Na silu ne biva...al, ne se znaje - Заре игра. Ћклај конза Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Damama toplo preporucujem sledece knjige:Biblija otrovne masline, Crveni sator, Divlji labudovi-cetiri kceri Kine i Devojka sa bisernom mindjusom. Prosvelice vas i razbiti neke opste zablude.
Upravo iščitavam Markesovu LJubav u doba kolere, a prije toga sam iščitavala sve što sam pronašla od Izabel Aljende(savršeno se uklapaju ova dva hispanoamerikanca). Prisjećam se usput i nedavno pročitane Djevojke s bisernom minđušom(koja neostvarena ljubav, koja ženska snaga i smisao za praktičnost)...Čekaju me ,opet On, Vijest o otmici i , naravno zbirka njegovih novinskih članaka, kakva poslastica! A vi?
J****ga ja studiram Engleski jezik i knjizevnost, pa moram, htio ne htio, da citam lektire 4 godine, ali ovako privatno citam Dzordanov serijal "Tocak vremena". Stigao sam do rece knjige, a ima ih 12-13, ne zna se tacno. Citam i ovaj "Da Vincijev kod" i uopste nije naivna knjiga. Vidi se da je Den Braun odradio domacu zadacu.