Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novo zezanje sa prirodom-napravi kravu da ti daje ljudsko mleko  (Pročitano 10352 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Odlično nek što više Kineza pije to mleko pa za jedno 50 godina da vidimo efekte na trećoj generaciji. A do tada ćemo čekati
Ma ajde, pa zamisli da dobijemo Kineze sa 4 ruke. Pa tek ce onda da nas preplavljuju sa svojim ultra-jeftinim i isto toliko kvalitetnim proizvodima. Ako sada proizvode ovako masovno mozes li da zamislis sta ce da rade ako imaju 4 ruke. Ili jos gore, da njihove zene imaju po 5-6 zenskih reproduktivnih organa i da mogu masovno da "proizvode" decu. O, the horror.  Smile

Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
HTC Wildfire S
Odlično nek što više Kineza pije to mleko pa za jedno 50 godina da vidimo efekte na trećoj generaciji. A do tada ćemo čekati

Meni ne smeta,ali,jbg,neki bi da se sve danasnje "blagodeti" sveta i "nauke"(nauka do mojega) dele.  Smile

Oh molim te.
Svi vi koji mislite da je ovo preterano... stavite pištolj na slepoočnicu i upucajte se...   Smile
Jer da nije ovakvih stvari ne bi bilo ni vam možda danas. Pa bi to bilo jedino fer. Smile Ako ste već pravični..  Smile

Da postavimo stvari ovako.
Nikad u ljudskoj civililizaciji prethodnih nekoliko hiljada godina, ljudska populacija nije dostigla milijardu... iz prostog razloga što je populacija većinski bila uslovljena prozvodnjom hrane...  a proizvodnja hrane bila ograničena samo od energije sunca, milosti vremena... i "volje" oređene zemlje.
I onda u zadnjih sto godina eksponencijalno je ne samo dostigla milijardu već umnožila se sedam puta i dostigla skoro se sedam milijardi.
Da li se iko pitao zašto je to tako?  Smile    (o produženju životnog veka i medicini da i ne govorim)

Ako neko "pogodi" da je u pitanju... promena obrade zemljišta, pa onda razna veštačka đubriva, pesticidi.. pa... razvoj bakterologije, mikrobiologije.. itd itd itd.. (stvarno mnogo stvari je dovelo do toga da se iscrpi zemljište maksimalno moguće) ... sasvim je u pravu.  Smile
Ne očekujete valjda da će biti isti kvalitet i hrana kakvu su jeli naši preci pre 500, 1000 i mnogo hiljada godina?
To bi bilo suludo... da biste dobili kvantitet u većini slučajeva morate žrtvovati kvalitet.

I naravno, to je dovelo do mnogih bolesti... mnoge bolesti nisu ni postojale do pre 100 godina.
Moderne bolesti s kojima se danas borimo.
Ali to je cena života.

Način dobijanja električne energije koju koristite u ovom trenutku za vaš kompjuter ubija prirodu.
Izrada kompjutera koji koristite je ubilo prirodu na mnogo načina.
Ukratko, sve oko nas je mač sa dve oštrice.

Ali to je cena.

Ako postojite - krivi ste!
Krivi ste i plaćate tu cenu samim svojim postojanjem.
Ko god želi da prestane da plaća... jedini način je da se ubije.  Smile
Realno.

Tako da....

Ne budite licemerni.  Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

population.PNG
(26.78 KB, 541x720)
« Poslednja izmena: 10. Jun 2011, 15:43:54 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6220
Citat
Ako postojite - krivi ste!
Krivi ste i plaćate tu cenu samim svojim postojanjem.
Ko god želi da prestane da plaća... jedini način je da se ubije.
Evo ubedio si me, idem da se ubijem  Smile
Ima tehnologije(neskodljive) da se proizvede hrana za sve, samo onda nece niko moci da se bogati tako lako ...
Problem je jos jedan : Ljudi sa sposobnoscu kontrole reprodukcije, cine desetinu svetske populacije. Ostalo su ovi sto se kote ko nenormalni. Ako njih sve nahranis, bice ih jos vise, tako da bi potisnuli onu desetinu, sto bi bilo ironicno, s obzirom da od te desetine potice tehnologija za poljoprivredu koja bi sve to omogucila. Verujem da se zbog toga zatvara ovaj krug : sto vas vise ima -> vise jedete -> vise se trujete ->manje vas ima.
« Poslednja izmena: 10. Jun 2011, 16:02:18 od Ilija Nis »
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
HTC Wildfire S
Everyone's a hypocrite. (true story)   Smile Smile

Poenta je da se niko neće stvarno ubiti i da će nastaviti da bude to što jeste.  Smile

Poenta cele teme je... da su pre 100, 150 godina preovladali ljudi koji su se borili da se održi prirodnija hrana i ne upliću ljudski "eksperimenti" u poljoprivredi... mnogi danas ne bi postojali... uključujući nas i na naše roditelje... naše prijatelje itd itd.

