Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NS: Silovana i ubijena devojčica  (Pročitano 33856 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Uhapsise ga...javise na retese-u.
БЕОГРАД, 27. јун 2010. (ФоНет) - Полиција је ухапсила Младена Огулинца, за кога се сумња да је у суботу силовао и угушио осмогодишњу девојчицу у својој кући у Старим Лединцима, потврдио је за РТС директор полиције Милорад Вељовић.

Вељовић је рекао да је Огулинац осумњичен да је силовао и угушио осмогодишњу девојчицу, у Старим Лединцима, код Новог Сада.

Велики број полицајаца и жандарма окупио се у суботу у Старим Лединцима и уз помоћ службених паса кренуо у потрагу за осумњиченим, а њима се прикључио већи део мештана.

Увиђај је обавила дежурни истражни судија Вишег суда у Новом Саду Татјана Ђурашковић, која је наредила да се тело девојчице пренесе у Институт за судску медицину, преноси РТС.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

zvekete rodjaci

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 6155
Zastava Суботица
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 3220
Bar da se opirao hapsenju, jedan metak i gotova stvar. Smile
IP sačuvana
social share
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.”

William Gibson
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49910
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Samsung Galaxy S24
И шта ће сад бити ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
LG Nexus 5
Da sam ja neka vlast, kao sto nisam, bio bih prinudjen da ga usmrtim pri pokusaju bekstva, prilikom hapsenja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
Narodni poslanik DHSS Vladan Batić uputio je danas javni apel ministarki pravde Snežani Malović i predsednici Skupštine Srbije Slavici Djukić Dejanović da preduzemu mere da se izmenom zakona stane na put silovateljima i pedofilima.

"Posle  stravičnog zločina u okolini Novog Sada, gde je monstrum najpre silovao pa potom ubio osmogodišnju devojčicu , u ime svih žena, devojaka i devojčica, svih majki, sestara i kćerki i čitavog društva, molim Vas da u granicama svojih ovlašćenja  preduzmete mere da se izmenama zakona stabe na put silovateljima i pedofilima", naveo je Batić.

U apelu, on podseća da je pre šest meseci podneo predloge Zakona o izmena i dopunama Krivičnog zakona i Zakona o izvršenju krivičnih sankcija, kojima je predložio maksimalno povećane zatvorskih kazni, uvodjenje javnog registra silovatelja i pedofila, njihovo čipovanje zbog praćenja njihovog kretanja i hemijsku kastraciju višestrukih povratnika.   

Podsetivši da je Ministarstvo pravde, nakon njegove inicijative i eskalacije te vrste krivičnih dela, najavilo da će predložiti zakonske izmene u tom pravcu, Batić je zamolio da se to hitno učini.

On je predočio da takva rešenja postoje u demokratskim zemljama i da je pre nekoliko dana poljski parlament usvojio Zakon o prinudnoj hemijskoj kastraciji višestukih povratnika.

Izvor: SrbijaNet
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.70
mob
Nokia 
Bar da se opirao hapsenju, jedan metak i gotova stvar. Smile
Nista se ne dobija time, najlakse je ubiti ga sad, trebalo je to uraditi pre i spreciti da unisti tudje zivote. Ako ga sad ubijes nikakve koristi od toga nema, a cak i takav sljam moze biti koristan za drustvo. Treba ga poslati da sluzi kao zamorce, testirati neke nove lekove na njemu, iskoristiti ga za naucna istrazivanja npr. A o ubijanju ovakvih ljudi treba razmisljati na vreme.
« Poslednja izmena: 27. Jun 2010, 14:56:58 od Marco V »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

"Uvek ima neko jači".

Zodijak
Pol Žena
Poruke 46661
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Citat
Narodni poslanik DHSS Vladan Batić uputio je danas javni apel ministarki pravde Snežani Malović i predsednici Skupštine Srbije Slavici Djukić Dejanović da preduzemu mere da se izmenom zakona stane na put silovateljima i pedofilima.

E, hvalim te Boze! Pametan covek!  Smile Smile Smile

I trebalo bi sve ljude testirati i na taj nacin spreciti ovakve i slicne zlocine.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Uhapsise ga...javise na retese-u.

значи имао је среће да га не нађу мештани ...

Da sumiramo;
a) dozivotni psihijatrijski nazor za sve one koji su osudjeni za krivicna dela obljube ili silovanja....
b) javni registar seksualnih prestupnika
c) hemijska kastracija

ја бих обрнуо редослед
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
Nokia 
ne mogu da verujem  Smile

a kako bre ostavise decu samu u kuci  ? to mi nikako nije jasno ...majko moja  Smile

kad sam se ja poradjala , moj doktor je odjurio jer je hitno bio pozvan zbog silovanja desetogodisnje devojcice . to naravno niko nije preneo niti objavio ... steta ...ostala je ziva pa nisu imali potrebe  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49910
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Samsung Galaxy S24
Овај Батић мора да је долазио на форум и пратио шта Анеа пише...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.