Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: НС: ''Независни новинари'' траже линч професорке  (Pročitano 26538 puta)
Hronicar svakodnevice

Ja sam godine proveo sa tobom...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 802
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
mob
Samsung 
Te ribe su iz Zarkova...i nemoj pogresno da me razumes ali to je selo pored Beograda...tj predgradje koje se sastoji od naselja tipa Bele Vode i Rupcine i ima veze sa Beogradom koliko i sa Smederevom...sobzirom da je ova jedna samo sa osnovnom skolom a druga zavrsila neku srednju uzaludnu, mogu da se kladim da iz BGD nisu sigurno...

Poenta je da nisu iz NS ili tako nekog "sela" iz "provincije" koje dolazi da divlja i oblaci se po Beogradu. Smile

Jesu dosle iz provincije kao i njiihovi roditelji 98%...skoro pa bih smeo da potpisem da su izbeglice odnekud samo ako uspem da izguglam na netu da pokazem...ako su rodjene u Zarkovu priznacu to ovde javno prvi!

а из које рупе је твоја фамилија испала у сред београда? која си ти генерација у вољеном белом Smile граду? четврта...седма...дванаеста? како су ти преци дошли у бг? пјеје,на воловима или сточним вагонима? или сте се на почетку света материјализовали на дедињу? Smile

Peta generacija ali si bio blizu  Smile
IP sačuvana
social share
EKOF NAVIJA ZA ZVEZDU!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
значи...неко твој пре 150 година се доселио из неке запиздине у београд
закључак: ни ти ниси прави београџанин Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 802
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
mob
Samsung 
Cist logicki zakljucak Smile

Ako sam pogresio za ove 2 ja cu prvi da priznam...
IP sačuvana
social share
EKOF NAVIJA ZA ZVEZDU!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
Cist logicki zakljucak Smile

Ako sam pogresio za ove 2 ja cu prvi da priznam...

шта да признаш?
ако оне нису из београда ниси ни ти Smile
IP sačuvana
social share
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.186
mob
Nokia 
Citat
Сада би бф дошао и рекао да погледамо у каквој се позицији налазимо када би за 90% наших ставова, када би постали јавни, морали кривично да одговарамо...
To и ја кажем.

Одредбе закона су јако зезнуте. Власт само чека погодан тренутак да почне да га спроводи.

Član 11.
Javna glasila su novine, radio programi, televizijski programi,
servisi novinskih agencija, Internet i druga elektronska izdanja navedenih javnih
glasila, kao i druga sredstva javnog informisanja koja pomoću reči, slike ili
zvuka objavljuju ideje, informacije i mišljenja namenjene javnoj distribuciji i
neodređenom broju korisnika.

http://www.arsetnorma.com/documents/Zakon%20o%20javnom%20informisanju%20RS.pdf
--------------
Član 13.

Teški oblici diskriminacije su:

1.    izazivanje i podsticanje neravnopravnosti, mržnje i netrpeljivosti po osnovu nacionalne, rasne ili verske pripadnosti, jezika, političkog opredeljenja, pola, rodnog identiteta, seksualnog opredeljenja i invaliditeta;

2.    propagiranje ili vršenje diskriminacije od strane organa javne vlasti i u postupcima pred organima javne vlasti;

3.    propagiranje diskriminacije putem javnih glasila;

4.    ropstvo, trgovina ljudima, aparthejd, genocid, etničko čišćenje i njihovo propagiranje;

5.    diskriminacija lica po osnovu dva ili više ličnih svojstava (višestruka ili ukrštena diskriminacija);

6.    diskriminacija koja je izvršena više puta (ponovljena diskriminacija) ili koja se čini u dužem vremenskom periodu (produžena diskriminacija) prema istom licu ili grupi lica;

7.    diskriminacija koja dovodi do teških posledica po diskriminisanog, druga lica ili imovinu, a naročito ako se radi o kažnjivom delu kod koga je pretežna ili isključiva pobuda za izvršenje bila mržnja, odnosno netrpeljivost prema oštećenom koja je zasnovana na njegovom ličnom svojstvu.

http://www.mojepravo.net/propisi/srbija/zakon_o_zabrani_diskriminacije.html
Citat
sve ostalo je Bgd koliko su ih nastanili ljudi iz unutrasnjosti i izbeglice u prthodnih 20godina...
Занимљива географија...

