Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NS: Silovana i ubijena devojčica  (Pročitano 33467 puta)
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Da, u pravu si, mada je onda silovanje učinjeno sa predumišljajem, a iskreno mi je vrlo teško da razmišljam o tome koji je ovde zločin ''teži'' (naravno da je ubistvo, ali silovanje osmogodišnjeg deteta...  Smile ).

Ja sam tu distinkciju napravila iz razloga što nije opravdano svakog psihijatrijskog slučaja smatrati za totalno i potpuno neuračunljivog sve vreme njegovog života. Ima tu raznih faza i stanja, ali mi se čini da je ovaj bolesni gad planirao silovanje, dok mu se ubistvo, kako si me ispravio, ''omaklo''. Užas.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Silovanje je ucinio sa predumišljajem a ubio je iz nehata ili ti straha , panike ili cega vec , u cemu je razlika ? Jel ga to cini boljim covekom , opravdava ili nešto trece  , treba li takvi da žive ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Ne, nikako, samo pokušavam da shvatim koliko bi kaznu mogao da dobije. Da ne bude - siroma', lud je, dajte ga na lečenje pa posle koju godinu opet nanovo. Smile
« Poslednja izmena: 01. Jul 2010, 23:07:12 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Mislim da ste previsli otisli u nesto sto se zove "osvetnicka pravda"(kao sto je neko pre mene vec rekao) sto je donekle razumljivo jer je zlocin strasan, ali preterujete

Da, on treba da odgovara pred zakonom, i da,poznajuci nase sudstvo i celo provlacenje slucaja po medijima odrapice ga sigurno 30 godina sto je s'obzirom na njegove godine starosti sasvim dovoljno da on istrune u zatvoru. Meni je to sasvim pravedno

PS I da, bez obzira ako je lud sudice mu kao da je normalan  Smile
« Poslednja izmena: 01. Jul 2010, 23:09:01 od marko 284 »
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
To je sa logičke strane tačno... ali hajde probaj to da objasniš devojčicinim roditeljima. Ili bilo kom normalnom roditelju na ovom svetu.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Njega treba osloboditi od samog sebe , ja zdrave pameti bih potpisao a verujem i svi da ako nedao bog poludim i uradim nešto slicno  , pu  , pu , nedao bog , da  me se ubije i pomgne mi .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
To je sa logičke strane tačno... ali hajde probaj to da objasniš devojčicinim roditeljima. Ili bilo kom normalnom roditelju na ovom svetu.
Ali to je celokupan smisao pravde. Sta bi se desilo da svako od nas krene u "oko za oko, zub za zub" pravdu?

Upravo zbog toga i postoji pravosudni sistem. Jeste da on neki put(pa kod nas mozda i u vecini slucajeva) zakaze ali ovde ne verujem da ce zakazati s'obzirom na celokupnu situaciju  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Dok se sudi po babi i po stricevima , ja za taj  pravosudni sistem ne marim i ne smatram ga pravednim !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Ali to je celokupan smisao pravde.
Pravde ne. Možda da si upotrebio neki drugi termin, ali ovde nema govora o pravdi. U ovom slučaju pravda kao takva neće biti zadovoljena. Kao čovekova konstrukcija - možda, ali prava, istinska pravda... nemoguće.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Ali to je celokupan smisao pravde.
Pravde ne. Možda da si upotrebio neki drugi termin, ali ovde nema govora o pravdi. U ovom slučaju pravda kao takva neće biti zadovoljena. Kao čovekova konstrukcija - možda, ali prava, istinska pravda... nemoguće.
Mislio sam kao sto sam rekao. Nista, pa i da ga ubiju a pre toga plate nekog da ga siluje im nece cerku vratiti nazad pa cak i da to urade to opet nece biti "istinska pravda" i to je jednostavno tako

Meni je to sto ce da ga drapnu sasvim dovoljno. Bolje da se izmuci 30 godina u zatvoru nego da ga streljaju ili sta god. Doduse, ja ne mogu da se stavim u njihovu kozu i da shvatim tu strahotu i verovatno po njima to nece biti dosta ali kao sto sam rekao: Nista sto ce da mu urade im nece vratiti cerku i to je jednostavno tako
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.