Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novo zezanje sa prirodom-napravi kravu da ti daje ljudsko mleko  (Pročitano 10415 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4404
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Шта ће бити ако намерно или случајно пусте гентски модификоване расплодне бикове који проузрокују масовно тровање које се због дугог периода инкубације може открити само кад буде касно?

Продаће своје смеће нама, као и увек, што нигде не могу да увале шаљу у Србију.... Smile Smile Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 11. Jun 2011, 08:50:43 od aleksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50128
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
Samsung Galaxy S24
Да ли је људима јасно да ће крава са људским генима имати људског меса у себи?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
HTC Wildfire S
Odlično nek što više Kineza pije to mleko pa za jedno 50 godina da vidimo efekte na trećoj generaciji. A do tada ćemo čekati

Meni ne smeta,ali,jbg,neki bi da se sve danasnje "blagodeti" sveta i "nauke"(nauka do mojega) dele.  Smile

Oh molim te.
Svi vi koji mislite da je ovo preterano... stavite pištolj na slepoočnicu i upucajte se...   Smile
Jer da nije ovakvih stvari ne bi bilo ni vam možda danas. Pa bi to bilo jedino fer. Smile Ako ste već pravični..  Smile
Hah,pa ja uopste nisam ni mislio tu na tebe.  Smile Nego na "naucnike" (do mojega) i korporacije,a onda i politicMare,koji svi kopiraju jedni druge.Po sistemu-"E,ameri/kenjazi/ko god jedu govna,aj sad i vi da jedete malo."

Ovim si samo pokazao ono sto oduvek ja i mislim-jebe se tebi i za teme,i za pricu.Ti samo ulazis da bi nervirao ljude.  Smile
Ostatak posta ni ne nameravam da citam.Ugledo sam se na nekog tamo lika sto jednom rece "buaaa(zevanje)...dosadan si,a i nemas pojma,mrzi me da citam dalje od 5. reda".   Smile Dobri stari Goa.  Smile Samo gleda da nadje neku kavgu.  Smile  Smile

Pretpostavimo na trenutak da je ovo tačno.  Smile

Ali
Da li me to čini u bilo kojoj meri manje u pravu... u drugom delu post-a koji si garant pročitao?  Smile
Mislim... razumnim sagovornicima... nije toliko bitno ni ko ti nešto govori... već šta ti govori. Smile

S druge strane... ono što je meni poznato kod tebe je:
Vrlo teško se snalaziš sa neistomišljenicima.  Smile
Po principu... ili si sa mnom... ili si protiv mene.  Smile Treće ne može postojati.

I s tim razlogom kad ostaneš bez argumenata... onda napadaš ljude.  Smile Ili ne moraš čak ni da ih napadaš... već onako, da govoriš o njima.  Smile Kao sad mene jer izbegavaš drugi deo mog post-a.  Smile
http://sr.wikipedia.org/wiki/Argumentum_ad_hominem

(razlika između mene i tebe što ja napadam ljude bez obzira da li se slagali sa mnom ili ne. Smile Ali mogu podneti da ne budem u pravu. Pff..  Smile
a ponekad ih vređam u pauzama između visoko argumentovanog odgovora... multitasking  Smile)

Primera radi.. ovaj Sistem..  Smile Za kojeg bi zaboravio da je na forumu uopšte... da ga ne viđam u svakom drugom tvom post-u.  Smile
Počeo si i ostale ljude koji ti se ne dopadaju da ih upoređuješ s njim. Smile

I to jeste vrlo brz odgovor.
Čak i liči na odgovor.
Ali nije ni blizu odgovor kakav bi trebao biti.
Ako ne želiš da postoji bilo koje drugo mišljenje osim tvog... onda reci lepo na vreme. Da ti ništa više rođače ne pišem.  Smile
I budi srećan u tome. Ako te to čini srećnim.

U svakom drugom slučaju...
.. zašto dođavola da se cimam oko ljudskog mleka poreklom od krave, daleko daleko u Kini, kad već poslednjih 100 godina ja i svi ljudi oko mene jedu hranu, biljnog ili životnjskog porekla... koja je višestruko puta modifikovana od strane čoveka na stotine načina?!!  Smile Smile

@WhiteGoaа

Није тачно да се не може произвести довољно хране за све. Може, али када би се богати одрекли дијела свог просперитета у корист свих. На западу је просперитет постао остварив тек стварањем вишка пољопривредних производа. А сад погледај у којој мјери је развијена америчка (али и европса) цивилизација па замисли у којој мјери је тај вишак остварен. Природни ресурси који би моги да се искористе за производњу хране данас се користе за производњу дјечијих играчака... Заисли нпр. колико ти треба ресурса да произведеш један тенк... И колики је то еквивалент у храни...
Citat

Stvar je u tome Medžik da tvoj bog nije stvorio ovu planetu specijalno za potrebe ljudi.  Smile (kako tvrdi)
Dokaz za to je da 70% planete je slana voda. Plus ostali negostoljubi delovi planete... i ne ostaje ti baš toliko kad gledaš šta je 100%.
Tako da čovek mora na druge načine da se snalazi.. da bi se razmonžavao i sve ostalo.

