Sustina je ocima nevidljiva.Treba traziti srcem...
Zodijak
Pol
Zastava
Mali princ,najlegendarnija knjiga...Ko je procita,drugacije ce gledati zvezde,drugacije mirisati ruze.Citjajte je pametno,sa razumevanjem...jer knjiga mali pric sto se vise citam,vise places,vise je razumes i nikda nece dosaditi.
Jovan Ducic _ Blago Cara Radovana( mada je to trebalo mnogo ranije ) sve jedno dobra knjiga Herman Hese_ Srecan je ko ume da voli Zak Prever Pesme (uvek ) I prakticnu literaturu
hajducka travu ili stolisnik cisti i jaca krv i probavne organe. Posebno je korisna za lecenje jetre, slezene, gušterace, žutice, navale krvi u glavu, katara u crevima i želucu, zatim grceva, groznice, lupanja srca, bolova u kstima i ledjima, neredovitih menstruacija, krvavih i zatvorenih šuljeva, nesanice, raznih osipa i cireva.. Caj od stolisnika korisno deluje i leci ispucane ruke, ranjive bradavice majki koje doje, kao i kod lecenja osipa na koži – psorijaze. Kod psorijaze se uz obloge moraju sprovesti i kure cišcenja krvi. Takodje se upotrebljava kod angine pektoris, i to kao caj. Kod nervnih osoba preporucuje se cešce pranje celog tela rashladjenim cajem od stolisnika i to ujutro i uvece.
.. upravo zavrsila... "Sve o umerenoj, neprimerenoj i bolesnoj ljubomori" - Miroslav Plzak "Djavo i gospodjica Prim" - P.Koeljo ... i danas sam pocela "Tajni zivot slavnih Srpkinja" - Isidora Bjelica
Cale mi je uvalio nekog Paula Koelju.. tj. neke njegove knjige ... Trenutno je na repertoaru "Veronika je odlucila da umre", pa sledi "Peta gora" Ili sam ja toliko otupela i navikla na fantastiku, ili je "Veronika" izuzetno glupa knjiga