sad ozbiljno ne znam zasto, nekako ta knjiga nikad nije dosla na red ... a neretko mi se desava da preskocim neke stvari koje nema ko nije procitao, ali da zato procitam nesto za sta niko nije cuo .. isto i sa filmovima [ja jos nisam odgledala kuma od pocetka do kraja, ako je uopste moguce poverovati u to] i sa muzikom ... ne znam sto to radim
sad ozbiljno ne znam zasto, nekako ta knjiga nikad nije dosla na red ... a neretko mi se desava da preskocim neke stvari koje nema ko nije procitao, ali da zato procitam nesto za sta niko nije cuo .. isto i sa filmovima [ja jos nisam odgledala kuma od pocetka do kraja, ako je uopste moguce poverovati u to] i sa muzikom ... ne znam sto to radim
Izgleda da je ipak puno ljudi koji nisu gledali kuma od pocetka do kraja...nisam ni ja, a tkodje je slicno i sa knjigama, nikada nisam dozivela vece razocarenje nego kada sam procitala alhemicara, u vreme kada su ga svi citali...valjda sam previse ocekivala.. elem Den Braun- Tacka prevare...
Seren Kjerkegor: " Samo onaj ko u tekobi strepi, mir svoj nalazi, samo onaj ko u donji svet silazi, voljenu spasava, samo onaj ko noz vadi Isaka dobija."
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti. Pravopis srpskog jezika