Za nekih 10-15 dana stize nova kolicina od oko 105 majica sa novim dizajnom, u nekoliko novih boja u varijanti i sa dugim rukavima! Budite spremni Cene ce najverovatnije biti nesto vise nego sada zbog vecih troskova izrade, boljeg kvaliteta majica, visebojne stampe, ali ce i dalje biti pristupacne. Okvirno, predvidjene cene su 400 za kratke i 500 za duge rukave. Bice i standardne majice za 450 od nesto debljeg materijala. Bice i zenskih majica od strecha i cena ce najverovatnije biti isto 400 za kratke rukave i 500 za duge. Prva kolicina od 120 komada je otisla za manje od mesec dana, a ove majice ce svakako biti bolje odradjene jer je prvi put bio problem kratak rok do okupljanja.
Ovoga puta ce majice biti u Crnoj (30), Beloj (25), Led Sivoj (10), Narandzastoj (10), Teget (10) i Crvenoj (10) boji + 10 zenskih koje ce biti u crnoj i beloj i eventualno poneka u baby blue i baby roze, to jos nije sigurno... vise informacija kada stignu...
Cene slanja ostaju iste, s tim sto se nadam da ce se u ovoj seriji veci broj vas odluciti da majice licno preuzme jer to svima skracuje komplikacije
« Poslednja izmena: 22. Sep 2006, 13:47:10 od SerbianFighter »
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Ко рескира профитира... Србија Србима, Европа Европљанима... Heart Breaker...
U kafileriji se neprekidno ubijaju psi i to ne agresivni, već SVI. Štenci stari mesec, dva, veliki, mali, mešanci i rasni, bez izuzetka, posle sedam dana biće ubijeni injekcijom otrova! U proseku između 50 do 200 pasa ubiju nedeljno! Više od 7 000 pasa ubiju godišnje u kafileriji u Beogradu.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Ovo je super... Nazad i treba da bude samo natpis sajta,a svidja mi se sto i ova nije napadna. Znas koliko ljudi me je pitalo za burek,nisam mogao da verujem da toliko ljudi zna za burek... Bas su dobre reakcije... A za dux,kada malo bolje razmislim,jeste skupa investicija...
Ко рескира профитира... Србија Србима, Европа Европљанима... Heart Breaker...
U kafileriji se neprekidno ubijaju psi i to ne agresivni, već SVI. Štenci stari mesec, dva, veliki, mali, mešanci i rasni, bez izuzetka, posle sedam dana biće ubijeni injekcijom otrova! U proseku između 50 do 200 pasa ubiju nedeljno! Više od 7 000 pasa ubiju godišnje u kafileriji u Beogradu.
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."