Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Sep 2025, 09:42:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novo cudo u Medjugorju ili nova prevara  (Pročitano 69206 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5829
Iako su im prijetili oni su svaki puta išli "na sastanak" sa tom ženom s djetetom u naručju.

A ti trenuci "ukazuanja" su mnogo puta snimljeni, očevici kažu da djeca nisu osjećala nikakvu bol ni bilo što drugo kada su "gledali i slušali" poruke te "Gospe".
a ko im je pretio i pokusavao da im nanese bol?

Pa svi, od vlasti, pa policije, do biskupa i samih roditelja.

Imaš o tome pa pročitaj.

Da ja imam samo 10 godina i da rade svi takav pritisak na mene ne bi ni nekoliko dana izdržao, a sumnjam da je i sa tom djecom iz Međugorja drugačije bilo, pa nisu oni Supermeni.

Velim, jedino logično i razumno je pretpostaviti da su djeca zbilja više puta doživljavala nešto nadnaravno, zato se i nisu bojala ni roditelja ni policije ni bilo koga drugoga.

Mogoa bi se kladiti da je to jedina istina o Međugorju, garant!
« Poslednja izmena: 06. Jun 2017, 19:14:32 od teodor.francic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
ja garantujem da su od pocetka imali podrsku od dela okoline i svestenika.
kolko citam, svestenici i fratri iz tog kraja su zbog ovoga imali neke probleme sa vlastima. a hodocasca su vrlo brzo pocela...pa i zabranjena ali su mnogi ljudi bili na strani te dece i pored zabrane..

mocna laz
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
od svih religija sveta tzv katolicizam ima najvise fejkovanja tih tzv chuda..

oni su tu samipioni sveta...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5829
ja garantujem da su od pocetka imali podrsku od dela okoline i svestenika.
kolko citam, svestenici i fratri iz tog kraja su zbog ovoga imali neke probleme sa vlastima. a hodocasca su vrlo brzo pocela...pa i zabranjena ali su mnogi ljudi bili na strani te dece i pored zabrane..

mocna laz

Nije tako bilo, od početka ni roditelji ni fratri nisu djeci vjerovali, pa ni sam biskup Perić, on još ni danas ne vjeruje u ukazanja.

Ali pošto su djeca i poslije više ispitivanja ostala na istome, i zajedno odlazila na mjesta ukazanja, polako su roditelji, fratri ali i ljudi sa sela i okoline shvatili da djeca ne glume, da se tu nešto nadnaravno događa.

A hodočašća su došla znatno kasnije.

Ne znam što se mnogi čude i ne vjeruju da su djeca zbilja mogla vidjeti nešto što drugi ljudi nisu, pa to se već događalo u povijesti, Fatima je primjer koji je čak i službeno od papa priznat, u kojemu su djeca isto tvrdila slično kao i u Međugorju.

« Poslednja izmena: 06. Jun 2017, 23:22:55 od teodor.francic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083

Ne znam što se mnogi čude i ne vjeruju da su djeca zbilja mogla vidjeti nešto što drugi ljudi nisu, pa to se već događalo u povijesti, Fatima je primjer koji je čak i službeno od papa priznat, u kojemu su djeca isto tvrdila slično kao i u Međugorju.

prvo, zabranjena su hodocasca od strane vlasti iste gofdine kada je prica pocela da se siri.

drugo, papa nije autoritet za to da li je nesto cudo ili nije, nista vise od mene i tebe
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5829

prvo, zabranjena su hodocasca od strane vlasti iste gofdine kada je prica pocela da se siri.

drugo, papa nije autoritet za to da li je nesto cudo ili nije, nista vise od mene i tebe

S ovim zadnjim se u potpunosti slažem, dapače!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
to su ljudi kao i svi drugi...

a to sto se on tripuju da su nekakvi izaslanici nekakvog boga...

to je prvo greh...drugo nehumano...a trece to je ponizenje za svesteno lice...

IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5829
to su ljudi kao i svi drugi...

a to sto se on tripuju da su nekakvi izaslanici nekakvog boga...

to je prvo greh...drugo nehumano...a trece to je ponizenje za svesteno lice...

Pa ne biramo mi ljudi kome će se Bog objaviti u bilo kojem obliku, to je jedino volja Svemogućega.

Ako je Bog birao djecu da nešto objavi ljudima, tko to može spriječiti, je li?

Milijuni koji dolaze u Međugorje pokazatelj je da se tamo nešto zbilja nadnaravno dogodilo. I to običnoj djeci.

A zašto je Bog djecu izabrao, isto pitanje možemo postaviti zašto je Isus izabrao neuke obične ribare poput Petra da ide po cijelom svijetu propovjedati Evanđelje, a nije izabrao naučenjije ljude toga vremena, je li?

Odgovor je isti, jer "čudnovati su putevi Gosponji!"  Smile
« Poslednja izmena: 09. Jun 2017, 20:12:36 od teodor.francic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Milijuni koji dolaze u Međugorje pokazatelj je da se tamo nešto zbilja nadnaravno dogodilo. I to običnoj djeci.
zašto misliš da je to dokaz za nešto natprirodno?
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5829
zašto misliš da je to dokaz za nešto natprirodno?

Zato što ne bi toliko ljudi došlo da se zbilja radi o laži, eto zašto.

Probaj sam nešto izmisliti, ili još bolje nauči tome neku djecu, pa ćeš vidjeti kako ćeš proći.

Ajde, garantiram da neće puno ljudi doći na to, a u Međugorje od prvoga dana konstantno ljudi dolaze, i dolaze sve više i više.

Kako je ono netko rekao "ako je to laž proći će, ako je istina tko to može spriječiti?"
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Sep 2025, 09:42:59
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.