Stomatoloski je zavrsila, ali ne treba da bude vezano za fakultet. U pitanju je poklon. Ona inace cita neko "lakse stivo", beletristiku, zenske romane i tako dalje. Sofijin svet nisam citao. Nije neka "teska" knjiga u pitanju?
« Poslednja izmena: 20. Jul 2013, 08:51:57 od Ic.xc.ni.ka »
Stomatoloski je zavrsila, ali ne treba da bude vezano za fakultet. U pitanju je poklon. Ona inace cita neko "lakse stivo", beletristiku, zenske romane i tako dalje. Sofijin svet nisam citao. Nije neka "teska" knjiga u pitanju?
Nije teska. Ako imalo voli filozofiju, kao akademskom gradjaninu to preporucujem. To je prica o svim bitnijim filozofima cije zivote istrazuje ta djevojcica Sofija.
Ako voli lakse stivo milion posto ce joj se svidjeti Vodenica na Flosi; klasik, lak zacitanje, prava porodicna drama. To ti garantujem da ce joj se svidjeti. Skoro sam je citao i odusevio se. Odlicna beletristika je i Katedrala na moru, Katarina (od Anje Seton, to naglasvam jer ima vise knjiga pod tim naslovom) radjena po istinitom dogadjaju, zatim Na balu s kraljem, Senka vetra, Lovac na zmajeve i Hiljadu cudesnih sunaca od Hoseinija (mada ako voli da cita ove dvije je sigurno procitala)... eto nadam se da sam ti pomogao. To je od tih ''laksih'' sto su na mene ostavile jak utisak.
« Poslednja izmena: 20. Jul 2013, 20:16:39 od mysterX »