Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Новим законом сви постајемо донори органа  (Pročitano 12132 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Linux
Browser
Chrome 51.0.2704.81
@ ssrebrni letac. Zabrana transplantacija ne bi sprecila takve zlocine.
Slicno abortusu

A ti arijada si garant nekakav bot. Ocekivao bih od takvog frika da napada ovakav zakon, ali neeee. Uvek Na braniku otadzbine! Ali Cek malo. Da se ustvari ne izvoze srpski organi u rusiju?
« Poslednja izmena: 11. Jun 2016, 19:23:13 od dabisha »
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 46.0
Прво, онемогућити изношење органа из земље. Ако су већ очувани, да се донирају нашим грађанима.
Што се тиче породилишта, некада сигурно јесте било крађа, сада је малтене немогуће, мислим да нисмо више тако дивља земља.

И сада имаш сто хиљада добровољних донора, па не знам да им се нешто десило типа сумњиве смрти.
Мислим да смо мало мирнија земља.
Ти би био потпуно друкчијег става да твом неком треба орган. То је просто тако.

Пре овога треба организовати дискусије, а можда су и биле?

Ma od toga nema nista. Nije ni jedna jedina polisa u Srbiji ili jedan jedini zakon donesen zato sto neko stvarno brine za gradjane Srbije, nego je sve vezano za novac i manipulaciju.  

Ja ti kazem, kada u Americi gde mozes gadno zakonski da najebes se desavaju ove stvari, sta tek treba da ocekujemo od Srbije, gde na primer imamo bolnice kao sto su Sveti Sava gde ljudi masovno idu da umru zbog nedostatka nege, brige, ljudstva, sredstava itd.  

Sranja se i dalje desavaju, samo niko o tome ne prica toliko. Svi cute. Evo ja kad sam bio u Srbiji pre mesec i nesto sam video koliko je propalo Zdravstvo u Srbiji. Za sve moras poklone i pare da nosis i svi su nadrkani, ljuti i u vecini slucajeva veoma nestrucni. Kada ja koji nisam lekar mogu da dijagnoziram bolje od lekara, o cemu mi onda pricamo.

Sto kazes da je nemoguce?  Mislis da nema dece koja su nestala skorije? Mislis da i dalje nema Sestara i lekara koje kazu majci deteta da im je dete preminulo na porodjaju a posle to isto dete prodaju za velike svote novca.  Srbija je postala mnogo zajebana zemlja.  I ti mislis da ako postoji i trunka mogucnosti da se neko ogrebe za neku svotu novca, tipa neki tajkun zeli bubreg ili srce, da ce lekari i sestre biti savesni i dati sve od sebe, umesto da zarade velike pare od nekog nesrecnika?  Kada su ovde gladni za pare a imaju ogromne plate, sta da pricamo za Srbiju.

Naravno da bih imao drugo vidjenje, ali isto tako bih se pitao uvek da li su uradili sve sto su mogli za tu osobu chiji su organ izvadili?  Koliko sam puta vec do sada cuo i video kako se razgovara o organima ovde ko na tezgi na pijaci.  Imao sam slucaj gde je mala devojcica bila gadno povredjena, i umesto da pitaju sta joj je, kako je i sve to, prvo pitanje je bilo "Sta cemo sa organima?"  

IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ArijA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4195
OS
Windows 7
Browser
Chrome 51.0.2704.84
@ ssrebrni letac. Zabrana transplantacija ne bi sprecila takve zlocine.
Slicno abortusu

A ti arijada si garant nekakav bot. Ocekivao bih od takvog frika da napada ovakav zakon, ali neeee. Uvek Na braniku otadzbine! Ali Cek malo. Da se ustvari ne izvoze srpski organi u rusiju?

