Prosečna knjiga. Poseduje zanimljivu postapokaliptičnu postavku i pravog kučkinog sina za antiheroja (ime mu je Pakao Tarner i za njega je npr. Set Geko obični Titov pionir ) ali sve vodi do prilično mlakog raspleta, gde na kraju i pomenuti antiheroj potpuno menja karakter i "stavlja pravu stvar na pravo mesto." Bzvz. Čitati samo u slučaju da su "Stvorenja svetlosti i tame" istog autora nedostupna.
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
eh, Zelazni njegova saga o Amberu za koju je gospodar prstenova gej pričica o patuljcima koji se prckaju u nedostatku Snežane...
Pao sam od smeha
Inače, rijem po bibliotekama, pa tamo nalećem na svakakve stvari; hvala na preporukama, Hajlajn i Simak dodati na listu, kao i pominjane Hronike Ambera.
veruj mi, garantujem, oduševićeš se... još kad skapiraš kada je Simak pisao... Njegova dva romana "Grad" i "Tranzitna stanica" su fenomenalni, a Robert Hajnlajn je ludak !
naravno, uz sve dužno poštovanje Klarku, koji je bio "ćale", takođe, ako vidiš nekog od ovih autora - Robert Silverbeg Bob Šo Filip Hoze Farmer
probaj, šta bih dao se sad dočepam neke od tih knjiga
Nisam, uvek je nešto iskakalo ispred njih. Imam ih u elektronskom formatu, ali nije to to. Čim sledeći put budem boravio u biblioteci, potražiću nešto njihovo, a i od ove trojke iz drugog posta.