Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Okt 2025, 01:22:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 49 50 52 53 ... 70
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novo ♥ za Tijanu  (Pročitano 58381 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
Nokia 
Trifunović: Tražio sam Tijaninom ocu da prebaci višak novca drugoj deci - See more at: http://www.nadlanu.com/pocetna/info/aktuelno/Trifunovic-Trazio-sam-Tijaninom-ocu-da-prebaci-visak-novca-drugoj-deci.a-208740.860.html#sthash.1E9Lt5Zg.dpuf

Sergej Trifunović se ne kaje što je učestvovao u humanitarnoj akciji prikupljanja novca za lečenje Tijane Ognjanović. "Neću da učestvujem u nekrofiliji".

Poznati glumac je gostujući u emisiji Bulevar B92 prvi put javno govorio o aferi koja je otvorena oko novca za lečenje Tijane Ognjanović. On do danas danas nije hteo da komentariše aferu jer su ljudi izgubili jedino dete.

"Nisam hteo da učestvujem u toj nekrofiliji. Akcija prikupljanje novca za Tijanu Ognjanović izazvala je jednu divnu stvar da se Srbija i region ujedine oko Tijane. Cela akcija je bila divna i čista. Nijednog trenutka se ne kajem što sam u tome učestvovao", kaže Sergej Trifunović.

"Od kada sam se uključio u akciju obaveštavali su me kako je novac na račun počeo brzo da pristiže i ubrzo su mi rekli da prikupljeno više novca nego što je bilo potrebno".

Trifunović kaže da je bilo potrebno 700 hiljada evra, a da je za nekoiliko dana prikupljeno 1,6 miliona evra. On dodaje da je već tada znao za slučaj Ljubice Adamić koja čeka operaciju u Beču i kojoj nedostaje 100 hiljada evra, ali i za još nekoliko slučajeva.

"Tada sam iz inostranstva, gde sam bio, pozvao Nenada Ognjanovića, jer je sakupljeno već dovoljno novca za Tijaninu opreciju i tražio mu da deo novca prebaci na račun za Ljubicu Adamić. On mi je rekao da ne može to da uradi jer je račun namenski. Onda sam ga pitao da bude na čelu Fonda, simbolično, kako bi višak sredstava otišao i na račune druge bolesne dece", objašnjava Trifunović.

"Nenad Ognjanović mi na to ništa nije odgovorio. Ja sam rekao zbog dobre karme, zbog svog deteta pomozi i drugoj deci. Ja verujem u tu kosmičku ravnotežu, boga ili šta već. On je odbio čak i da samo formalno bude na čelu Fonda", navodi Sergej Trifunović.

On kaže i da se Nenad Ognjanović oglušio i o njegove molbe da javno objavi da je skupljno dovoljno novca za Tijanu kako bi ostali donatori novac dali drugoj deci kojoj je bio potreban.

Trifunovic dodaje i da ga je sutradan zvala Katarina Jakovljević iz Fonda princeze Katarine i pitala ga kakav problem ima sa Ognjanovićima.

"Mislim da su pobesneli zato što sam ja objavio da ja sakupljeno dovoljno novca za Tijaninu operaciju", kaže Trifunović i dodaje da je poslednji put pokušao da kontaktira Tijanine rodielje u aprilu, ali da mu se oni nikada više nisu javili.

I pored cele priče, glumac ne odustaje od humanitarnog rada čak najavljuje i osnivanje Fonda kroz koji bi bila moguća pomoć svoj deci kojoj je za lečenje potreban novac.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.101
Ови су изгледа планирали да покупе вишак још на самом почетку... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
Nokia 
Bez teksta sam.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.9
Browser
Safari 537.71
mob
Apple 15
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34748
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.101
mob
Samsung 111111
Sacekacemo da Trifunovic da izjavu za blic pa cemo komentarisati.
Ovako je neumesno.

Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
ОГЊАНОВИЋИ ОДЛУЧИЛИ: Све паре даћемо болесној деци!

http://srbin.info/2013/11/12/ognjanovici-odlucili-sve-pare-dacemo-bolesnoj-deci/

In the face ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
Nokia 
Misliti i srati nije isto.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
LG Nexus 5
Jadni mali Sergej Cipsy Trifunovic, mica mala, srce moje. Dodje mi da se ubijem...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Upravo.  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.101
Čemu tolika negativnost?
Mislim ne volite covjeka - ok.
Ali to ne znači po automatizmu da on ne može biti u pravu ili uraditi nešto dobro ili imati dobru ideju.
Prašina koja se digla oko Tijane, a koja je počela sa Rambom i Sergejom, a onda su se uključili mnogi, bila je suštinski pozitivna.
Mnogi ljudi su se po prvi put poslije mnogo godina digli iz učmalosti i skontali da ima živih ljudi oko njih.

Prikupljeno je 2,5 miliona evra tom akcijom. Tijana nije spašena, ali ako makar 1 dijete dobije normalno djetinjstvo zahvaljujući tim parama, malo li je?

Zašto pustiti da te neko pravi ovcom - za 10, 100, 10 000 ili 2 miliona evra?

Kad naučimo da ne u pravom svijetu niko ne može da dobije pare, a da ne kaže gdje će i kako da ih potroši, da taj neko ne očekuje da mu još dvoje stoje iznad glave dok ih bude trošio i da je na kraju dužan da položi račune do zadnjeg dinara, nikad od ove zemlje i država.
Lako je na roditeljima k... šiljiti, ali postaćemo ljudi kad to isto budemo tražili i od političara.
IP sačuvana
social share
'If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe." - Carl Sagan

I may be lazy, unmotivated and arrogant, but at least I'm good at it.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 49 50 52 53 ... 70
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Okt 2025, 01:22:05
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.