Years later, in another place, he steps out of the dark and speaks to me. He whispers: 'I'll tell you the ultimate secret of magic. Any cunt could do it.'
Zavrsio Saptac i slobodno mogu da kazem da bolji triler odavno nijesam procitao...od prve do poslednje rijeci je odlican i ni u jednom momentu dosadan...
Lazare,mogu li da te zamolim da mi preporucis par knjiga Agate Kristi koje su po tebi najbolje...volim,misterije,ubistva,trilere itd.,mnogo takvih knjiga sam procitao,ali nikako da procitam neko njeno djelo.Bas nijedno nijesam procitao i to me cudi s obzirom na popularnost njenih djela i na to koliko volim da citam takve knjige.
I ukratko ako mozes da mi kazes tvoj utisak sto se nje tice...tipa,ima li nekih romana u kojima se ponavalja itd.Hvala.
« Poslednja izmena: 28. Apr 2013, 21:31:27 od mysterX »
Мени је једна од омиљених Убиство у Оријент Експресу, онакав крај нико не би могао очекивати. Па чак ни Поаро, ако мене питаш.
Убиство у Викарији ми се чини доста добром књигом, такође, с тим што се ту не појављује Поаро, већ госпођица Марпл, најбоља књига у којој се она појављује. Смејао сам се неким деловима.
Веруј ми, коју год да узмеш, нећеш омашити. Не препоручујем ти једино кратке причице, занимљиве су оне, али све се превише брзо одвија, а то не ваља, јер као и Поаро, треба да гледаш на људе односно осумњичене са психолошке стране, а то иде најчешће кроз разговоре и догађаје.
Јави шта си узео, можда не мораш узимати ову Уочи Свих Светих, занимљива је, али мислим и да је доста болесна. Разумећеш ме, ако је прочиташ.