Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novosađanke kukaju da ih niko neće!  (Pročitano 14040 puta)
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 40.0
mob
SonyEricsson xperia m2
Mali sportski tenkic.  Smile
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 40.0
Mali sportski tenkic.  Smile

мислиш подједнако добро грађена и за бацање кладива и дизање тегова?
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 40.0
mob
SonyEricsson xperia m2
jbg, lepse zvuci kad kažes samo da se bavi sportom 
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Liberté, égalité, fraternité!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
Zastava Vozdovac - Republika
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.101
mob
Samsung S7
Citat
tu je ukrstanje kultura, obicaja i cega sve ne. A deca sta ce ti biti? Nece znati da li su xxx ili yyy

Sta cemo sa decom iz mesovitih brakova nasih ex-jugoslovenskih republika? Sta su oni?

Sta cemo sa decom iz mesovitih brakova izmedju evropskih zemalja? Sta su oni?

Francuz - Holandjanka ??
Danac - Nemica
Rumun - Ukrajinka
Belgijanac - Ruskinja
Spanac - Italijanka

i sta sve ne.

Srbin + Srpkinja = deca rodjena u Americi, Kanadi, Francuskoj ??? Ili recimo II generacija iseljenika u Kanadi?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
Isto vazi.

To za Srbe napolju, oni su Srbi, ali ih cesto roditelji ne vaspitaju tako pa oni zvanicno postanu Kanadjani/Francuzi/itd...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.101
mob
Samsung S7
I dalje nemam odgovor: Sta su deca iz mesovitih brakova sirom sveta?

Da li uopste neko od vas zna u kakvom su problemu srpska/crnogorska deca koja su odrasla u inostransvu, kad se udaju za Srbina/Crnogorca?

Meni je drugar pricao o jednoj nasoj devojci koja je rodjena u inostranstvu, odgajana pro-srpski, da su zitelji zemlje u kojoj zivi - kreteni, pa se ona udala za nekog Crnogorcinu. Jao i kuku i lele. Ne moze zena da se sastavi od nekulture i ljoberizma.

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
Sta su? Pa deca nemaju pojma sta su. Nekad se vezu za zemlju gde zive pa postanu deo nacije koja dominira u toj zemlji. Zavisi i taj brak kakav je, moze cale da ih natera da budu ono sto je on, jer ih je cale napravio je li, a ko zna mozda podju i na kevinu stranu. Nepotrebna komplikacija kao sto rekoh...

A i taj jedan primer je los, mislim ko je jebe kad se udala za prvog naseg (posto su i Crnogorci u stvari Srbi) na kojeg je naletela. I ne znam je li to pro-srpski znaci nesto lose?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.101
mob
Samsung S7
Pa u njenom slucaju je lose. Ali zasto ko je jebe?

Jel zato sto nemas rodbinsku vezu sa opisanom osobom ona odma mora da pati.

Sta da je to tvoja sestra? Jel bi se i onda tako ponasao?

Empatija je jedna jako cudna stvar.

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
Sta?  Smile

Ponasao bih se. Isto bih rekao i za nju, nadjes muza na brzinu i posle ti djavo kriv, ali bih isto i njega oterao u 3 lepe.

Cekaj, da nije to tvoja sestra?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 40.0
Citat
kad ti se sestra ili neko blizak uda za nekog muslimana iz Emirata ili crnca iz Kenije možeš da mi pričaš mišljenje..
ne kapiram, zašto bih morao da čekam da mi sestra uda za crnca da bih tek onda rekao kako nisam rasista?
Citat
do tada,možemo mi da se foliramo koliko hoćemo,prosto neke razlike su prevelike,nema to veze sa rasizmom...rasizam i rasisti su potpuno druga stvar...
ja se ne foliram, stvarno nisam rasista i nisam ni tebe krivio što jesi jer nisi to izabrao već si takav rođen,samo ne podržavam rasizam,to je sve. kako bre nema veze sa rasizmom  Smile pa samo i upravo s njim i ima  Smile
Citat
Rasno mesanje je genocid, dakle nema mesanja. Ako ces da se jebbes sa Sirijancima, Ciganima, drugim Chamugama, onda izvolte kod njih.  Srbiji su potrebni Srbi i Srpkinje a ne karakondzule.
a daaaj haha
ako troluješ-super
ako si ozbiljan- WTF  Smile Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1
Ja sam ozbiljan. Protiv sam rasnog mesanja.  I lepo ti rece jedan forumas ovde, ako se ti zalazes za mesanje, eno nadji neku rasnu Ciganku i boli te uvo.

Ona fora, "Svako moze biti Srbin ako se tako oseca" ne pije vodu, jer to je na nivou ko ovih belaca koji se oblace i ponasaju kao chamuge, i koliko god pokusavali nikada to nece biti.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.043 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.