Svakako da nešto može poći po zlu. (zato nek kinezi loču par godina ovo mlekce. Smile pa ćemo videti šta će biti. )
Ali jedini način da nikad ništa ne pođe po zlu... je da nikad ništa ne pokušavaš ni uraditi na prvom mestu.

Citat
Ima tehnologije(neskodljive) da se proizvede hrana za sve

Ah.... sungazing.  Smile
Brilliant. Smile

Ne postoji način sad da se proizvede dovoljno hrane za sve i sa "škodljivom" tehnologijom.
Činjenica koja to govori je da gladuje negde oko milijardu do 2 milijarde ljudi.

Citat
samo onda nece niko moci da se bogati tako lako ...
Da, ljudi su inače veliki atruisti... i inače ne rade stvari u svoju korist...  Smile samo je nekako ta izopačena šačica "svetskih bogataša" ispala dominantnija i zajebava ostatak planete.  Smile
I nekako smo došli do 7 milijardi ljudi. Smile  (od kojih je bar 6 i po milijardi.. čist altruizam  Smile )

Citat
Ljudi sa sposobnoscu kontrole reprodukcije
Citat
cine desetinu svetske populacije

Ne postoji sposobnost kontrole reprodukcije.
Postoji sama osnova ljudske psihe koja šapuće pripadnicima "desetine svetske populacije" tiho na uvo... da poseduju neku opipljivu veću materijalnu vrednost.. koju ne bi trebalo previše deliti.

Citat
Ostalo su ovi sto se kote ko nenormalni.

Prvi problem u razumevanju "overpopulation" problema je zaobilaženje odgovornosti i verovanje da bi neko drugi trebao da umre zbog toga. (što nas nekako ne razlikuje previše od tih ljudi koje krivite da su koristoljubivi svetski moćnici.  Smile)
Drugi problem je... što u rešavanju "overpopulation" problema u nekom trenutku se suočite s time  da neko mora da umre zbog toga, ali u praksi. Drugo je to putem statistike... brojevi su veoma mrtvi i hladni.  Smile Zajebano je kad se ispostavi da smo deo toga i da bi to mogli biti mi.  Smile

Ne može i pare i novac.  Smile

I svakako ne postoji rešenje koje će zadovoljiti svakoga.
Ali... ko je uopšte rekao da je sve ovo fer.

Citat
Verujem da se zbog toga zatvara ovaj krug

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

KbCrN.jpg
(352.86 KB, 651x3119)
« Poslednja izmena: 10. Jun 2011, 17:31:32 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Nokia 
Svi koji ne podržavate grlom u jagode ubijte se 

Jesi li mogao da izvučeš patetičniji argument čak i za trolovanje  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
HTC Wildfire S
Ubijte se u svakom slučaju.  Smile           (da, da... i meni nedostaje bf kao i vama.  Smile )
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Nokia 
Vidim ali on je ipak nedostižan  Smile

I naravno pošto nisam stručna kao ti molim da mi prvo na sebi pokažeš kako se treba ispravno ubivati. Ne bih volela da završim na aparatima zbog retrogradnosti svojih metoda iz prošlog milenijuma  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
HTC Wildfire S
Bitan je trud.  Smile Ponekad.  Smile

Što ja? Smiley
Ja želim da nastavim da živim... i da budem licemer na taj način što živim.  Smile
Kao i ostatak populacije koja je takođe licemerna... samom svojom egzistencijom.  Smile
Jedina razlika između mene i njih je što ja to priznajem...  Smile

Ne želiš valjda Sim da kažnjavaš ljude zbog iskrenosti?  Smile
To nije lepa stvar...  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Nokia 
Hoću, i ja volim da budem licemerna u sopstvenu korist, znači lepo je  Smile

Nego vratimo se kravi i kinezu. Ako je imao priraštaj od 50% za svoje kravice onda u sledećih nekoliko decenija nema baš mnogo šanse da njihovo GMO mleko stigne u našu jadnu, zaostalu, ruralnu provinciju koju nisu uspeli da uljude Kelti, Heleni, Rimljani, Vizantinci, Huni, Turci, Austro-Ugari, Nemci i Sovjeti. Verovatno bi i te jedinstvene GMO naši seljaci ukrštali sa onim brdskim kravicama  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
HTC Wildfire S
Ja samo da ti kažem... da mene ove kravice i mlekce uopšte ne impresioniraju... Smile  ja sanjam o nečem drugom, mnogo korisnijem... Smile

Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.285 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.