Kada doznas svoju svrhu na ovoj planeti, pametuj. Do tada se pokrij usima. Veeeeelikim usima.
IP sačuvana
social share
Ogranicenja su iluziona ideoloska prepreka ljudskog uma.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Linux
Browser
Chrome 51.0.2704.81
Molim te smisli nesto pametnije ovako nije zanimljivo

Evo ti jedna od mojih svrha: razotkrivanje izdajnika srba I srbije, takvih kao sto si ti, placenih da rade za inerese bande koja vlada rusijom
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ArijA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4195
OS
Windows 7
Browser
Chrome 51.0.2704.84
Tebe je bese ujeo strsljen ? I ostao si normalan?  Smile

Begaj bre u rupu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Linux
Browser
Chrome 51.0.2704.81
Te banalne uvrede nisu ono za sta si placena. Zaradi platu. Nemaju valjda tvoji poslodavci tako niske standarde
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ArijA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4195
OS
Windows 7
Browser
Chrome 51.0.2704.84
Invazivno ludilo je opasno, napada organe, pogotovo vitalne. Pazi, neces uspeti ni da ih zavestas, strsljen ti je ebo genetiku  Smile
« Poslednja izmena: 11. Jun 2016, 19:49:13 od Arijada (drugi profil) »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Linux
Browser
Chrome 51.0.2704.81
Nista lepo o rusiji u Tom postu? Gubis vreme
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1963
OS
Mac OS X v: 10.8.5
Browser
Safari 537.75.14

Кад видим да Кристал пљује по овоме, знам да сам на добром путу..
Na kakvom si ti putu, to ces tek videti ; )

E, Lazo, a koliko kosta ta transplantacija i ko ce to moci da priusti? Pre nego sto tresnes od zemlju od leta kvazihumanosti kojim ti farmako korporacije pune glavu, bilo bi dobro da razmislis?

Ne mozes ti to da shvatis, hipnoza je u tvom slucaju otisla daleko... Znas li zasto je u supermarketu sve sareno?

Kad vidis da Kristal pljuje po ovome, a ti to branis, onda to znaci da si naivan. Znas kako, mi danas imamo, na primer "dan osoba obolelih od kancera", kada mi sad kao treba da se setimo i da "dignemo svest" o tome kako postoje ljudi koji su oboleli od kancera (i sta s tim?) a niko, od tih NVO govana i neoliberala ne potegne pitanje o tome koliko radijacije ovde ima posle nato bombi, kakvu hranu jedemo, sta pijemo, kako zivimo generalno. I tako je svuda u "zapadnom svetu", to ti je najlicemerniji, najogavniji sistem vrednosti koji je postojao. Naravno, sve to sluzi samo tome da se ljudi priviknu da ce obolelih od kancera biti sve vise i vise.

Evo ti slucaj iz mog okruzenja: Covek digao kredit u banci, nakon nekoliko godina ostao bez posla, od stresa popasao infarkt, ostao bez igde icega sa zenom i detetom zivi kod roditelja, a banka fura pano na kom pise da je ona deo fondacije za pomoc kardiovaskularnom bolesnicima ili tako nesto slicno. Zamisli to!?
« Poslednja izmena: 11. Jun 2016, 22:03:21 od 856kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 51.0.2704.84
mob
Samsung GT-S7580
I svi vi da imate nekoga kome treba transplatacija ili vama treba biste imali suprotno mišljenje. Ovo treba da bude zakon protiv neobrazovano, debilne većine.
Sada ima sto hiljada donora i ne znam da je bilo zloupotreba, o njima svakako mediji i nadelženi organi treba da izveste.

Kristale, tebe neću ni komentarisati. Ti si ličnost koja na prvi pogled izgleda kao neko ko razmišlja, ali se zapravo plaše svega što ima veze s bockanjem poput vakcinacije. Ti si stvarno poseban i ja s tobom ne mogu.
Ono što je sigurno je da bi ovim zakonom se proširio broj donora, te bi i šanse za preživljavanje mnogih bile veće.

Eto, Kristale ti si, ja mislim, prva ličnost s kojom ja niti mogu niti želim da raspraljam. Tvoji stavovi prosto, ne da se ne poklapaju s mojima, već su teško sranje. I odravtni su mi. Smiley
Ti si urednik Informera i još mnogo toga
« Poslednja izmena: 12. Jun 2016, 00:59:20 od Lazar Milic Milic »
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.