Mnogi ljudi, koji nismo ti i ja... veruju da je satanizam loš i zaobilaze ga zato što je spooky  Smile zato što tamo neki kolju kokoške i mažu se krvlju i tako te opičene uvrnute ideje koje im dolaze na pamet Smile  Smile ... prava istina je, koju ti dobro znaš. Satanizam je večito bio trn u oku "vama ljudima" jer satanisti smatraju da priroda nije dovoljno efikasna i da čovek može mnogo toga stvoriti bolje. (i prosperitetnije Smile
(Što je direktna uvreda za boga.  Smile i zato ste stvorili tu foru sa kokoškama ritualima i krvlju da bi i ostali ljudi zamrzeli ovu filozofiju... satanizma. Smile Grubo rečeno ... postavljanje čoveka u prvi plan i misliti da je on zaista sposoban za nešto.  Smile )

Na taj način.. sve što je do sad stvoreno i svako ko je bilo šta uradio mimo prirode i trudio se da je poboljša... je za tebe nedopustivo. Smile Smile (mislim ovako zvanično...  Smile drugo je to što koristiš sve te pogodnosti svakako.  Smile )
Zato ti prvenstveno nemaš osnovno razumevanje za ovu .. nauku.  Smile

I takođe iz tog razloga je teško razumeti da nisu svi zaslužili da budu podjednako nahranjeni.
Zato ta Amerika i Evropa nemaju neku preteranu potrebu da se odreknu svojeg. Ma koliko ih mi smatrali bezobraznim zbog toga...
Mislim... to je mimo toga da li se to nama dopada ili ne... i ja bi voleo da svako dete na planeti ima nešto da pojede danas... ali to tako očigledno ne funkcioniše.
Probali smo već sa tim... zove se komunizam.  Smile Ispostavilo da nije naročito efikasno u praksi.  Smile

Drugo, tvoje rešenje se sastoji od... kako smo rekli... podele i odricanja. Čak i ako dođe nekim čudom do toga (što je manja verovatnoća nego da spontano nastane život na planeti.  Smile Smile )
... to i dalje nije rešenje.
Jer nahraniti sve ljude uz pomoć odricanja i deljenja... ono kao...  stvaraju se novi ljudi... Smile  i oni bi valjda da jedu majkumu Smile dođe do neke granice kad ne možeš više uzimati i deliti.  Smile

I iz tog razloga se rat ranije u očima nekih posmatrao kao sasvim prirodna i normalna stvar.
Odnosno... jednačina je...  previše jedinki na određenom prostoru koje imaju ograničen broj resursa.
Kao i u prirodi... i lancu ishrane gde uvek postoji neka ravnoteža. Ne može broj lavova previše da poraste kao što ne može ni broj antilopa.

Tako i ovde.  Smile

Da bi se rešila situacija moraš izabrati nešto od ponuđenog.
1. Rat (da smanjiš broj jedinki)
2. Drugi prostor (odnosno teritorija da raširiš jedinke... što više ne postoji maltene)
3. Proširenje resursa ("satanistički" poboljšavaš izvor i samim tim količinu hrane.  Smile Spajaš krave i čoveka.  Smile )
Ne može nijedno od ponuđenog.  Smile

Takođe...
Ne postoji opcija... svi siti... a posebno ne ... svi gladni a ipak se volimo.  Smile
To postoji samo u toj tvojoj knjizi...  Smile   Smile

Citat
Valjda će biti ukusno.  Smile

A znaš li ti da ljudsko mleko dolazi iz... ljudi.  Smile  Smile Fuj a.  Smile

Sada neka krave ukrste sa pčelama,  da bi srale med.

Već vidim reklamu za medonosnu kravu:
"Svako jutro, svako veče, med i mleko meni teče"

De se toga seti...  Smile

« Poslednja izmena: 11. Jun 2011, 18:59:54 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Samsung Galaxy IIs
@WhiteGoa ma @hkj-a bas briga za kravu koja daje ljudsko mleko...
on se decko boji da nekome ne padne napamet da napravi kravu koja izbacuje biodizel, ili
svinju koja generise ogromne kolicine metana. Sta ce onda biti sa Gazpromom i putinom ? Smile
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
HTC Wildfire S
Dok se vas dvojica dogovorite šta je najbolje... ja sam za svinju sa 100 butkica.  Smile

Ko dođe na roštilj i pečenje... doš'o je.  Smile
Ko neće... nek ostane da se svađa ovde. Smile
« Poslednja izmena: 11. Jun 2011, 19:35:15 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Samsung Galaxy IIs
Dok se vas dvojica dogovorite šta je najbolje... ja sam za svinju sa 100 butkica.  Smile

Ko dođe na roštilj i pečenje... doš'o je.  Smile

Tako je !

