niko ne pomogne u životu, moraćete debelo da se potrudite. Često će vam prilike izmicinjati iz ruke, a vi, bićete nemoćni da išta promenite. Sve će se odlagati, ponavljati, što će doprineti vašoj nesigurnosti i povlaćenjem. Svima ćete morati u životu da povlađujete. Pomagaćete, a oni će vas vređati, ali nemojte tražiti u drugome dežurnog krivca! Vi ste prijatelj i roditelj na koga se može osloniti. Razvijte vrline, pa mane neće izaći na videlo. Volećete da se obrazujete, da puno čitate. Nesebično ćete da se dajete, ali ne očekujte zahvalnost za svoje usluge. Smisao vase sudbine je - popustiti i nešto naučiti, a za to će biti pregršt prilika!

VAŠA GODIŠNJA NUMEROLOŠKA PROGNOZA ZA 2007 

Imate 30 godina života. NALAZITE SE U GODINI kada ubirate plodove iz predhodnih perioda ako ih uopšte ima, i kada se lako sanira sve što ste predhodnih godina zabrljali. Dolazi do većih promena i rasterećenja od obaveza. Dobra je za putovanja, pregovore, sastanke, druženja, rizike, promene stana.

Konkretno, ove godine se morate probuditi i pristupiti rešavanju svih problema koje dosad niste mogli da rešite. Mnogo su vam sada lakše okolnosti. Mislim, pre svega na materijalne vrednosti, nekretnine. Pazite se samo da se ne reombinujete, pa da na kraju ne bude nikakvih rezultata.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 42
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Samsung 
Šta mislite kako bi se slagale dve 4-ke ?
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 103
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
Numerološki broj 5

Plemeniti ste, nežni i misaono bogati. Posedujete nepogrešivu intuiciju. Stalno nešto učite.
Mnogo se energetski iscrpljujete kako biste stvorili prijatnu atmosferu, jer ste jako društveni.
Sa osmehom na licu podnosite sve nevolje.
Vaša porodica trpi iz prostog razloga što ste tolerantniji prema drugima nego prema njoj.
Volite umetnost, pa se savetuju sva zanimanja koja su vezana za nju. Ono što vas takođe raduje i što daje smisao vašem životu jesu putovanja.
Verujete u sudbinu, pa joj se često prepuštate. Tu grešite, jer se i na sudbinu može uticati.

Smile 90% stvari je tacno!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
NUMEROLOŠKA ANALIZA IMENA

Svako ime odražava karakteristike, svako slovo je vezano uz neki broj ...

A, I, J, = 1

B, K, R =2

C, G, L, S, Ć, Č, Š, LJ =3

D, M, T, Đ, DŽ =4

E, H, N, NJ, X =5

U, V =6

O, Z, Ž =7

F, P = 8

Napišite svoje ime i prema tabeli iznad svakom slovu pridružite odgovarajući broj, potom sve zbrojite, ako ste dobili višeznamenkasti broj, opet ih zbrojite dok ne dobijete broj od 1 – 9

ANA IVIĆ

1+5+1+1+6+1+3=1+8=9

Značenje brojeva je

1 – Osoba koja ima ovaj broj je jaka, ponekad čak i egoist, uvijek polazi od sebe. Ima visoku inteligenciju, predodređena je na sreću.  Živahna je, ali ponekad zbog osjećaja djeluje rastrojeno.

2 – Ovaj broj nosi sreću i zadovoljstvo, radi se o darežljivoj i strastvenoj osobi. To su osjećajne osobe, sentimentalne i jako romantične.   

3 – Ovo je uzvišeni broj i osoba koja ga ima je često predodređena na velike stvari. To su jako inteligentne osobe, produhovljene, te često kao da imaju treće čulo. Oni neke stvari znaju unaprijed, predosjete i nerijetko služe za prenošenje poruka čovječanstvu. U pravilu njih očekuje «velika sudbina».

4 – Ovaj broj predstavlja solidarnost, obvezu, potpunu zaokupljenost osobe koja ga nosi. Takve osobe su profesionalci, intelektualci. Njihova prednost je slobodoumnost, bez tabua su. To su kompleksne osobe, izvrsni prijatelji, partneri, djeca, roditelji. Na njih možete računati.

5 – Društvene osobe, pravi svjetski putnici. Vole slobodu, druženje, kretanje. Njima najbolje odgovara život u velikom gradu, posao u kojem će komunicirati s puno ljudi. Osim lakoće u komuniciranju odlikuje ih što su živahni, veseli i znaju uživati u životu.

6 – Ovaj broj je vezan uz posao, takve osobe su sposobne, uvijek dobro pripremljene, organizirane, često inteligentne. Odgovorni su roditelji, a leže im profesorska zanimanja.   

7 –  Ovaj broj se često veže uz muze i  njihova umjetnička nadahnuća. Osobe ovog broja umjetničke su duše. Hoće li se baviti slikarstvom, glazbom ili nečim sličnim nije važno, bitno da su u umjetnosti. Definitivno se među njima kriju najveći umjetnici. Pored smisla za lijepo, ove osobe su često i fizički vrlo dobrog izgleda.

8 – Ovo je karmički broj, često osobe ovog broja žive drugačije, skoro drugi život.  Smireni, često povučeni, svoj privatni život i misli drže za sebe, skrivaju od okoline. Često su obavijena velom tajne.

9 – Ove osobe trebaju puno prostora, vole avanture, rizik... Oni uživaju u životu. Često su revolucionarni, posebni, drugačiji i dižu glas za reforme, za novi način života, uvijek žele promjene, nešto drugačije i nešto novo.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 292
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Moj licni broj je 2, i uglavnom je sve tacno. Nisam toliki ljubitelj biljaka
pozdrav
« Poslednja izmena: 24. Sep 2007, 12:15:42 od s_ana_dra »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Nokia n70me
Hehehe. . . Neverovatno. . .  Ja sam rodjen 21. 08.  , i moj broj je 2 :)) Sve je tacno.  Takodje je tacno i ova racunica u vezi sa imenom. .  :)) Tu sam broj 7.  Dakle 100% je sve tacno!!!  :mrgreen:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 319
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
SonyEricsson 
Uh bre ovo za ime deluje skroz super. Ja sam trojka,prosto neverovatno...tesko mi je da poverujem u tako nesto  lol   ... znaci ljudi spremite se... velika Ja dolazim  lol   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Nepoznat
Browser
NokiaN70-1 5.0638.3.0.1
rodjena sam 5. 3. 80. interesuje me bliska buducnost?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 292
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
e pa desanka tvoj bioritam je 8, generacijski broj je 9, a licni je 8.
eto ja toliko znam, bar da izracunam. Mozes sigurno na pocetku strane naci nestoblize o tvom licnom broju, ima dosta pisano  temama o numerologiji
pozdrav  Smile
« Poslednja izmena: 01. Nov 2007, 13:08:36 od s_ana_dra »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 19:17:38
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.09 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.