Срби би рекли ЗЕМЉОПИС. Smile
Citat
10. oktobra 2010. nisam isao da se gadjam sa pandurima najpre sto sam jos godinama pre toga shvatio koliko su sluzbe bezbednosti jake,onda i zato sto sam licno video,noc pre,kolika ce to opsada biti,i najvise zbog toga sto necu da se bijem sa svojim sunarodnicima,sa ljudima koji samo rade svoj posao,u ulozi zida izmedju dve grupe od koje ih nijedna ne voli,i da unistavam svoj rodni grad.Za razliku od vas iskompleksiranih pajaca iz selendri,koji se kobajagi gnusaju Beograda i Beogradjana(iz ko zna kog razloga),ali zato,kad treba da se izbaci visak energije,divlja,mlati,rusi,lomi.... ali i obnovi garderoba,e,onda ste prvi u redovima.
Стварно немам времена да трошим на расправу са буљуком граЏана, имате (веле)градску и наордну (којег) библиотеку,али чисто да испоштујем труф овог граЏанина.

јбг. СВАКО РАДИ СВОЈ ПОСАО!
или што би Св.Вукашин Клепачки и Сарајевски рекао усташи који га је клао: ''Само ти сине, ради свој посао!!!''
« Poslednja izmena: 26. Sep 2011, 10:53:11 od Nksamsj »
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 802
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
mob
Samsung 
To nije diskrimacija to je cinjenica! Ja ne diskriminisem cak puno mojih kolega i drugara jos iz gimn su izbeglice i sa svakim se druzim podjednako jer mi je vazno ko je kakva osoba Smile

Ovde sam morao da reagujem jer se kritikuju BeograDJani a ove 2 ribe nemaju veze sa BGD-om Smile

Jbg ako cemo po diskriminaciji, pa samo za gej populaciju ovde bi pola ljudi trebalo krivicno da odgovara Smile
IP sačuvana
social share
EKOF NAVIJA ZA ZVEZDU!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
Citat
a ove 2 ribe nemaju veze sa BGD-om

па немаш ни ти Smile
IP sačuvana
social share
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 802
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
mob
Samsung 
Citat
a ove 2 ribe nemaju veze sa BGD-om

па немаш ни ти Smile

Gde je onaj smajli koji shiba drugog smajlija  Smile
IP sačuvana
social share
EKOF NAVIJA ZA ZVEZDU!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.186
mob
Nokia 
Citat
Ovde sam morao da reagujem jer se kritikuju BeograDJani a ove 2 ribe nemaju veze sa BGD-om
Како би и имале?

Све што није довољно урбано, што је Србско и балканско треба сатанизовати. Smile

Девоје, жене су УЗИМАЛЕ од Мирослава Мишковића, једног од највећих лопова који се родио на Србским земљама (који није Србин).

Шта има ту лоше?
Да је среће да и остали 1 999 998 граЏана крену њиховим путем и преиведу злотворе Правди!
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.186
mob
Nokia 
To nije diskrimacija to je cinjenica! Ja ne diskriminisem cak puno mojih kolega i drugara jos iz gimn su izbeglice i sa svakim se druzim podjednako jer mi je vazno ko je kakva osoba Smile

Ovde sam morao da reagujem jer se kritikuju BeograDJani a ove 2 ribe nemaju veze sa BGD-om Smile

Jbg ako cemo po diskriminaciji, pa samo za gej populaciju ovde bi pola ljudi trebalo krivicno da odgovara Smile

Pominjanje reci :IZBEGLICA , danas kad svako od nas ima status drzavljanina je uvreda. I ta rec se spominje samo kad se diskriminise druga strana.
Mi smo SRBI.
Raseljena lica  sa ratom zahvacenih podrucja.
A nazivanje izbeglicama svakog onog ko je sa teritorije Srbije naseljen u Beograd je sramota i cist bezobrazluk.

E zato cete Beogradjani ostati sami. Bez Vojvodine, bez Sandzaka, bez Kosova, bez svega onoga sto je cinilo Srbiju. I ostace samo beogradski pasaluk. Vasom krivicom. Iskljucivo. Jer Beograd nije Srbija.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.