Ivan Ivačković, Kako smo propevali - Jugoslavija i njena muzika... sviđa mi se što se nije bavio striktno muzikom i estradom (na kraju krajeva, za to imam Rockovnik), već ima i puno politike umešane tu... uostalom, te dve teme su kod nas uvek i bile nerazdvojne... plus se nije bavio samo rokenrolom, ima i zabavnjaka i narodnjaka... i uz to ima puno slika i ne mora da se čita redom... trajaće mi jedno mesec dana
E vidis, znala sam da ce to biti problem - sad si mi samo potvrdio - nabacila sam je kada je bila "Noc knjige" - i konstantno me mami - ali bih ja to lepo da iscitam, natenate, tako da ce izgleda da me ceka do leta
A now reading - Istorija Evrope 45-92
« Poslednja izmena: 09. Jan 2014, 15:54:16 od krouli »
pa, ne može knjiga od 600 strana da se pročita natenane za nedelju dana ali ipak udovolji malo sebi, pogledaj makar slike i iščitaj one međutekstiče, daleko je leto
volter laker, ako se ne varam, imao sam je u literaturi solidna knjižica(urina), ne zalazi isuviše u detalje, a sve stigne da obradi... mada joj je i to i najveća mana, ne objašnjava ništa, daje samo gole činjenice... doduše, kliove knjige su uglavnom takve, ali ovde baš može da smori jer je u pitanju zanimljiv period istorije šteta je što je to jedina knjiga o tom vremenu prevedena kod nas, pa zbog toga i mora da se koristi, nema izbora ili makar upoređivanja literature... ako smem da pitam, koji je povod za čitanje ove knjige?
pa, ne može knjiga od 600 strana da se pročita natenane za nedelju dana Smile ali ipak udovolji malo sebi, pogledaj makar slike i iščitaj one međutekstiče, daleko je leto
Teorija je kad se sve zna, a nista ne funkcionise. Organizacija je kad nista ne funkcionise, a svi znaju zasto. Praksa je kad sve funkcionise, a niko ne zna zasto.