Edit by cg_ac: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Vojnici! Junaci! Vrhovna komanda izbrisala je naš puk iz svog brojnog stanja. Naš puk je žrtvovan za čast Otadžbine i Beograda.Vi nemate više da brinete za vaše živote, koji više ne postoje. Zato napred, u slavu! - major Gavrilović 1915. god.
Omiljena vrsta proze su mi horori, trileri i fantastika, ali volim dosta da istrazujem, ne postoji zanr koji mi se nece svideti. Trenutno citam "Nekronomikon" od H. F. Lavkrafta (horor price, ima ih 20 u pomenutoj knjizi), "Hobit"-a od J. R. R. Tolkina (tek sam nedavno se zainteresovao za Tolkinova dela, a dosad sam iz fantazije citao Sapkovskog) i "Vucji totem" od Jiang Ronga (veoma dobar istorijski roman, topla preporuka svima).
Nedavno pre ovih knjiga sam procitao : "Salemovo" od Stivena Kinga (njegova druga knjiga), "Izgubljeni Simbol" i "Andjeli i Demoni" od Dena Brauna (svima bih posavetovao da procitaju "Izgubljeni Simbol", triler bolji i od "Da Vincijevog Koda", sjajna prica, vidan je napredak Brauna u pripovedanju), "Koliba" od Pola Janga (sjajna prica, odlicna filozofija i knjiga za svakoga). Nakon ovih navedenih knjiga koje citam, sledece u planu su mi: "Gospodar Prstenova" od Tolkina i "Dnevnik jednog carobnjaka" od Paula Koelja.
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."