Drugi deo Belgarijade ~ Kraljica carobnjastva Svinja koja bi da bude pojedena i jos 99 misaonih ogleda ~ Dzulijan Badzini Dva dobra razloga da se okupate ~ Dzej Ingram
izjava koja se pripisuje Luki Notarasu, vojskovođi i jednom od Konstantinovih najbližih saradnika: „Više volim da u Carigradu vidim turski turban, nego katoličku mitru.“
Na sultanovu ponudu Dragaš je odgovorio rečima: "Predaja grada nije niti moje lično pravo niti pravo bilo kog pojedinca koja u njemu živi, jer je naša zajednička odluka da poginemo svi zajedno, a ne da spasemo svoj život".
I? Jeli čemu? Ja završila Kada padne noć- Murakami, pa se mislim šta da uzmem za čitanje.
to ti super,ja lično nisam čitao knjigu ali sam zato čitao neke njegove kolumne u FHM o tome kak je čuvao Will Smita,pa nekoga lika koji ima punooo love i troši na noć po 100 200 hiljda dolara.
izjava koja se pripisuje Luki Notarasu, vojskovođi i jednom od Konstantinovih najbližih saradnika: „Više volim da u Carigradu vidim turski turban, nego katoličku mitru.“
Na sultanovu ponudu Dragaš je odgovorio rečima: "Predaja grada nije niti moje lično pravo niti pravo bilo kog pojedinca koja u njemu živi, jer je naša zajednička odluka da poginemo svi zajedno, a ne da spasemo svoj život".