« Poslednja izmena: 11. Jun 2011, 19:38:34 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Sony xperia
Smiley

Ljudska masta cini svasta  Smiley I veoma ozbiljno pitanje, da li je samo masta ?

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

hibrid1.jpg
(24.89 KB, 400x333)
hibrid2.jpg
(80.29 KB, 630x586)
hibrid3.jpg
(48.3 KB, 500x390)
hibrid4.jpg
(50.18 KB, 450x486)
« Poslednja izmena: 11. Jun 2011, 21:03:57 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50128
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
Samsung Galaxy S24
@WhiteGoa

Мислиш да солидарност не би помогла? Па не би рјешила проблем, али би умањила димензије истог. Можда би преполовили број гладних у свијету ако већ не би могли да га до краја потиснемо.

Амери су ти који сматрају да је читаву планету  Бог само њима дао, и да без икаквих посљедица могу да се иживљавају. У својим очима су као некаква варијанта "изабраног народа"... Да хоће, са мало добре воље би могли постићи побољшање животних услова на Земљи. Замисли само колико људи може да се прехрани од једног америчког баченог оброка? Када би се амери одрекли бар непримјетног дијела свог луксуза свијет би за неке постао много љепше мјесто за живот...

Што се тиче "проширења ресурса". Шта ћеш тим дугорочно постићи? Нахранићеш афричке црнце којих ће након тога бити више него Кинеза и Индуса заједно. И када прождеру и луде краве и луде краставце и луде научнике, па поред свега и даље остану гладни... шта онда чинити? Smiley
« Poslednja izmena: 11. Jun 2011, 20:12:20 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
HTC Wildfire S
Ničija nije do zore gorela.  Smile

Amerika je trenutno najmoćnija u našem životnom dobu... pa imamo osećaj kao da je to tako oduvek bilo i da je večno.
Tom osećanju posebno doprinosi njihovo bahato ponašanje prema svima ostalima.

Njihova dominantnost je beznačajna kad pogledaš kompletnu civilizaciju.
Imperije se uzdižu i propadaju.
Vavilon... Egipat... Grčka... Rim... hmm Arapi Turci Otomani.... Franzuci, Britanci... Amerika  ....  Kina!  Smile

Samo uvedi četvrtu dimenziju... vreme.

Citat
Мислиш да солидарност не би помогла? Па не би рјешила проблем, али би умањила димензије истог
Citat
а поред свега и даље остану гладни... шта онда чинити?

Hej hej hej... to je moje pitanje bilo.  Smile Smile

Šta činiti kad nahraniš, ajde neka bude pola gladnih. I kad ta polovina napravi još gomilu drugih ljudi? Smile

Stvar je u tome da ne postoji tačan odgovor, na isti način kao što ne postoji netačan odgovor.
Ili isparavan... odgovor. Koji bi bio konačan.
Zato što cela ta stvar nije konačna i kruži kao materija u prirodi.
Samo uvedi vreme u jednačinu.

Citat
Што се тиче "проширења ресурса". Шта ћеш тим дугорочно постићи?

Ja?  Smile Smile
Ajd' neka to bude moja opcija.  Smile

"Proširenjem resursa" pauziraš rat. Dok ne dođe do neke tačke pucanja. Pa ipak izbije rat.  Smile
Tako to u principu ide... rat ... mir ... rat... rat ... mir mir... rat mir... rat... mir i hiljadu godina rajha. Smile Pa rat.  Smile
To je neizbežno.

Ali usput pomeraš tehnologiju i saznanja.

Što je divna stvar.. jer u ovom trenutku ne moram da jašem pet dana do tebe zaobilazeći mesta zahvaćena kugom da bi mogao s tobom o ovome da porazgovaram. Smile Već na ovaj mnogo jednostavniji način.  Smile

Light.
Ne vide ti se te slike. Smiley
« Poslednja izmena: 11. Jun 2011, 20:56:47 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
(razlika između mene i tebe što ja napadam ljude bez obzira da li se slagali sa mnom ili ne. Smile Ali mogu podneti da ne budem u pravu. Pff..  Smile

Smile Smile Smile Smile dooooooobra.  Smile Smile

Ostatak posta... mozda procitam jednog dana.Jbg,postadoh lenja sisa,ko neki.  Smile  Smile

@WhiteGoa ma @hkj-a bas briga za kravu koja daje ljudsko mleko...
on se decko boji da nekome ne padne napamet da napravi kravu koja izbacuje biodizel, ili
svinju koja generise ogromne kolicine metana. Sta ce onda biti sa Gazpromom i putinom ? Smile
Imbecil na kvadrat.  Smile  Smile

Ne prestajes da me zacudjujes.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.211 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.